تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 804 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

6

چند تا سوال هم یادم رفت
    +برنامه هایی که 320*240 هستند خصوصا بعضی برنامه های جاوا مثل دیکشنری و ir daroo که واسه من ضروری هستش رو نشون میده؟
    ++تایپ و پیام نوشتن باهاش راحته؟
    +++احتمال داره تا یکی دو ماه دیگه قیمتش به حدود 240 برسه؟
    ++++بازیهای ان گیج رو ساپورت میکنه؟یه بازی توی دبلیو910 بود که با سنسور گوشی کار میکرد و با حرکت دادن گوشی بازی میکردیم.آیا این گوشی این قابلیت رو داره؟تقریبا یه جور بازی بود که اصلا با کیبوردش کار نمیکردیم.
    1.اره ولی یه قسمنی از صفحه گوشیت خالی میمونه!!!
    2.تایپ باهاش خال میده هم میتونی عین گوشی های دیگه اس ام اس بدی هم کیبورد با کامل!
    3.یکی از دوستای من چند وقت پیش 250 هم قیمت گرفت اما الان گرون شده!!!به احتمال 90% میرسه چون ماه رمضون در راهه!!!
    4.ان گیج رو هم ساپورت میکنه ولی روش منحصر به فرد داره باید بری پیش اوستاش یعنی LEGEND (همون آق یونس خودمون)
    بله اونجور بازی ها رو هم داره یه ماشین سواری داره باید گوشیتو این ور اون ور کنی تا تغییر جهت یده!!!
    سبز باشی...!!!

2. این کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینکه میگم ور نرین منظورم اینکه مثلا رمش تا خرخره پر باشه یا اینکه بعضی ها گوشیو خوب نگه نمیدارن میندازنش این ور اون ور و اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!
    1000% کار شما رو راه میندازه مخصوصا از لحاظ موسیقی از بقیه [هات هم بسیار خوفه!!!
    ببین دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم نوی ماه رمضون یا بعد از اون گوشی بخرین که تقریبا افت خودشونو کرده باشن توی این رنج هم بهترین (از لحاظ موسیقی و کلاس و جذابیت) به نظر منم 5800 بهترین گزینه هستش اما میتونین کمی دست نگه دارین و مبلغ بیشتری هزینه کنین و ان97 و یا یکی از مدل های جدید سری N رو بخرین!!!
    گارانتی هم گارانتی اصلی بگیر و من به شخصه برای گوشی های زیر 300 تومن حاظر نیستم پول گارانتی بدم مگه اینکه تفاوت بدون گارانتی و با گرانتی حداکثر 15-20 تومن باشه!!!
    بازم تاکید میکنم توی این رنج بهترین گوشی 5800 هستش! چون اولویت شما موسیقی و برنامه هست!!!
    سبز باشی...!!!
    باز هم سپاسگزارم از توضیحاتتون.
    با این خصوصیاتی که میخوام موزیک و تاچ اسکرین و برنامه و دوربین خوب... بدون احتساب قیمت شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
    یک سوال بی ربط به موضوع شما در زمینه دوربین دیجیتال هم اطلاعاتی دارید؟
    Last edited by Taraneh935; 11-08-2009 at 00:51.

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

من از وقتی که با FOTA گوشیمو به فیرمور 30 آپدیت کردم، LCD ش دچار مشکل شده... وقتی اون کلید کنار صفحه رو میزنم تا روشن شه... یه مدت تصویر خراب با خطهای موازی میاد بعد صفحه خودش میاد... دیوونه ام کرده... کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من از وقتی که با FOTA گوشیمو به فیرمور 30 آپدیت کردم، LCD ش دچار مشکل شده... وقتی اون کلید کنار صفحه رو میزنم تا روشن شه... یه مدت تصویر خراب با خطهای موازی میاد بعد صفحه خودش میاد... دیوونه ام کرده... کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟؟
    سلام
    هر روز یکی یه مشکل جدید از ورژن 30 پیدا می کنه... نه، من مشکل باتری و گیر کردن هنگام تایپ رو پیدا کردم... یکی از کاربرها گفته بود مصرف باتری بهتر می شه منم آپدیت کردم.
    فکر می کنم باید صبر کنیم ورژن 31 بیاد که اونم معلوم نیست کی بیاد.
    از این به بعد هم مثل بنده به حرف هر کسی اعتماد نکنید

6. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

1.اره ولی یه قسمنی از صفحه گوشیت خالی میمونه!!!
    2.تایپ باهاش خال میده هم میتونی عین گوشی های دیگه اس ام اس بدی هم کیبورد با کامل!
    3.یکی از دوستای من چند وقت پیش 250 هم قیمت گرفت اما الان گرون شده!!!به احتمال 90% میرسه چون ماه رمضون در راهه!!!
    4.ان گیج رو هم ساپورت میکنه ولی روش منحصر به فرد داره باید بری پیش اوستاش یعنی LEGEND (همون آق یونس خودمون)
    بله اونجور بازی ها رو هم داره یه ماشین سواری داره باید گوشیتو این ور اون ور کنی تا تغییر جهت یده!!!
    سبز باشی...!!!
    مرسی بابت جوابها .یه نگاه به پست قبلیش هم میکردی
    9 تا سوال هم اونجا ردیف کردم اگه زحمت نیست...
    سبز باشی

8. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نرم افزار های جانبی این کار رو به راحتی انجام می دن اما ویندوز ...
    ببینین اصلا موضوع ربطی به Premission نداره .
    چون الان من با یوزر Administrator لاگین کردم .
    با این وجود صحبت های شمارو هم تست کردم باز هم نشد
    شاید برنامه های جانبیتون این کارو براتون می کنن
    سلام

الان من روی سیستم یکی از دوستام که توی کلنگ بودن حرف نداره و هیچ برنامه ی خاصی روش نصب نیست(ویندوز هم xp است) باز هم تست کردم و جواب داد

شما حتما باید این رو در نظر داشته باشید که full control رو برای همه ی یوزر ها فعال کنید و به زبان ساده تر

همه ی تیک ها روی allow فعال باشه(حتما)

منظورم هم از ادیت که گفته بودم همین بود

از بقیه ی دوستان هم تقاضا می کنم این رو توی سیستمشون تست بگیرن ونتیجه رو بگن
    Last edited by nikaan; 11-08-2009 at 11:23.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تائید میشه .

مشکل کم هم همین بود که توضیحات اولیه شما را متوجه نشدم . و فکر کردم اشتباه از خودمه

تو سیستم من به صورت تک تک میشه و می تونم طبق فرمایشات شما عمل کنم ولی به صورت کلی خیر .

((((((( روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب

میکینیم و بعدش ادیت میکنیم) ))))) این روش هم موجود نیست یعنی گزینه ی change permissions وجود نداره .
    سلام

بله change permissions رو نداره ، شما توی همون تب advanced یه راست ادیت رو بزنید،در ضمن حق با شماست توی xp نمیشه بصورت کلی ادیت کرد(آخه توی ویندوز 7 اینجوری بود و همنجور که گفته بودم ، راه xp رو درست یادم نبود)
    Last edited by nikaan; 11-08-2009 at 11:26.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!
    اونطوریا هم نیست؛ من وقتی این گوشی رو خریده بودم هیچی از هک و فلش نمیدونستم؛ ولی وقتی دیدم هیچ جور دیگه ای نمیشه برنامه های مورد نیاز رو توی گوشی نصب کرد تصمیم گرفتم گوشیمو هک کنم که با کمی پیگیری بالاخره موفق شدم.
    فلش ولی به هر حال یه کم تخصصی تره؛ ضمن اینکه اگه با گوشیتون و نسخه ای از سیستم عاملش که روش نصبه مشکلی ندارید دلیلی نداره که بخواین فلشش کنید؛ البته من وقتی این گوشی رو گرفته بودم فارسی نداشت که برای تغییر پروداکت کد و نصب فیرمور فارسی لازم بود فلش میشد که من دادم بیرون برام این کارو کردن [پس اگه دیدین موردی پیش اومده که چاره ش از توان شما خارجه میتونین اونو به اهل فن اش بسپرین]
    من الآن فیرمور 20 دارم و هنوز نیازی به آپدیتش حس نکردم.
    در ضمن مجبور هم نیستین حتما آنتی ویروس توش نصب کنین [یعنی دل به خواهه؛ حتما نباید نصبش کنید]؛ اگه مراقب فایلهای وارد شده به گوشی باشین و هر فایلی رو از هر جا و هر کسی وارد گوشی نکنین دلیلی نداره که نگران ویروسی شدن بشید.

12. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samanran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز ،شهر آرزوهایم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از اساتید خواهش دارم که منو درمورد استفاده همزمان از دو سیم کارت با استفاده از کیت های برشی و ساده راهنمایی کنند و اصلا امکان همچین کاری توی این کوشی هست؟

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از اساتید خواهش دارم که منو درمورد استفاده همزمان از دو سیم کارت با استفاده از کیت های برشی و ساده راهنمایی کنند و اصلا امکان همچین کاری توی این کوشی هست؟
    اون کیت دو سیم کارته روی همه گوشی‌ها کار می‌کنه فقط سیم کارتت از نوع قدیمی (که الان دیگه زیاد نیست) نباید باشه.
    ولی از من به تو نصیحت که اصلا طرفش نرو! من خودم اون اوایل که آمده بود اونو 20.000 تومن خریدم ولی ولی بعد از چند ماه فهمیدم که چه اشتباهی کردم! اولا باتری گوشی من که در حالت عادی حداقل 4 روز کار می‌کرد، بعد از گذاشتن این کیت هر شب باید شارژش می‌کردم و اگه یک شب اینکارو نمی‌کردم، فردا قبل از ظهر باتری تمام شده بود. البته بعد از اینکه این کیت رو در آوردم دوباره باتری من مثل سابق شد و هر 4 روز شارژش می‌کردم (البته کلی دردسر کشیدم تا فهمیدم مشکل شارژ گوشی از چیه) ضمنا تا زمانی که این کیت روی گوشی بود دائما گوشی من هنگ می‌کرد و بخصوص موقع روشن کردن گوشی، اکثرا درست بالا نمیامد و می‌بایست چندین بار خاموش و روشن کنم تا درست بشه که البته این مشکل هم بعد از در آوردن کیت درست شد.
    ضمنا اون موقع گوشی من N73 بود.
    حالا اگه باز هم علاقه مند به استفاده از این کیت هستی، من مال خودمو به نصف قیمت (شاید هم کمتر) میفروشم...!

رامین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •