سلام دوستان تا الان 15 دقیقس که خوب شده دیگه گیر نداره فکر کنم چون روز اول راه اندازی بوده اینطوری می شد. ولی شاید بازم اینطوری بشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان تا الان 15 دقیقس که خوب شده دیگه گیر نداره فکر کنم چون روز اول راه اندازی بوده اینطوری می شد. ولی شاید بازم اینطوری بشه.
نه ربطی نداره
شما اون کاری که من گفتم را انجام بدین
من با یه داتکی مثلا 512 دار زد وبند کردم فایل میدم آپلود میکنه با سرعت نزدیک به 30 کیلو بایت در عوض فایلی که میخواد و نمیتونه با داتک دانلود کنه رو براش دانلود میکنم 1 به 1.5 یعنی 1 مگ آپلود کنه 1.5 مگ دانلود میکنم.
سلام دوست عزیز
همچین چیزی اصلاً نبود
سلام،
من 3-4 روزیه که با شاتل مشکل پیدا کردم بدین ترتیب که پینگ خیلی بد شده اما دانلود خوبه بخ خصوص در ساعات ظهر این مسئله خیلی جدیه به طوری که در باز کردن gmail هم مشکل داره
کسی دیگه با این مشکل برخورده؟؟؟؟ یا علتشو میدونه؟
من از مشهد شاتل گرفتم 512 اکو
ممنون
سلام دوست عزیز
ممکن ترافیک باشه یا چیز دیگری.
بهتر این اشکالت رو با ورود به بخش کاربری خودت در شاتل , به شاتل گزارش بدید. تا مشکلتون رو حل کنند.
ممنونسلام دوست عزیز
ممکن ترافیک باشه یا چیز دیگری.
بهتر این اشکالت رو با ورود به بخش کاربری خودت در شاتل , به شاتل گزارش بدید. تا مشکلتون رو حل کنند.
من که تماس گرفتم نتونستن کمک کنن هر دفعه یه چیزی میگن
یه بار میگن نویز خط بالایه! یک بار میگن مشکل از طرف شاتل بوده ولی الان رفع شده (اما نشده)!!!!
مثلا همین امروز ظهر به طور عادی اصلا وصل نمیشد من با nitro وصل شدم تازه اون هم با سرعت کم
اما در همون ساعت یک فایل بارسرعت ماکس دانلود میکرد!!! الان هم سایت هار نسبتا کند باز میکنه ولی وانلودش خوبهمن بیشر میخوام بدونم مشکل از کجاست؟ خدس خودم ایه که اینها ساختار شبکه رو دستکاری کردن (روتر ها و ....) و افت کیفیت در ساعات اداری به همین دلیله و لی این تئوری به این شرط درسته که بقیه هم همین مشکل رو داشته باشن خداقل در مشهد و یا پیش شماره 605 -606
دوستان چند روزیه میخوام شارژ خودم و دوستم رو پرداخت کنم ( پرداخت اینترنتی ) ولی وقتی بانک ملی رو انتخاب میکنم میره به سایت بانک ولی میگه سرویس در دسترس نیست و از این جور چیزا ! مشکل کلیه ؟
سرویس پرداخت اینترنتی خارج از سرویس می باشد.لطفا بعدا سعی بفرمایید.,(1058)
سلام
منهم همین مشگل رو داشتم زنگ زدم خانمه گفت بانک دیگه رو بزن گفتم آخه کارتم مال ملیه گفت فرقی نداره منهم یکی دیگه رو زدم فکر کنم سامان بود رفتم شماره کارت پسورد و یه شماره دیگه رو وارد کردم 3 سوت پرداخت شد![]()
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)