یعنی امکان داره از معرفی تا رلیز 1ماه طول بکشه؟![]()
یعنی امکان داره از معرفی تا رلیز 1ماه طول بکشه؟![]()
سلام اينو توي يكي از سايت ها پيدا كردم...X5...مشخصاتش توي عكس نوشته شده...
![]()
ای نامرد پس تو بودی؟!!تو این گرما ، سرما خوردم شدید!! گلوم هم داغونه :-/
دستم تو کار چیه؟
من فقط چیزایی که اینور اونور میبینم میذارم اینجا
ولی این یارو اینقدر خودشو لوس میکنه که معلوم نیست کدومش شوخیه کدومش جدی ...
هیچی نمیشه گفت هنوز ...
/
اینم هویجوری
نمیدونم این دیگه واسه چیشه!!
Sony Ericsson patents dog whistle
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کم دیگه تعریف از X2 از این یارو بی مزه هه
TV out: Works fine. Tried with my Sony and Samsung LCD. It works even with Core Player Now seriously, Core sucks as* on X1 but works very well on X2. Not sure if it's optimized for X2, but it simply works
fpatrick: Lol, nice to see my own X2 video on youtube
Won't tell which OS version is used, sorry. But it's one of the latest I can tell
Ganondolf: no new pictures, as engadget and others are simply publishing them without any permission.
Differences prototype vs full - build quality of course. The slide mechanism is really good, makes good impression to me. Better than X1.
Screen has increased responsivity than the prototype. In fact it seems to me, they changed the screen. Not sure if another revision or different provider. However the lags it had on the videos are gone. Also it's more bright than X2 prototype and X1. If I have time and i'm in good mood, I'll try to post picture of X1 and X2 and the screen brightness. It's really big difference.
The reason I cannot tell the final specs is that SE will be releasing them soon (God told me, LOL ) and they want to keep it secret. And hell yeah, don't want them to know who I am and get into the trouble
تا اینجا معلومه که LCD سرحالی داره (کپی رایت علی ریسر)
اون ویدئوی یوتیوب هم اینه که گفته مال خودمه
اصلا فیک نیست!سلام اينو توي يكي از سايت ها پيدا كردم...X5...مشخصاتش توي عكس نوشته شده...
چه فیک زشتی!
من نگفتم كه تاييد شده...گفتم؟...فعلا كانسپت...
یعنی مصطفی اگه سونی یه همچین گوشی بزنه تو خوشت نمیاد! خداییش زشت نیس!اصلا فیک نیست!
چه فیک زشتی!
به اميد ديدن satio mini كه قابل خريد باشه.نوكيا و سامسونگ بازار تاچ رو دارن ميگيرن در صورتي كه وقتي SE گوشي تاچ ميزد اونا تو فكرشم نبودن.
بابا این تابلو ئه فیکه یعنی کلا فیکه یه آدم خوشحال با یه نرم افظار اون چیزی که تو ذهنشه رو درست کرده (هیچ چیزیش درست نیست و امکان نداره se یه همچین چیزی بزنه)
یه چیزی هم که اونو 100 در 100 میکنه اوننواره زیرشه که یه کپیه کامل از htc هست که ممکن نیست se ازش تقلید کنه چون چیزه بی خودیه تازه اگه فیک دوست دارین من خودم کلی فیک درست کردم تازه از اینا هم خیلی بهتره
Last edited by Hamid..God; 26-08-2009 at 21:32.
از این فیک ها میخواین اینجا هست.
تو بررسی موبایل رویو از موبایل های آندرویید یه سری کانسپت سونی اریکسون و ... هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)