تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 295 از 1042 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمیخوام بحث الکی کنم..با مدرک نشون میدم
    این فیلم کیفیت شاتل رو به شما عزیزان نشون خواهد داد..(با تشکر از سیامک)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسانی که میگن شاتل نامحدود بیاد بده باید بگم که سرویسهای آرت شاتل با توجه به اینکه شبها از 1 تا 7 و پنجشنبه و جمعه به کل رایگان هستن تفاوت زیادی با سرویسهای نامحدود نمیکنه.....
    چون ترافیک ماهانش هم بالاس پس کمتر کسی هست که به مشکل بخوره....
    اگه هم احیانا دانلود واجبی داشته باشی میتونی تو روز انجام بدی و اگر زیاد واجب نبود میزاری شب یا پنجشنبه و جمعه دانلود میکنی......

پس زیاد فرقی با سرویسهای نامحدود نخواهد کرد
    داش مهدی من الان فلش رو دستگاهم ندارم وگرنه با دلیل ثابت میکردم که برای من هم ثابته.هرچند که توی این فلش کمی بحث دارم(بیخیال)
    اقا مهدی شما فقط دو روز رو نیبین.ما کل هفته وضعیتمون اینطوری هست نه فقط دو روز
    شما اگه رسیده باشی اخر ماه و ترافیکی واست نمیونده باشه و بخوای دانلود کنی اون موقع چی؟
    بعدم غیر ممکنه که فرق نکنه.شما از 1 تا 7 با سرعت 512 نهایت دانلودی که میتونی بکنی 1.2 هست که هفته اش میشه 6 گیگ.اگه کل 5 شنبه و جمعه هم دانلود کنی میشه 9.6 گیگ که روهم توی یک هفته اگه سرعت پاییتن نیاد و شبا برق قطع نشه و کلی مشکلات دیگه که شب داره پیش نیاد 15.6 گیگ توی یه هفته میشه دانلود کرد.
    من 8 صبح تا 11.30 شب که دانلود میکنم میشه 3 گیگ که هفتش میکنه 21 گیگ.حالا چون شمایی یه روز اینترنتم خراب بشه میکنه هفته ایی 18 گیگ( تازه اگه خراب بشه)
    پس بازم نامخدود با محدود قابل مقایسه نیست.تازه من فقط 15.5 ساعت کامپیوترم روشن هست.تازه میگم وسطش هم مکلی صفحه اینترنتی باز میکنم

2. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدی جان از شما بعید هست
    خودت که میدونی من نه داتکی هستم و نه شاتلی
    تا به حال خودم شخصا" تجربه نکردم هیچ کدوم از این دو شرکت رو اما از زبان دوستان درموردشون زیاد شنیدم
    هم راضی دیدم و هم ناراضی ( از هر دو شرکت )
    اما خوب تعداد افرادی که از شاتل ناراضی هستند کمتر هست
    ببین همین سرویس شاتل که میگی شاید برای شما و خیلی از دوستان کارآمد باشه.چون دانلود زیادی ندارید و اگر هم فایلهای سنگین بخواهید بگیرید میزارید شبها
    اما خیلی از دوستان دانلودهای خیلی بیشتر از این حرفها دارند که به هیچ عنوان همچین سرویسی با وجود دانلود رایگان و این حرفها جوابگوشون نیست.
    بعد اینکه مهدی جان سرویس نامحدود معنی و مفهومش چیز دیگه ای هست
    شما میگی فلان سرویس شاتل با وجود شبانه و 2 روز رایگان تفاوتی با نامحدود نداره
    خوب عزیزم نامحدود یعنی هر وقت که عشقت کشید بزنی دانلود بشه
    وسط روز.... شنبه... سه شنبه
    حالا میبینی که تفاوت داره

دوستان برای چندمین بار هست که این رو میگم... لطفا" با تعصب نسبت به شرکتی که سرویس میگیرید برخورد نکنید.
    ما اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم نه اینکه به یک نوعی جانبداری شرکتها رو بکنیم.
    به خدا من تعصب ندارم
    همین شاتل به محض اینکه یه لحظه سرعتم بیاد پایین پشتیبانی رو سرویس میکنم...تا مشکلم رو حل کنن (خدا رو شکر تا الان مشکل حادی نداشتم)

اما در اون مورد خوب ببین شما ترافیکی مثلا 30 گیگ دارین در ماه...ینی تقریبا روزی 1 گیگ میتونی دانلود کنی+ شبها رایگان+2 روز تو هفته رایگان

مگه برای یک نفر چقدر در ماه دانلود ضروری پرحجم بوجود میاد؟؟

من خودم مصرف دانلودم بالاس
    شاید به جرات میتونم ادعا کنم تنها کاربر ایرانی هستم که در یک ماه 30 گیگ دانلود کردم به طوری که حداکثر 5-6 گیگ برای فیلم+آهنگ و... بود...
    الان روی هاردم حداکثر 10 گیگ فیلم و آهنگ دارم بقیش همش نرم افزار و بازی و..هستش
    من مصرف دانلودم خیلی بالاس واسه همینم سرویس 512 رو گرفتم......(باور نداری از مصطفی عشقی بپرس)

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

داش مهدی من الان فلش رو دستگاهم ندارم وگرنه با دلیل ثابت میکردم که برای من هم ثابته.هرچند که توی این فلش کمی بحث دارم(بیخیال)
    اقا مهدی شما فقط دو روز رو نیبین.ما کل هفته وضعیتمون اینطوری هست نه فقط دو روز
    شما اگه رسیده باشی اخر ماه و ترافیکی واست نمیونده باشه و بخوای دانلود کنی اون موقع چی؟
    بعدم غیر ممکنه که فرق نکنه.شما از 1 تا 7 با سرعت 512 نهایت دانلودی که میتونی بکنی 1.2 هست که هفته اش میشه 6 گیگ.اگه کل 5 شنبه و جمعه هم دانلود کنی میشه 9.6 گیگ که روهم توی یک هفته اگه سرعت پاییتن نیاد و شبا برق قطع نشه و کلی مشکلات دیگه که شب داره پیش نیاد 15.6 گیگ توی یه هفته میشه دانلود کرد.
    من 8 صبح تا 11.30 شب که دانلود میکنم میشه 3 گیگ که هفتش میکنه 21 گیگ.حالا چون شمایی یه روز اینترنتم خراب بشه میکنه هفته ایی 18 گیگ( تازه اگه خراب بشه)
    پس بازم نامخدود با محدود قابل مقایسه نیست.تازه من فقط 15.5 ساعت کامپیوترم روشن هست.تازه میگم وسطش هم مکلی صفحه اینترنتی باز میکنم
    عزیز من بحثم روی سرویسهای اکو نیست
    من دارم روی سرویسهای آرت صحبت میکنم
    این سرویس آرت ترافیک بالایی دارن (از 10 گیگ در ماه به بالا....)

در مورد کمبود ترافیک هم تو پست قبل توضیحات کامل رو دادم
    بعیده کسی سرویس آرت بگیره با توجه به بازه زمانی ساعات رایگان و آخر هفته ترافیک کم بیاره...

(اصلا فکر کنم این بحث رو بیخیال بشیم تا روی اسم کاربری هممون یک خط خوشگل نیومده)

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از پورتهایی که قرار بود خود شرکت مخابرات بده کسی خبر نداره؟
    از همون موقع که مخابرات رفت تو بورس قرار بود بدن ولی من که هنوز چیزی نشنیدم.
    اگه مخابرات خودش بیاد وسط همه این شرکتها رو داغون میکنه میزاره تو جیبش

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

از پورتهایی که قرار بود خود شرکت مخابرات بده کسی خبر نداره؟
    از همون موقع که مخابرات رفت تو بورس قرار بود بدن ولی من که هنوز چیزی نشنیدم.
    اگه مخابرات خودش بیاد وسط همه این شرکتها رو داغون میکنه میزاره تو جیبش
    فکر کنم باز خالی بندی باشه
    2 3 بار تا حالا گفتن قیمت اینترنت 20 درصد کاهش پیدا میکنه
    کو؟؟ ما که ندیدیم
    تو ایران تا طرحی به مرحله ی اجرا در بیاد چند نسل طول میکشه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا ماهواره کانال Voa persian میگفت که نگران نباشید خیلی زود تکنولوپی روی اینترنت سوار شده که دیگه -------- معنی نداره آخه تمام وی ÷ی ان ها رو بستن

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

15 گیگ در ماه مالی نیست شاتلیها اکوشون هر شب بالای 1 گیگ دارن سو استفاده میکنن
    اکو با چه سرعتی ؟

من 13600 تومان میدهم و سرعتم اینه هرچی هم که خواستم از شاتل بگیرم دیدم قیمت و سرعتش در مقایسه با صبا گرونه برای همین مجبور شدم برم سراغ صبا سه ماهه گرفتم .
    اون هایی که این طوری دانلود میکنند پول بیشتری دادند و تحت شرایط معمول خانگی اشتراک ندارند من خودم کلی اون جا سوال و پرسش کردم ( تایپینگ شاتلی ها ) .

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر کنم باز خالی بندی باشه
    2 3 بار تا حالا گفتن قیمت اینترنت 20 درصد کاهش پیدا میکنه
    کو؟؟ ما که ندیدیم
    تو ایران تا طرحی به مرحله ی اجرا در بیاد چند نسل طول میکشه
    اخه مخابرات کلی پیشو گرفت تا تونست خودشم pap بشه
    حالا بیاد ول کنه بره؟

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرعت پهناي باند اينترنت در انگليس پايين‌تر از ميزان تبليغ شده است

بر اساس اعلام سازمان نظارت بر قوانين مخابراتي انگليس، متوسط سرعت پهناي باند براي مصرف‌کنندگان انگليسي 3.6 مگابيت بر ثانيه است که اگرچه براي بسياري از برنامه‌هاي اينترنتي کافي است اما پايين‌تر از سرعت تبليغ شده است.
    به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس پژوهشي که بر مبناي 10 ميليون آزمايش جداگانه از مجموعه فراهم‌کنندگان اين خدمات انجام گرفته سرعت پهناي باند از طريق dsl و کابل بسته به سطح ترافيک در شبکه در زمان‌هاي مختلف روز متفاوت است.
    طبق اين گزارش، در سراسر انگليس سرعت پهناي باند در روز يکشنبه بين ساعت پنج و شش بعدازظهر که زمان اوج استفاده از اينترنت است، پايين‌ترين سطح است و حداکثر سرعت ممکن به طور متوسط 4.3 مگابيت بر ثانيه است که بالاترين سرعت مشاهده شده در طول اين پژوهش بوده است.
    بنا بر اعلام افکام، بيش از 60 درصد از مصرف‌کنندگان پهناي باند انگليس مشترک بسته‌هايي با سرعت حداکثر 8 مگابيت بر ثانيه شده‌اند اما به طور متوسط سرعت فعلي که دريافت مي‌کنند 45 درصد از سرعت تبليغ شده است و در حال حاضر از هر پنج مشترک يک نفر سرعت متوسط کمتر از 2 مگابيت بر ثانيه دريافت مي‌کند.
    مصرف‌کنندگان در لندن سريع‌ترين متوسط سرعت و ساکنان شمال شرق انگليس، ولز و اسکاتلند کم‌ترين متوسط سرعت را دريافت مي‌کنند؛ شرکت ويرجين مديا به تازگي خدمات پهناي باندي با سرعت 50 مگابيت در ثانيه در اين کشور عرضه کرده است.

11. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سرعت پهناي باند اينترنت در انگليس پايين‌تر از ميزان تبليغ شده است

آخی! طفلکی آنگولاساکسونای بیچاره. بیان اینجا ببینن اینترنت یعنی چه.

13. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •