سلام
برنامه ای هست که بشه باهاش طرف مقابل رو از messenger ؛ log out کرد؟
با messenger مشکل پیدا کردم بعضی وقت ها مدام منو log out میکنه!
سلام
برنامه ای هست که بشه باهاش طرف مقابل رو از messenger ؛ log out کرد؟
با messenger مشکل پیدا کردم بعضی وقت ها مدام منو log out میکنه!
دستت درد نکنه رفیق جان
من نمی تونم همه چی رو اینجا بگم که!
از تارنماهای بُرنو برام هی افراد عکس و لینک می فرستن. یادمم نمی یاد عضو این جور جاها با ایمیل شخصیم شده باشم!
برام معزلی شده
آواتار نازی داری
قربونت
با سلام
این مشکل خودم هم هست و هنوز که راه حل منطقی و درست در مونی واسش پیدا نکردم
عمده این مشکل مخصوص ویندوز 7 هم هست
فکر میکنم بی ربط به IE هم نباشه
موفق باشید.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
با سلام
بله همون که گفتم هست
یکی از دوستانتون که ادد کردید قبلا این ویروس رو دچار هست و واسه همین مدام واستون پیغام های ناجور میفرسته
ترجیحا شما باز نکنیدشون
این مشکل از شما نیست، از طرف مقابل هست
موفق باشید.
با سلام
نه دوست عزیز برنامه ای نیست
اگه هم شما دچار این مشکل شدید و هی بیرون میاید بستگی به سرعت اینترنتتون داره
موفق باشید.
با سلام و خسته نباشید
وقتی در صفحه چت یاهو فلش موس رو روی آیدی افرادی که در روم هستند میبرم،در بیشتر موارد فقط آیدی و مدت زمانی که در روم بوده اند نمایش داده میشود، اما وقتی روی آیدی بعضی ها میبرم علاوه بر این دو، جنس ، location و age رو هم مینویسه(به عبارتی asl رو به راحتی میشه با بردن فلش موس رو آیدیشون فهمید)
البته تو پروفایلم همه ی فیلد های مربوطه رو پر کردم و visible to every one زدم همه رو. اما بازم نشون نمیده. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
با تشکر
سلام . من یک برنامه گیر آوردم که خودکار پاسخ بدهد اما به هیچ عنوان کار نمی کند .
شما برنامه ای رو ندارید که کار بکنه - ممنونم .
با سلام
دوست عزیزم اینجا مطرح کنید
در خواست نرم افزار
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به تازگی مشکل فرستادن pm توی یاهو مسنجر! پیدا کردم
توی پنجره خصوصی افراد میتونن به من pm بدند با اینکه متوجه تایپ من میشن ولی pm های من به دستشون نمیرسه. تنها در صورتی میتونن pm های من رو ببینن که من رو add کنن. ولی در room یا اتاق کنفرانس مشکلی ندارم. با ID های مختلف، ورژن های مختلف یاهو مسنجر! امتحان کردم ولی مشکل حل نشد. این مشکل یرای من توی ویندوز XP به وجود اومده و الآن که 7 نصب کردم هنوز هم حل نشده.
در صورتی که از برنامه های دیگه که ID یاهو رو ساپورت میکنن pm می فرستم مشکلی به وجود نمیاد.
لازم میدونم اینو بگم که من از GPRS گوشیم به اینترنت وصل میشم. از اینترنت اکسپلورر 8 استفاده می کنم و تنظیماتش به صورت default است. ضمنا از HTTP ------ UltraSurf استفاده کردم مشکل حل شد ولی DC زیاد داره.
واقعا وقت زیادی صرف حل این مشکل کردم. از دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده و تونستند حلش کنن خواهش می کنم من رو هم راهنمایی کنند.
![]()
![]()
قربونت
حاجی الان چندین ساله که اینجوریه
یکبار صندوق پستیم رو حذف کردم، بهتر شده. ولی درست نشده.
راهی نیست که از شر این ویروس راحت بشیم؟
مسنجر دیگه ندارم. این امکان جدید صندوق پستی یاهو هست که مسنجر تو صندوق آدم باز می شه!
بازم دستت درد نکنه![]()
Last edited by آریا ایرانی; 17-11-2010 at 17:16.
من با gprs irancell از یاهو مسنجر استفاده میکنم اما ویس و ویدئوی یاهو برام کار نمیده و کلا غیر فعاله. چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)