تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 1004 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    سرویسهای چت صوتی تو خود ارومیه قطع ؟ من که ماکس نت دارم قطع
    از بچه های ماکس نت ارومیه کسی هست یه چک کنه ببینه نیمبوز و یاهوش voice دارن یا نه؟
    ماکس نت میگه فیلتر کردن اینارو درست این حرف ؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ظاهراً بعضی از دوستان اینجا رو با انجمنهای دیگه اشتباه گرفتند!
    لطفاً خارج از چهارچوب تاپیک، پست ارسال نکنید

3. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان 512 نامحدود قیمت چنده ؟
    هر isp میخاد باشه مهم نیس

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان از وقتی که از مدیافایر برا دان می ذارم یه 200 مگی بیشتر می گیرم و الان دانلود شبانم به 2500 تا 2700 می رسه فقط یه چیزی لینک های مدیافایر اکسپایر می شه راهی یا برنامه ای هست که مجبور نشم لینک جدید به فایل ها بدم ؟؟ اگه سایتی هم هست که لینک های اچ دی فیلم از مدیافایر می زاره سراغ دارین معرفی کنین ؟ و دیگه اینکه چند شبه حوالی ساعت 10 تا 12 پینگ به شدت بالا می ره ؟ کسی حس کرده این مسئله رو؟؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چند شبه حوالی ساعت 10 تا 12 پینگ به شدت بالا می ره ؟ کسی حس کرده این مسئله رو؟؟

اگه برا شما چند شبه واسه من حدود 2 ماه میشه که بین ساعت 22:15 الی 23 نویز خط خودبخود زیاد میشه که باعث میشه هم dc بشم هم اینکه پینگ تا 500ms هم بالا بره

شما مگه خطتون فیبر نیست؟ اگه باشه که فقط از مخابرات باید اکانت بخری چون یکی از دوستان که پستش پاک شد گفته بود که خطشون فیبره بعد از تخلیه از مخابرات بلافاصله مخابرات خط رو دوباره برگردونده رو فیبر در نتیجه نتونسته از پارس آنلاین اکانت بخره
    Last edited by urumchi; 04-02-2012 at 23:51.

7. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آنا اینترنت 95000 تومان ، در صورت پرداخت اینترنتی 90250 تومان
    سرعت دانلود حداکثر 55 کیلو بایت

9. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما مگه خطتون فیبر نیست؟ اگه باشه که فقط از مخابرات باید اکانت بخری چون یکی از دوستان که پستش پاک شد گفته بود که خطشون فیبره بعد از تخلیه از مخابرات بلافاصله مخابرات خط رو دوباره برگردونده رو فیبر در نتیجه نتونسته از پارس آنلاین اکانت بخره
    عجب آدمای .... هستن (تو جای خالی هر فحشی بذاری جمله درسته) به زور میگن فقط باید از ما سرویس بخری. من چند روز پیش رفتم پیش رئیسش کلی باهاش بحث کردم میگم واسه چی آدمو مجبور میکنید فقط از شما سرویس بگیره فکر میکنی این کارتون درسته؟ برگشته میگه موقع خرید تلفن تو قرارداد گفته شده که از بابت تلفن بهتون سرویس داده میشه نه چیز دیگه. گفتم یعنی شما نمیدونی که الان اینترنت واسه هر خونه و خط تلفن لازمه؟ و نمیدونی که شرکتای دیگه تکنولوژیشو ندارن که فیبر نوری رو پشتیبانی کنن؟ میگه به ما مربوط نیست برن تکنولوژیشو بخرن،‌ هیچی دیگه بعد کلی بحث یه جواب منطقی از دهنش در نیومد.
    من الان فقط دنبال این قضیم کابلامون رو عوض کنم پرس و جو کردم میگن باید تو مخابرات پارتی گردن کلفت داشته باشی.
    کسی اطلاع داره که قبلا همچین کاری شده یا نه و یا باید چیکار کنم؟
    Last edited by PrinceEmir; 05-02-2012 at 10:33.

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

13 توضیح برای تلفنهای فیبر

عجب آدمای .... هستن (تو جای خالی هر فحشی بذاری جمله درسته) به زور میگن فقط باید از ما سرویس بخری. من چند روز پیش رفتم پیش رئیسش کلی باهاش بحث کردم میگم واسه چی آدمو مجبور میکنید فقط از شما سرویس بگیره فکر میکنی این کارتون درسته؟ برگشته میگه موقع خرید تلفن تو قرارداد گفته شده که از بابت تلفن بهتون سرویس داده میشه نه چیز دیگه. گفتم یعنی شما نمیدونی که الان اینترنت واسه هر خونه و خط تلفن لازمه؟ و نمیدونی که شرکتای دیگه تکنولوژیشو ندارن که فیبر نوری رو پشتیبانی کنن؟ میگه به ما مربوط نیست برن تکنولوژیشو بخرن،‌ هیچی دیگه بعد کلی بحث یه جواب منطقی از دهنش در نیومد.
    من الان فقط دنبال این قضیم کابلامون رو عوض کنم پرس و جو کردم میگن باید تو مخابرات پارتی گردن کلفت داشته باشی.
    کسی اطلاع داره که قبلا همچین کاری شده یا نه و یا باید چیکار کنم؟
    ================================================== =====

-تکنولوژیش موجود هست ولی مخابرات نمیزاره تو کافو نوری هاش dslam بزارن و به خاطر این نمیشه سرویس داد>
    اگه مخابرات موافقت کنه که شرکتهای pap بتونن تجهیزات بزارن تو کافو ها مشکل تکنولوژی وجود نداره.
    -اگر مخابرات آشنا داشته باشین میتونن مشکل کابلتونو حل کنن.باید آشنا پیدا کنین.همین!!

================================================== ==============
    Last edited by Xpan; 05-02-2012 at 10:57. دليل: غلط املایی

12. این کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دوستانی اینجا کسی هست مرکز تلفنش فجر باشه و از پارس انلاین اکانت داشته باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

دیگه نمی شه بصورت آنلاین سرویس های بالای 128 مخابرات رو تمدید کرد؟ به صورت حضوری قیمت بالاتری می گیرن.

و اینکه بالاخره ساعات رایگان دانلود از یک تا هشته یا یک تا پنج؟ رو سایت زده تا هشته ولی روابط عمومی شرکت می گه تا پنج. این قوانین برای کل شهرهای استان یکی هست؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •