سلام به همگی
سرویسهای چت صوتی تو خود ارومیه قطع ؟ من که ماکس نت دارم قطع
از بچه های ماکس نت ارومیه کسی هست یه چک کنه ببینه نیمبوز و یاهوش voice دارن یا نه؟
ماکس نت میگه فیلتر کردن اینارو درست این حرف ؟
سلام به همگی
سرویسهای چت صوتی تو خود ارومیه قطع ؟ من که ماکس نت دارم قطع
از بچه های ماکس نت ارومیه کسی هست یه چک کنه ببینه نیمبوز و یاهوش voice دارن یا نه؟
ماکس نت میگه فیلتر کردن اینارو درست این حرف ؟
ظاهراً بعضی از دوستان اینجا رو با انجمنهای دیگه اشتباه گرفتند!
لطفاً خارج از چهارچوب تاپیک، پست ارسال نکنید
دوستان 512 نامحدود قیمت چنده ؟
هر isp میخاد باشه مهم نیس
دوستان از وقتی که از مدیافایر برا دان می ذارم یه 200 مگی بیشتر می گیرم و الان دانلود شبانم به 2500 تا 2700 می رسه فقط یه چیزی لینک های مدیافایر اکسپایر می شه راهی یا برنامه ای هست که مجبور نشم لینک جدید به فایل ها بدم ؟؟ اگه سایتی هم هست که لینک های اچ دی فیلم از مدیافایر می زاره سراغ دارین معرفی کنین ؟ و دیگه اینکه چند شبه حوالی ساعت 10 تا 12 پینگ به شدت بالا می ره ؟ کسی حس کرده این مسئله رو؟؟
اگه برا شما چند شبه واسه من حدود 2 ماه میشه که بین ساعت 22:15 الی 23 نویز خط خودبخود زیاد میشه که باعث میشه هم dc بشم هم اینکه پینگ تا 500ms هم بالا بره
شما مگه خطتون فیبر نیست؟ اگه باشه که فقط از مخابرات باید اکانت بخری چون یکی از دوستان که پستش پاک شد گفته بود که خطشون فیبره بعد از تخلیه از مخابرات بلافاصله مخابرات خط رو دوباره برگردونده رو فیبر در نتیجه نتونسته از پارس آنلاین اکانت بخره
Last edited by urumchi; 04-02-2012 at 23:51.
آنا اینترنت 95000 تومان ، در صورت پرداخت اینترنتی 90250 تومان
سرعت دانلود حداکثر 55 کیلو بایت
عجب آدمای .... هستن (تو جای خالی هر فحشی بذاری جمله درسته) به زور میگن فقط باید از ما سرویس بخری. من چند روز پیش رفتم پیش رئیسش کلی باهاش بحث کردم میگم واسه چی آدمو مجبور میکنید فقط از شما سرویس بگیره فکر میکنی این کارتون درسته؟ برگشته میگه موقع خرید تلفن تو قرارداد گفته شده که از بابت تلفن بهتون سرویس داده میشه نه چیز دیگه. گفتم یعنی شما نمیدونی که الان اینترنت واسه هر خونه و خط تلفن لازمه؟ و نمیدونی که شرکتای دیگه تکنولوژیشو ندارن که فیبر نوری رو پشتیبانی کنن؟ میگه به ما مربوط نیست برن تکنولوژیشو بخرن، هیچی دیگه بعد کلی بحث یه جواب منطقی از دهنش در نیومد.
من الان فقط دنبال این قضیم کابلامون رو عوض کنم پرس و جو کردم میگن باید تو مخابرات پارتی گردن کلفت داشته باشی.
کسی اطلاع داره که قبلا همچین کاری شده یا نه و یا باید چیکار کنم؟
Last edited by PrinceEmir; 05-02-2012 at 10:33.
================================================== =====
-تکنولوژیش موجود هست ولی مخابرات نمیزاره تو کافو نوری هاش dslam بزارن و به خاطر این نمیشه سرویس داد>
اگه مخابرات موافقت کنه که شرکتهای pap بتونن تجهیزات بزارن تو کافو ها مشکل تکنولوژی وجود نداره.
-اگر مخابرات آشنا داشته باشین میتونن مشکل کابلتونو حل کنن.باید آشنا پیدا کنین.همین!!
================================================== ==============
Last edited by Xpan; 05-02-2012 at 10:57. دليل: غلط املایی
دوستانی اینجا کسی هست مرکز تلفنش فجر باشه و از پارس انلاین اکانت داشته باشه؟
سلام دوستان.
دیگه نمی شه بصورت آنلاین سرویس های بالای 128 مخابرات رو تمدید کرد؟ به صورت حضوری قیمت بالاتری می گیرن.
و اینکه بالاخره ساعات رایگان دانلود از یک تا هشته یا یک تا پنج؟ رو سایت زده تا هشته ولی روابط عمومی شرکت می گه تا پنج. این قوانین برای کل شهرهای استان یکی هست؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)