ئه!
بابا اون که فقط یه روز بود.
از فرداش هم درست شد....
من همین الان آن هستم.....
(البته میخوام آف کنم.)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ئه!
بابا اون که فقط یه روز بود.
از فرداش هم درست شد....
من همین الان آن هستم.....
(البته میخوام آف کنم.)
از بس که از آی ای استفاده نکردم و این قطعی ها طبیعی به نظر می اومد براماصلآ فکر نمیکردم مشکل از تنظیمات باشه
حل شد, یه چند تا عدد و رقم اضافی تو دل و روده آی ای گیر کرده بود![]()
صبا نت کی داره ؟ یه تست بزارین ببینیم مصلحته بریم صبا یا باید بریم شاتل ؟ این ماکس نت که ..... :(
اين سايت براي تست سرعت خيلي دقيقه پيشنهاد مي کنم براي تست سرعت از اين سايت استفاده کنيد:
اينم تست سرعت من:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
روش استفاده از سايت:
Last edited by Shahin_Turk; 22-09-2009 at 08:58.
بابا این که وضعش خیلی خرابه.سرعت منو کمتر از نصف نشون میده.![]()
دوستان به نظرتون 256 مكس نت خوبه يا كلاسيك همارا؟
در ضمن سرعت محدود و نامحدود چقدر باهم تفاوت دارن؟
سلام.
دوست عزیز، به نظر خود من، اینترنت 256 نامحدود، به شرطی که سرعت 30 و بالا داشته باشد، از هر شرکتی که باشه، باصرفه هست.
ولی در عوض، اینترنت حجمی هماراسیستم، سرعتش حدود 60 هست. (دقیقا 58) واین در حالیه که معمولا سرعت 256 نامحدود، 25 هست)
یعنی سرعت محدود، دو برابر سرعت نامحدود.
و این برای بعضی اشخاص حائز اهمیت است.
ولی اگر مبلغ براتون چندان مهم نباشه و بخواهید بهترین سرویس نامحدود رو بخرید، به نظر من 384 خوبه.
در مورد مبلغ هم بگم که معمولا همارا معمولا 3 الی 4 تومن ارزانتر از ماکس هست.
به نظر بعضی ها هم پشتیبانی بهتری داره (از جمله خودم)
موفق باشید![]()
ولي با خوندن پاسخ هاي دوستان متوجه شدم درصد رضايت از مكس نت بيشتره تا همارا واسه همين دودلم!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظرم دنبال مکس نت نرو
ما واسه یه کاری سرویس 1 مگ از مکس نت ( محدود گرفتیم ) پدرمون رو در آموردند
( 1 ماه هم نمی شه که از زمان قرار داد گذشته )
از روزی که وصل کردند سرعت نصب بود / یک روز هم کلا قطع کردند / یک روز هم سرعت از حدود 120 شروه می شد و بعد از مدتی به 4 الی 5 کیلوبایت می رسید.
8 روز اینطوری الاف شدیم / فقط یک نفری اونجا بود که کارمون رو پرسید و توضیح دادم / شماره رو گرفت و رفت توی اتاق و به یکی گفت چک کردند و اومد بهم گفت دستشون خورده بود سرعت کم شده بود رفتم چک کردم دیدم درست شده / ولی دوباره بعد از چند ساعت خراب شد!! ( شاید دستشون خورده شماره ما رو تو سستم وارد کردند بعد دستشون خورره و سرعت رو نصف کردند و بعد دستشون خورده روی دکمه تایید و ... )
آخر سر رفتیم قرار داد رو فسخ کردیم / اعصاب خودمون رو هم راحت
چند ماهی ماهی می شه از همارا استفاده می کنیم ( به نسبت مابقی که از همارا راضی هستیم ) / گاهی سرعت کم می شه ( سرعت مرور وب ) ولی زیاد طول نمی کشه و حل می شه ( شاید زیاد توجه نکردیم )
ولی سرعت دانلود که خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)