تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 1126 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من دخترم هااااا فردا نبودم پشت سرم چرت و پرت نگیداااا

آقا من یه پیشنهاد خیلی خوبی دارم؛ بیاید از شمال تا جنوبو یه دیوار بکشید ؛ پسرا رو شوت کنید شرق دخترا رو هم غرب خطه ی شمال رو هم بزارید واسه متاهلا

2. 4 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

و اینکه میگم حسابداری سخته واقعا سخته و استاد نداره؟
    حسابداری نه زیاد سخت نیست ، من حسابداری هستم ؛ استاداتون هم بستگی به واحدتون داره تو درس میخونید !
    من که از استادامون راضیم , درسای تخصیصمونو خیلی خوب درس میدن . واسه ی تمام درسای تخصیصمون استاد هست ..

4. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

چه خوب گفتن که یه چیزی رو بندازی زمین صاحبش خودش اون رو پیدا میکنه میزاره توی جیبش!

6. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

حسابداری نه زیاد سخت نیست ، من حسابداری هستم ؛ استاداتون هم بستگی به واحدتون داره تو درس میخونید !
    من که از استادامون راضیم , درسای تخصیصمونو خیلی خوب درس میدن . واسه ی تمام درسای تخصیصمون استاد هست ..

سلام
    میبخشید مسدع اوقات شریف میشم
    من پیش ریاضی ام
    میخواستم بدونم تو کنکور تمام درسام رو حداقل درصدی که باید بزنم چقدره تا پیام نور رشته حسابداری دربیام؟

باتشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بله به من هیچ ربطی نداره ولی وقتی میاید و تو یه جای عمومی:
    ◄◄ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور ►►
    به جای شرکت مفید در بحثا بر میداری فتوا صادر میکنی و اظهار نظر میکنی و توهین میکنی به یه جماعت زیاد حق دارم اظهار نظر کنم

حالا اگه ناراحت شدید عذر میخوام!

==============

پیام نورید!؟

تموم رشته ها درسای تخصصیشون استاد داره و حسابداری هم نیز

ولی کلا تو پیام نور طوریه که بار اصلی رو دوش خودتونه و نباید زیاد رو استاد حساب کرد

برادر عزیز من کجا توهین کردم
    من فقط نظرمو گفتم و تمام پسرهای سایت علیه من جبهه گرفتن
    بابا با حرف من که دانشگاه ها رو دختر و پسر نمیکنن که انقد شاکی میشید و توهین میکنید
    اصلا من یچیزی گفتم.بیخیال.هرکی هرکاری دوست داره بکنه و هرکسیه عقیده ای داره

دوست عزیز ممنون از راهنماییت

ولی میخواستم بدونم برای درومدن برای حسابداری پیام نور همه ی درسام رو حداقل باید چند درصد بزنم
    بنده پیش ریاضی ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هه
    جوک سال میگید
    هرچی پسره اومده اینجا پیغام داده و تمام پسرا تشکر کردن
    برادران تشنه جنس مونث،تمام دوستان من از جمله دوست و فامیل اعم از دختر و پسر در دولتی و آزاد(البته پیام نور میگن بهتره)میگن که محیطش کثیفه(درضمن آزاد از همه مزخرف تره)
    ماشالله همه برای ما صاحب نظر شدند و در مورد محیطهای مختلف جامعه اظهارفضل می کنند. درجه فساد دانشگاه های دولتی که طرف از هر ده کوره ای اومده توش از همه جا بیشتره. من خودم چون محل تشکیل کلاسامون دانشگاه تربیت معلم کرجه این مسائل رو به عینه دیدم. خود حراست اونجا میگه دانشجوهای روزانه تربیت معلم فساد داره ازشون می باره چون یه مشت بی فرهنگ ِ گوش و چشم بسته هستند که همش مزاحم دانشجوهای دختر پیام نور می شند.

تمام پسرا تو کف و بی جنبه تا پاشون میرسه دانشگاه و افسارشون از دست میره،شروع میکنن مسائل شنیع رو راه میندازن و دخترا رو آزار میدن.من حرفی ندارم.یه دسته از دختران که این مسائل رو دوست دارن.نوش جانشان.مفت بذارن پسرا ازشون استفاده کنن بجای اینکه منتظر صاحبشون بمونن
    خودت داری میگی تا وقتی وارد دانشگاه میشن شروع به اینکارا می کنند. حالا یه سوال ازت دارم لطفا خارج جواب نده. ببینم اگر بردارن دانشگاه ها رو انحصاری بکنند اونوقت کسیکه هم تو مدرسه هم تو دانشگاه چشم و گوش بسته بوده ، نسبت درجه فسادش تو جامعه 100 به یک نمی شه؟

عرض من درزمینه اون دسته از دختراس که صاحب دارن و پسرای هرزه و زبون نفهم(که درصد زیادشون رو تو تهران دیدم)برای این دخترام مزاحمت ایجاد میکنند
    دختر اگر صاحب داشته باشه می تونه یه حلقه تو دستش بکنه و تمام. حداقلش من خودم می فهمم که طرف صاحب داره و نباید سمتش برم. نکنه اینم به ما مربوط نمی شه که طرف حلقه دستش کنه؟

تمام بدبختی ما بخاطر این طرز فکرهاست. ناراحت نشید ولی بد نیست آدم چهارتا کتاب مطالعه کنه. نگاه هر پسری به هر دختری یا بالعکس به منزله خوش اومدن از همدیگه نیست.

10. 3 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

ماشالله همه برای ما صاحب نظر شدند و در مورد محیطهای مختلف جامعه اظهارفضل می کنند. درجه فساد دانشگاه های دولتی که طرف از هر ده کوره ای اومده توش از همه جا بیشتره. من خودم چون محل تشکیل کلاسامون دانشگاه تربیت معلم کرجه این مسائل رو به عینه دیدم. خود حراست اونجا میگه دانشجوهای روزانه تربیت معلم فساد داره ازشون می باره چون یه مشت بی فرهنگ ِ گوش و چشم بسته هستند که همش مزاحم دانشجوهای دختر پیام نور می شند.

خودت داری میگی تا وقتی وارد دانشگاه میشن شروع به اینکارا می کنند. حالا یه سوال ازت دارم لطفا خارج جواب نده. ببینم اگر بردارن دانشگاه ها رو انحصاری بکنند اونوقت کسیکه هم تو مدرسه هم تو دانشگاه چشم و گوش بسته بوده ، نسبت درجه فسادش تو جامعه 100 به یک نمی شه؟

دختر اگر صاحب داشته باشه می تونه یه حلقه تو دستش بکنه و تمام. حداقلش من خودم می فهمم که طرف صاحب داره و نباید سمتش برم. نکنه اینم به ما مربوط نمی شه که طرف حلقه دستش کنه؟

تمام بدبختی ما بخاطر این طرز فکرهاست. ناراحت نشید ولی بد نیست آدم چهارتا کتاب مطالعه کنه. نگاه هر پسری به هر دختری یا بالعکس به منزله خوش اومدن از همدیگه نیست.

حالا چرا شما پسرا هاشا کردید.خب میخواید دخترای مردم رو مفت انگولکت کنید؟برید بکنید.کسی جلوتون رو نگرفته
    درضمن بقدری جامعه ی ما متمدنه که از همون ابتدایی چشم و گوش پسر باز میشه و محیط دانشگاه محل عملی این کارهاست
    خوش اومدن؟برادر من گفتم استفاده کردن نه خوش اومدن
    ماشاءالله تمام پسرای این سایت تشنه ی موجودات مونث هستن.برید هرکاری میخواید بکنید.من که جلوتون رو نگرفتم.همه پسرا با حرفاشون بمن حمله کردن.فکر کنم دانشگاه رو جدا کنن هیچکدوم از شما نره دانشگاه

برای من بالای منبر نرو حاجی کوچیکه من خودم روضه خونم.نسختو برای کس دیگه بپیچ نه من

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا چرا شما پسرا هاشا کردید.خب میخواید دخترای مردم رو مفت انگولکت کنید؟برید بکنید.کسی جلوتون رو نگرفته
    درضمن بقدری جامعه ی ما متمدنه که از همون ابتدایی چشم و گوش پسر باز میشه و محیط دانشگاه محل عملی این کارهاست
    خوش اومدن؟برادر من گفتم استفاده کردن نه خوش اومدن
    ماشاءالله تمام پسرای این سایت تشنه ی موجودات مونث هستن.برید هرکاری میخواید بکنید.من که جلوتون رو نگرفتم.همه پسرا با حرفاشون بمن حمله کردن.فکر کنم دانشگاه رو جدا کنن هیچکدوم از شما نره دانشگاه

برای من بالای منبر نرو حاجی کوچیکه من خودم روضه خونم.نسختو برای کس دیگه بپیچ نه من
    متاسفانه اصلا در باب صحبت های من هیچ جوابی ندادید و دقیقا جمله ای کلیشه (تشنه مونث بودن) رو فقط بکار بردید و کسی که "حاشا" کرده خود شمایید.

در ضمن فصل اسکی کردنم دیگه گذشته.

من دلیلی نمی بینم جواب فردی که چهار کلمه حرف بلد نیست بزنه و همیشه یه جمله رو بکار می بره را بدم. بنابراین خوش باش.

13. 3 کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

داداش یه ماشین وردار برو نازی آباد.برو پارک لاله.برو کرج.برو پونک.برو فلکه ی دوم نیروی هوایی تو خیابون پیروزی.دادا میخوای دختربازی کنی برو اینجور جاها

همین شماها میرید دانشگاه و از ترس شماهاست که بنده میترسم از رفتن نامزدم به دانشگاه چون کرم میریزید و اذیت میکنید
    برای درس برید دانشگاه نه اذیت دخترهای مردم که خودشون نمیخوان
    یه جوری حرف میزنی انگار که دانشجوهای پسر پیام نور عقده این
    شما مطوئنی ایراد فقط از طرف پسرهاست

بنده خداها دختر جماعت صاف و ساده میاد دانشگاه و میره
    اگه اینجوری فکر میکنی خوب بابد بگم که اشتباهه.مطمئن باش کسانی که نخاله باشن خود به خود طرد میشن
    هرچی پسره اومده اینجا پیغام داده و تمام پسرا تشکر کردن
    خوب اگه دخترل تائید کنن که همین شماها هزار جور فکر بد دربارشون میکنن

البته من تا حدودی با حرفات موافقم .این که میگی یه عده بی جنبه هست خوب آره درسته
    ولی با این تصمیمی که گرفته شده مشکل حل میشه
    همون بی جنبه ها بعد از کلاس کرمشونو میریزن

15. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

همه پسرا با حرفاشون بمن حمله کردن
    اینو خوب راست میگه.یه جوری به بنده خدا هجوم آوردید که انگار ایشون تصمیم گرفته
    ولی یه چیزی که آدمو آزار میده اینکه یهو هم چیزو تغییر میدن .نا الان که مختلط بوده خوب چرا یهو میان عوضش میکنن

17. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •