جدا از سی پی یو , قیافه شیک تر - اسپیکر های فوق العاده - هارد بیشتر ( 320 به جای 250 ) - رم بیشتر ( 4 گیگ بجای 3 گیگ ) - وزن کمتر و ...
بازم بگو اختلافشون کمه- تازه تو داری میگی اون مدل sony بهتره
. داری شوخی میکنی مگه نه ؟؟؟
![]()
جدا از سی پی یو , قیافه شیک تر - اسپیکر های فوق العاده - هارد بیشتر ( 320 به جای 250 ) - رم بیشتر ( 4 گیگ بجای 3 گیگ ) - وزن کمتر و ...
بازم بگو اختلافشون کمه- تازه تو داری میگی اون مدل sony بهتره
. داری شوخی میکنی مگه نه ؟؟؟
![]()
ممنون. دستتون درد نکنه. فقط قیمت هایش را هم می شود ذکر کنید؟
یه سوال دیگه هم قبلا پرسیده بودم. این کارت های گرافیکی که رم هایی حدود 1 گیگ یا 1.5 گیگ دارند ، این مقدار حافظه را به طور مستقیم در اختیار سیستم می گذارند یا اینکه نه یک مقداری اش را از رم اصلی کامپیوتر می گیرند؟
:1. 2.500000و 1.900000
2.تا جایی که من می دونم 256 تا رو خوده vga تامین و باقی این مقدار به صورت share هست .
Last edited by ravani_13; 12-08-2008 at 18:33.
ببین دو حالت وجود داره :یه سوال دیگه هم قبلا پرسیده بودم. این کارت های گرافیکی که رم هایی حدود 1 گیگ یا 1.5 گیگ دارند ، این مقدار حافظه را به طور مستقیم در اختیار سیستم می گذارند یا اینکه نه یک مقداری اش را از رم اصلی کامپیوتر می گیرند؟
1- XP میاد و مقدار dedicate بهمراه یک مقدار اضافه تر رو به عنوان گرافیکت نشون میده ... مثلا vostro 1500 ها که 256 مگابایت حافظه dedicate داره بصورت یک گرافیک با حافظه 512 مگابایت نشون میده و باید دقت کنید که با 512 مگابایتی فرق داره
2- ویستا در قسمت adapter setting مقدار بسیار دقیق تری رو نشون میده ... مقدار Dedicate واقعی که 64 یا 128 یا 256 یا در گرافیک های full share حدود 8 مگابایت و در قسمت total memory مقدار کل که تا 1024 مگابایت یا 1535 مگابایت هم با 256 مگابایت dedicate نشون میده
و بدانید :
مقدار حافظه total که ذکر میشه برای تبلیغات هست و هیچ ارزشی نداره و برای یک سیستم game حداقل 256 مگابایت حافظه dedicate نیاز دارید
قبلا در این تاپیک (مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ ) این موضوع رو توضیح داده بودم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من دانشجوام می خوام کارای دانشجویی با لپتاپ بکنم موارد زیر برام خیلی مهمه(به ترتیب اولویت) :
1. pdf
2. Microsoft visual studio 2008 (این واسم خیلی مهمه)
3. photoshop cs3 (کارای زیاد نه در حد 1024*768* 72dpi) (اینم همزمان با .net اجرا شه خیلی بهتره)
4. Longman Advanced Dictionary
5. babylon (همزمان با کارام میخوام استفاده کنم)
6. Microsoft Student
این امکاناتم برام مهمه :
dvd-writer+WIFI + رم زیاد(اگر xp باشه 1gb رم بسمه) + مقامتش بالا باشه
کل توقع من از لپتاپ همینه
می خوام کمتر از 700t بشه (هر چه قدر کمتر بهتر)
چه مدلی بگیرم بهتره؟
ارزون ترین مدل لپتاپ تو بازار چیه؟
یه سوال دیگه میشه هم ویندوز داشته باشم هم OpenSUSE ؟(کنار هم)
(ببخشید پستم طولانی شد)
منبع () : REGISTERED USER
بله --- کارت روی بعضی مدلها نصب شده ... ببینید جزو مشخصاتش اینو داره :
With build-in-----T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) feature
گزینه اول ورودی کارت --- هست و دومی همون کارت کپچر TV TUNER که باید آنتن بهش وصل کنی و بعد انتخاب سیستم کشورت PAL و تنظیم گزینه ها اسکن رو دقیق شروع کنی ... اون محدوده هم fine tune بوده ... تا اینجا معلوم شد --- هم داره ... الباقی با کسانی که با کارت --- آشنایی دارند
زیر 700 چند تا انتخاب بیشتر نداری از برند فوجیتسو زیمنس و ایسر و IBM و دل های قدیمی 6400 و 1501 یا دل های جدید اما با سی پی یو AMD X2 که به نظرم از اینتل ها بهتره ... ارزونترین مدل لپ تاپ تا 450.000 هم هست اما بدرد نمیخوره Asus eepc
من چند تا پیشنهاد بدارم :
DELL Vostro 1000
AMD 1.9 X2 turion
1024 MB
80 GB
DVD RW
15.4 WXGA
256 ATI
DOS
2.8
MALAYSIA
Wifi
650,000 با گارانتی معتبر ایران یکسال
انتخاب بسیار پر قدریته و به دلیل CPU AMD ارزان تر هست
و بهترین انتخابت :
ACER 5920
2.0 core2 dou -2MB-FSB667
1024 MB
160 GB
DVD RW
15.4 WXGA
256 Intel X3100
DOS
2.8
CHINA
BT/Web
700,000 با گارانتی یکساله معتبر ایران که فوق العاده به کار شما میاد
کلا برو توی کار centrino core dou یا AMD TURION و به هیچ وجه لپ تاپ celeron نخر
بچه ها فقط تورو خدا سریع جواب بدید
دارن این کیف رو 70 تومن بهم میدن خوبه؟جنس و مارکش؟کلا می ارزه؟
![]()
[QUOTE=ravani_13;2804386]منبع () : REGISTERED USER
لااقل لینکش هم میدادی که نگن از کجا اومده:
بله ASUS و چند مدل Gigabyte کارت --- دارند ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)