تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 458 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4574

نام تاپيک: Travian

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منابعم خوب رشد میکنه تو اسپید.همه منابع 5 به بالا هستن فعلا.
    سطح قصر الان 4
    همه ساختمان هارو هم ساختم تقریبا.
    اگر فکر میکنید بهتره خرابش کرد بگید خراب کنم اقامتگاه بسازم.

خودکشی میدونی یعنی چی؟ برو خودتو ازبرج میلاد پرت کن پایین آبروی هرچی رومی بود یه تنه بردی رومی اگه قهرمان شوالیه سزارنداشته باشه به مفت گرونه
    برو بچه جون
    تا 30 در 30 من همه فارم من هستن!
    با همین سرباز های عادی تو یک ساعت 10 تا حمله میکنم کلی هم منابع غارت میکنم lol

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میدونی بایک شوالیه سزارقهرمان لول 0 که از5 پوینت 4 تاپوینت روحمله انفرادیش گذاشته بشه چندتاگرزداررامیتونه نفله کنه؟ اگه میدونستی هیچ وقت سربازراقهرمان نمیکردی .حساب کن با همچین شوالیه قهرمانی میتونی 200تاگرزداررایه جابکشی

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

از سرور 4 کسی نیست ؟
    داریم میریم تو کار عمارت
    1 سال گذشت
    عمرمون رفت پای این تراوین :d

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

میدونی بایک شوالیه سزارقهرمان لول 0 که از5 پوینت 4 تاپوینت روحمله انفرادیش گذاشته بشه چندتاگرزداررامیتونه نفله کنه؟ اگه میدونستی هیچ وقت سربازراقهرمان نمیکردی .حساب کن با همچین شوالیه قهرمانی میتونی 200تاگرزداررایه جابکشی
    من اگه دوباره بازی میکردم گرزدارم رو قهرمان میکردم اون وقت که شوالیه سطح 30 ت بمیره و چند روز باید صبر کنی ریکاوری بشه آرزو میکنی کاش یه پیاده داشتی و این 400-500 تا قدرت اضافه رو ندید میگرفتی

اما خب اول بازی نمیشه از قدرتش گذشت حق با شماست اما باید یکم آینده رو هم نگاه کرد گرچه همیشه آخر بازی همه شوالیه توتن و شوالیه سزارن نظر شخصی بود ولی وقتی با چند ده هزارتا سرباز باشه فرق نمیکنه چی باشه اون 20 درصد قدرت مله مهمه که واسه همه یکیه و وقتی میمیره خیلی خیلی خیلی راحت و سریع و با منابع کمتر پیاده زنده میشه !

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

از سرور 4 کسی نیست ؟
    داریم میریم تو کار عمارت
    1 سال گذشت
    عمرمون رفت پای این تراوین :d
    وقتشه حذف کنی درست الام دقیقا کاریه که تو سرور 1 و 3 کردم البته حذف نکردم دادم دست بچه ها با منجنیقاش بازی کنن

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من اگه دوباره بازی میکردم گرزدارم رو قهرمان میکردم اون وقت که شوالیه سطح 30 ت بمیره و چند روز باید صبر کنی ریکاوری بشه آرزو میکنی کاش یه پیاده داشتی و این 400-500 تا قدرت اضافه رو ندید میگرفتی

اما خب اول بازی نمیشه از قدرتش گذشت حق با شماست اما باید یکم آینده رو هم نگاه کرد گرچه همیشه آخر بازی همه شوالیه توتن و شوالیه سزارن نظر شخصی بود ولی وقتی با چند ده هزارتا سرباز باشه فرق نمیکنه چی باشه اون 20 درصد قدرت مله مهمه که واسه همه یکیه و وقتی میمیره خیلی خیلی خیلی راحت و سریع و با منابع کمتر پیاده زنده میشه !
    اگه می خواهید یه غارت گر باشی باید یه قهرمان داشته باشی که سریع ریکاوری بشه
    اگه هم میخواهید فقط بازی کنی باید قهرمانت دفاعاش خوب باشه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اشتباهی که میکنیدهمینه .اگه شما سرعت راملاک قرارمیدادید چیزبهتری بود به نسبت رکاوری .اولین باره که می بینم رکاوری وهزینه اش برای افراد مشکل سازشده وروی اون تصمیم گیری کردند انگارشمابه فکر نقشه و اینجورچیزانیستید که اگه بودید به این فکر نمیافتادید .ضمنا اون ترمیم زخم رابرای قشنگی نذاشتندیکی ازهیروهای سرورهای خارجی رادیدم بالای 1000 ترمیم زخمش بود .یعنی ساعتی 41 ی .البته عکسشو دیدم امیدوارم فتوشاپ نبوده باشه اما یکی ازبچه های سروراسپید(سرورهای قبلی) سطح قهرمانشو به بالای 120رسونده بود.(سیاهپوست بود آیدیش)ضمنا وقتی قهرمان لول 30 داری مطمینا بالای 15 تادهکده هم داری که هرکدوم هم 3300تاتولیدمیانگینش باشه میشه ساعتی 45تا 50هزارتا .که می بینی چیز خیلی زیادیه .

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

اگه می خواهید یه غارت گر باشی باید یه قهرمان داشته باشی که سریع ریکاوری بشه
    اگه هم میخواهید فقط بازی کنی باید قهرمانت دفاعاش خوب باشه
    مگه قهرمانا هم چیزی میارند؟
    غول بازی تراوین ومحاسبه گرش یکی بودبه نام eyedean که اینهاراحساب کرده بود.اون قهرمان را فقط برحسب قدرت و سرعت طبقه بندی میکرد نه چیزدیگه .ضمن اینکه همیشه معتقد بود غارتگربودن مدالش ارزشمندترازمدال مهاجمه که واقعا حرفش درسته .این کاری که شما دارید مارابهش امرمیکنید یعنی اینکه مهاجم باشیم نه غارتگر.که خوب اشتباست

داره خودمونی میشه haniehjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

برادران خوب و عزیز
    من اکانتی دارم در سرور 8 .
    کسی میخوادش ؟
    -0o-
    راه ارتباطی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا یکی نیست مارو تو اسپید مورد حمایت قرار بده؟:(
    روزی 5 تا pm دریافت میکنم که اگه نمیای تو اتحاد ما یعنی دشمن مایی. و بهت حمله میکنیم.
    الان اتحاد ندارم!

یکی که اون بالا هاست بیاد لطف کنه همینطوری سوری اسم مارو بنویسه تو پروفایلش یه خبری هم به ما بده
    نیاز به کمک نیست فقط اسم رو بنویسه کافیه.
    ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

{ه جوری می شه سیستم گریز نیرو ها رو دور زد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •