سلام
قبلا در اين مورد بحث شده
اينكار در ورد امكان پذير نيست
سلام
قبلا در اين مورد بحث شده
اينكار در ورد امكان پذير نيست
من يه متن طولاني رو نوشتم، بعد ورد هنگ كرد و error داد. اينم بگم word 2007 دارم. تو اون ارور گزينه براي ريكاوري رو تيك كردم، فايل هايي كه نوشته بودم همه دوباره برگشت، بعد منه احمق يادم رفت save as كنم. فكر كردم خودش save شده. حالا بدبخت شدم، بازم بايد همه اونهايي رو كه تابيپ كرده بودم رو دوباره تايپ كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راهي هست كه همشون برگرده تو رو خدا كمك كنيد
وقتي اونا رو ذخيره نمي كني معمولا فايلهاي پشتيبان را پاك ميكنه و قابل برگشت نيستن
يه چك بكن در همون مسيري كه فايل اصلي قرار داره ببين فايل پشتيباني كه بصورت مخفي هم باشه و اسمش تقريبا شبيه اسم فايل اصلي باشه پيدا ميكني !؟؟
با سلام و احترام
ضمن پوزش از طرح پرسش در جاي نا مناسب .
آيا در نرم افزار ورد راهي وجود دارد كه براي درج عبارت مقاديري از بانك اكسل يا مشابه فراخواني شود و پست آن فرد درج شود .
براي مثال در نامه نگاري اداري وقتي تايپ مي كنيم جناب آقاي ليستي از افراد گشود شود و نام افراد قابل انتخاب شود و پس از آن عنوان آن فرد نيز در خط بعد از آن درج شود .
در ورد 2003
از دوستان گرامي كه اين مسئله اطلاع دارند ممنون ميشوم راهنمايي نمايند .
با تشكر
سلام
اين كار شدني هست
كافيه شما از نوارابزار Mail Merge استفاده كنيد و بانك موردنظر رو انتخاب كنيد و سپس فيلدهاي موردنظر رو براي هر قسمت از متن وارد كنيد
براي انتخاب بانك دكمه Open Data Source و براي وارد كردن فيلد موردنظر Insert Merge Field استفاده ميشه
البته خاصيت كشويي نداره ولي ميشه با دكمه Next و Previous در همون نوارابزار ، قبليها و بعديها رو فراخواني كرد
البته قابليتهاي جالب ديگه اي هم داره كه بايد خودتون امتحان كنيد
موفق باشيد
سلام
1) بچه ها من در نوشتن در ورد 2003 مشکل دارم ، مشکلم اينه که وقتي که هر کلمه اي مي نويسم که حرف (ي) را دارد البته با فونت lutos حرف (ي) را از ديگر کلمه ها جدا ميکنه مثلا : ديگران اين طوري مينويسه موقعي که فونت lutos را براش ميزارم دي گران درصورتي که من اصلا بين کلمه هاي ديگران اصلا فاصله نمي زارم . البته در تمام جمله ها اين طوري هست و الان نمي دونم چيکار کنم و البته هم در آفيس 2003 و هم در آفيس 2007 اين طوري است حالا بايدذ چيکار کنم
2) من مي خواستم فهرست بنويسم که جلوش صفحه بزنه حالا بعد از فاصله زدن متنم شماره ها رو مرتب نمي زنه و خيلي نا مرتب هستند حالا بايد چيکار کنم بچه ها
با تشکر
تصویری از مشکلات
![]()
سلام
اول اينكه سوالاتتون رو بايد در پست هاي جداگانه مطرح كنيد
و اما بعد :
اول بگيد از چه فونتي استفاده ميكنيد lotus يا B Lotus و از چه ويندوزي فارسي شده مثل MRT يا انگليسي و سرويس پك چند ؟؟
آيا فارسي ساز نصب كرديد يا فقط زبان فارسي فعاله؟
براي اون شماره ها هم بايد بگيد چطور فاصله بين اونو ميزنيد با space يا با Tab
من می خوام توی ورد داخل دایره مطلب بنویسم البته به صورت منحنی و به موازات محیط دایره
با راست کیلک کردن روی دایره مورد نظر و انتخاب add text میشه داخل دایره نوشت ولی به صورت معمولی و سطری
اگر دوستان بتونن راهنمایی کنن ممنون میشم
بصورت منحني نوشتن تنها و تنها بوسيله Word Art ها امكان پذيره
سلام
آقا شما توی اینترنت کتاب یا مقاله کاملی در مورد word203 میشناسید که بشه تمام نکات ریز و درشت این نرم افزار رو توش آموزش داده باشه مخصوصاً در مورد همین Mail Merge که واقعاً میشه کارهای جالبی باهاش کرد مثل کتاب "" اکسل سریع و راحت"" که آقای بهرام صمدیان درمورد excel نوشتن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)