تندر 90 یا پژو 405 ؟
از لحاظ هزینه تعمیرات و قطعات یدکی
ایمنی
برای جادههای بیرون شهر و کمی هم داخل شهر
مصرف بنزین
تندر 90 یا پژو 405 ؟
از لحاظ هزینه تعمیرات و قطعات یدکی
ایمنی
برای جادههای بیرون شهر و کمی هم داخل شهر
مصرف بنزین
سلام!
دیشب که کسی جواب نداد! اما من امروز میگم شاید خیالتون راحت بشه! از لحاظ رنگ خیالت راحت باشه مال ایرانخودرو مشکلی نداره! فعلا تو ایران یکی مزدا3 گروه بهمن و یکی هم جنتو های سری اول اونم رنگ دودی مشکل بی کیفیتی رنگ داشتن! رنگ مشکی هم باید بهش برسی تا خودش رو نشون بده مثلا هر هفته باید بری کارواش یا دو سه روز یه بار خودت با ابر کثیفی هاش رو بگیری! یا چند وقت یه بار پولیش بزنی تا قشنگ تو چشم باشه!کلا رنگ تیره رسیدگی میخواد!
اگه هنوز ثبت نام نکردی من میگم اگه میتونید از رنگهای سفارشی رنگ بادمجونی رو انتخاب کنید که فوق العاده به این ماشین میاد!
ماکسیما تا 83 84 رو قیمت 24 تومن پیدا میشه و باید بگردی
راجع به رنگ ماشین هم بگم مشکی رو میشه با سالی 1 پولیش اساسی جلا داد چیزی که درد سره کثیفیه ماشینه. پدر آدم رو در میاره. هر جمعه باید بری بشوریش!!
تندر فول! هم از لحاظ تجهیزات هم از لحاظ ایمنی و مصرف!
GEN2 وارداتیه عزیز .این جن2 تولید ایران چطوره؟
GEN2 مونتاژ داخل هم داره عزیز.
مونتاژ داخل اتوماتیک 26300000
وارداتی داخل اتوماتیک 29900000
تو سایتش قیمت اول دیدم نمایندگیش که رفتم قیمت دوم بهم دادند و گفتند اولی قیمت مونتاژ داخله که دوباره که سایت چک کردم دیدم درست گفتند.
یه ماکسیما مدل 82 اتومات تو نیازمندیها زده 23.5 میلیون .... خوب میده؟؟؟ نوشته فوق العاده تمیز و از این چیزا !
نسبت به سالش یکم گرون نگفته؟؟
باید ماشین رو دید بعد نظر داد![]()
آره گرون گفته! من خودم چند روزه دارم میگردم! 82 خیلی تمیز روی 21 تا 22 تومنه!هر چی قیمت ماشین میره بالا طمع صاحاب ماشین هم میره بالاتر 1.5 میلیون هم واسش خیلیه!
من یه 82 دنده ای نسبتا تمیز 130 هزار تا کارکرده بود رو بهم قیمت داد 19 تومن! ماشین رنگ نداشت اما سپرش خورده بود و عوض شده بود!اما اتاق داخلش آش و لاش بود!
Last edited by poria_mc; 13-07-2009 at 20:42.
سلام.مرسی از راهنماییتون.من بخوام ثبت نام کنم میتونم مونتاژ خارج ثبت نام کنم؟جن 2 قابلیت تعویض دستی به اتومات داره مثل مزدا3؟این شرایط مزدا3 بی زحمت بگید.شرمنده خیلی سوال میکنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)