تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 2365 اولاول ... 1952452852912922932942952962972982993053453957951295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده که زیاد سوال می کنم ، الان داشتم می گشتم دیدم ، این pw15 که دوستان گفتن ، آخرش اسم های مختلف داره ، مثل S یا L ، منظورتون کدوم هستش ؟

سری پیکاسو هستش ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شرمنده که زیاد سوال می کنم ، الان داشتم می گشتم دیدم ، این pw15 که دوستان گفتن ، آخرش اسم های مختلف داره ، مثل S یا L ، منظورتون کدوم هستش ؟

سری پیکاسو هستش ؟

pw15s پیکاسو

3. این کاربر از danial_crazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این آمپ شاید کامپوننت تا به رحمت خدا برن! vahoa شما کامپتون چند rms هست؟
    نمی خوام به کامپ ها دست بزنم و می خوام این ها رو با سیم و همه چیز جدا ، فقط بذارم واسه low bass !

کامپ ها فکر کنم mtx بود ( البته خیلی حرفه ای نیست ! )

این 7204 سری b هستش ؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با این آمپ شاید کامپوننت تا به رحمت خدا برن! vahoa شما کامپتون چند rms هست؟
    اگه برای کامپوننت باشه احتمالش هست!
    ایشون گفتن یه آمپ 2 کانال قوی منم این به ذهم اومد
    البته اگه کامپوننت ها داخل کیک پنل باشن میشه بیشترم بهشون وات داد ولی نه 170 تا!

6. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان پخش من پایونیر deh-4250sd هست. ویک آمپ کنوود kfc-5203 هم دارم. حالا برای انتخاب باند بین این چند مدلی که خواهم گفت مانده ام. برای من هم کیفیت و شفافیت صدا در درجه اول هست و قدرت در درجه دوم. لطف کنید و بگویید از بین این باندها کدامیک را انتخاب کنم که ضمن داشتن کیفیت برتر با آمپ و پخش هم مچ باشد. 1- باندکنوود 718 ای ایکس. 2- باند پایونیر ts-a6993s. سومین باند هم پایونیر ts-a6983s هست. چهارمین mtx مدل thx693 . پنجمین mtx مدل xt693 . ششمین jbl مدل gt0937 . هفتمین آلپاین مدل spr-57c . هشتمین کنوود مدل kfc-6970ie . باور کنید بدجوری بین این مدل باندهایی که گفتم مانده ام. خواهش می کنم کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از صبح هر چی فکر کردم نفهمیدم این سایت کنوود منظورش چیه !!؟

اول نوشته 500 وات خروجی ، بعد پائین نوشته 1000 وات !

کدوم درسته ، 1000 وات پیکش هستش ؟

تو این صفحه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه 1000 وات خروجی داره ، پس چرا روی بریج 500 وات میده ؟ پس 1000 رو از کجا باید بگیری ؟

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان پخش مدل 9650 پایونیر میشه یه اطلاعات ازش و یه قیمت بدید
    در ضمن باند مدل 6975 هم همینطور
    بعد ایا سیستم خوبی میشه
    بعد این سیستم دست دوش چقدر میارزه هشت ماه کارکرده
    دوستان اگه نظرتون را بگید ممنون میشم

دوستان من این پست را بزرگ زدم شاید ما را هم ببینید
    دوستان نمیخواهید جواب بدهید بگید ادم بدونه
    من الان چهار ساله دارم تمام کارام را تو این سایت میکنم جایی مثل این تاپیک را ندیده بودم جدا باید اسم اینجا عوض بشه بذارن تاپیک مراجعه دوستان من هم دیگه تو این قسمت نمیام

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان نمیخواهید جواب بدهید بگید ادم بدونه
    من الان چهار ساله دارم تمام کارام را تو این سایت میکنم جایی مثل این تاپیک را ندیده بودم جدا باید اسم اینجا عوض بشه بذارن تاپیک مراجعه دوستان من هم دیگه تو این قسمت نمیام
    سلام.
    هد یونیت 9650 پایونیر
    شاید توضیح کمی در مورد شمخصات این هد یونیت لازم باشه.
    از کامل ترین هد یونیت های پایونیر هست. سری 9 بالاترین سری هست. و این سری کامل ترین سری 9 پایونیر هست.
    تمام تنظیماتی که فکر بکنید رو داره بنابراین فقط اونهایی رو که مهم هست مینویسم.
    Auto time allignmentَ
    Auto equalaizer Correction
    3way Network
    (این 3 مشخصه رو فقط هد یونیت های خیلی حرفه ای دارند)
    فیلترینگ کامل با شیب های متغیر + 13 باند اکولایزر
    دو پنله و رنگی
    خود من هد یونیتی ندیدم به کاملی این باشه مگر به قیمت خیلی بالا.

من قیمت دقیق ندارم ولی خوب دسته دو در حد آکبندش رو یکجا دیدم طرف می گفت 270 تومن.
    باند 6975 هم بد نیست ولی خوب هم نیست یک باند متوسطی هست البته بدون آمپ اصلآ توقعی ازش نداشته باشید چون صدای خیلی جالبی بدون آمپ نمیده و مثل باندهای دیگه هست بدون آمپ.

11. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تو این صفحه :
    کد:
    اگه 1000 وات خروجی داره ، پس چرا روی بریج 500 وات میده ؟ پس 1000 رو از کجا باید بگیری ؟
    نه ببین روی 4 اهم 300 وات میده و روی 2 اهم 500 وات میده و هزار وات هم پیکش روی 4 اهم هست که اصلآ پیک رو ول کن فقط جنبه تبلیغاتی داره-در ضمن آمپ مونو که بریج نداره خودت که میگی مونو یعنی تک کانال خروجی.
    دوستان پخش من پایونیر deh-4250sd هست. ویک آمپ کنوود kfc-5203 هم دارم. حالا برای انتخاب باند بین این چند مدلی که خواهم گفت مانده ام. برای من هم کیفیت و شفافیت صدا در درجه اول هست و قدرت در درجه دوم. لطف کنید و بگویید از بین این باندها کدامیک را انتخاب کنم که ضمن داشتن کیفیت برتر با آمپ و پخش هم مچ باشد. 1- باندکنوود 718 ای ایکس. 2- باند پایونیر ts-a6993s. سومین باند هم پایونیر ts-a6983s هست. چهارمین mtx مدل thx693 . پنجمین mtx مدل xt693 . ششمین jbl مدل gt0937 . هفتمین آلپاین مدل spr-57c . هشتمین کنوود مدل kfc-6970ie . باور کنید بدجوری بین این مدل باندهایی که گفتم مانده ام. خواهش می کنم کمکم کنید.
    ببین 718 بگیر من صداش رو با این آمپ شنیدم بیس خوبی میزنه درسته که خوی تغذیش نمی کنه اما صداش خیلی خوبه و پروتکت هم نمی کنه) ولی حواست باشه اندونزی باشه.

13. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میشه در مورد big 3 توضیح بدید -فکر نکنم اینجا کسی ازش سر در بیاره -
    با تشکر
    سلام
    اين تاپيك رو مطالعه بفرمائيد:
    کد:
    در مورد آلپاین سری e و مارک earthquake چی ؟

گرون در میاد ؟
    سابهاي الپاين عالي هستند.البته اگر بتوني Type r و اونهم سايز 15 بگيري.با توجه به Xmax 20mm اونم خطي،چنان ويبره اي بهت ميده كه فرمون از دستت خارج بشهقيمتش بالاست.1542 حدود 350-60 و 1242 هم 200 تومن.
    ارت هم يه ساب داره مدل DBX مخصوص ويبره هستش.نميدونم قيمتش چنده ولي خوراك ويبره بازي هستش.البته از كيفيت خبري نيست همينطور كوبشش هم ضعيفه.
    عقب کامپونت هستش و جوری تنظیم کردم که اصلا" نمی لرزه و یجورائی کیک بیس داره ، الان می خواستم یه سابی بندازم که فقط بلرزه و یه 4 کانال هم بگیرم ، که دو تاش رو بدم به ساب و دوتای دیگه رو هم به s20 یا یه صدای ریز !

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

صدای این رو کسی شنیده ؟

خوب می لرزه ؟

من یه بار یه جفت از همینا بود توی باکس ، صداش مبهم بود ، یعنی معلوم نبود الان داره می لرزه یا می کوبه !

حالا نمی دونم این مزیتش هست یا ضعف !

در ضمن خیلی هم جلو و عقب میشد ، اینجوری زود پاره یا خراب نمیشه ؟
    كامپوننت كه كارش لرزوندن نيست!!كامپوننت تو سيستمهاي SQ استفاده ميشه.در كنارش ميتونيد از ساب ووفر هم براي جبران ضعف فركانسهاي پائين استفاده كنيد.
    دوستان پخش مدل 9650 پایونیر میشه یه اطلاعات ازش و یه قیمت بدید
    در ضمن باند مدل 6975 هم همینطور
    بعد ایا سیستم خوبی میشه
    بعد این سیستم دست دوش چقدر میارزه هشت ماه کارکرده
    دوستان اگه نظرتون را بگید ممنون میشم

دوستان من این پست را بزرگ زدم شاید ما را هم ببینید
    همانطور كه حسين آقا راهنمائيتون فرمودند ،پخش عالي و كاملي هستش.البته بعيد ميدونم آكبندش باشه. اگه جائي ديدي تميز بود بگير.البته قيمت رو حتما بالا ميدن.تميزش 200 مي ارزه.اين دستگاه ماله 4-5 ساله پيشه.
    در مورد اسپيكر 6975،اگر سال ساختش ماله 5 سال پيش باشه خوبه در غير اينصورت طفش نرو به هيچ وجهبه جاش 718EX البته اصليش رو بگير،جديدا تقلبيش هم آمده.
    امان از اين بازار وانفسا،تا يه چيزي محبوب ميشه سريع بدلش رو ميزنن و جيب مردم بيچاره رو خالي ميكنن.
    یه سوال کلی ، از اساتید !

سابی که واتش بالا تر باشه برای ما بهتره یا واتش پائین تر ؟

یعنی مثلا" یه ساب هست ، 800 وات روی 4 اهم ، خوب ما می تونیم 400 وات روی 4 اهم تولید کنیم ، بهتر نیست سراغ اون نریم و بریم یه ساب که 300 وات روی 4 اهم مصرفش بگیریم ، تا بتونیم با آمپمون جونش رو در بیاریم ؟

به نظر شما کدوم از نظر منطقی بهتره ؟
    بله.بايد همينطور باشه.شما تو جمع كردن سيستمي كه ميخواهيد ساب ووفر هم داشته باشه،بايد اول به فكر تامين برقش باشيد.
    به قول دوستان:برق سيستم از خود سيستم واجبتره
    طرف ميره 3-4 ميليون سيستم ميبنده و ميگه 3000 وات دارم بهشون ميدم!!!!
    بعد ميگم خب ببينم دينامت چيه؟كابلت چيه؟باطري چي داري؟BIG 3 كردي؟ميگه كابلم 8 يا نهايت 4 گيجه.دينامم فابريكه،باطريم هم 74a (كه اگه 60 نباشه جاي شكر داره )،راستي حميد خان BIG3 ديگه چه سيقه ايه؟
    من چي بايد بگم.مجبورم بهش توضيح بدم كه شما تصور ميكني 3000 وات خروجي داري ،شايد به 1000 هم به زور برسه.
    خلاصه اولتامين برق تا حد امكان، بعد سيستم

تو این صفحه :
    کد:
    اون 1000 وات MAX هستش.
    اين آمپ به گفته كارخانه
    روي 2 اهم 500 وات
    و
    روي 4 اهم 300 وات RMS ميده.
    اون 1000 وات رو نبايد توجه كنيد.
    حواستون باشه تاكيد ميكنم اين توانها روي ولتاژ 14.4 بدست مياد.باز هم تاكيد ميكنم كمتر كسي رو ديدم كه تو ولومهاي بالا ولتاژش پائين نيامده باشه.پس افت رو هم در نظر بگيريد تو محاسبات مادي و معنويتون.
    من صداي 718 رو شنيدم. بيس فوق العاده نرمي داره.اگر خوب درايو بشه ميتونه با يه ساب 12 Free Air بسته شده رقابت كنه.
    MTX ]هم خوبه .ولي باس خشك و كوبشي بهت ميده.شما بين مدلهاي زيادي گير كردي. بايد بري خودت صداها رو با يه موزيك audio گوش بدي.با نظر من نرو خريد كن.اول گوش كن بعد مشورت.
    Last edited by hamidR15; 24-05-2010 at 12:03.

15. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •