canon SX210is
![]()
دوست عزیز حجم عکستون خیلی بالاست . لطف کنید در صورت امکان حجم و ابعاد اونو کمتر کرده و دوباره آپ کنید . موفق باشید .
تماشای چنین منظره زیبا و بدیعی به هر صورت لذت بخش و دلنشینه چه برسه به اینکه این منظره رو از دریچه دوربین یه عکاس خوب هم به تماشا بشینید.چه نظری به غیر از تعریف میشه داشت!!راستش با دیدن عکس شما سریع یاد عکس زیبای زیر افتادم.حدس میزنم مکان هر دو عکس یکی باشه درسته؟چشمه سورت در چهاردانگه ساری.عجب جاهایی داره این ایران ما!Canon G9
F/4
1/1000 Sec
ISO - 80
نظر فراموش نشه
دوستان لطفا عکساتون رو کوچیکتر بذارین.دو تا عکس در قطع پوستر اونم تو یه صفحه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر لطف شماست . چوب کاری می فرمایید قربان . بله دوست عزیز محل این عکس چشمه های آب معدنی در روستای اوروست هستش که آب و هوای نسبتا خوبی داره .
Last edited by Samin_System; 23-08-2010 at 23:28.
عکس زیبایی رو خلق کردید همه چیز خوب است
به نظر من اگر کادر عریض رو انتخاب میکردی بر زیبایی عکس می افزود ( نظر شخصی)
سلام
اینم عکس دوم.ممکنه واسه بعضیا تکراری باشه که شرمنده چون من چنتا عکس رو فراموش کرده بودم اینجا بذارم تازه دارم اینکار رو میکنم:
س.ا.ن.س.و.ر
F/2.8
1/30 Sec
ISO - 200
![]()
سلام دوستان درمورد عکسهای قبلی که نظری ندادیدلطفا در مورد این عکسهای من تازه کار نظر بدید
ممنون(sx 120)
جاده هراز
یخدان دوقلو - سیرجان
![]()
به نظر میرسه نور آسمون دستی اضافه کردی نه؟ممنون(sx 120)
جاده هراز
یکم زیاد شده!
ولی جای خیلی جالبیه اینجا - رنگ خوبه و فقط نور زیاده
قشنگهیخدان دوقلو - سیرجان![]()
سلام
درمورد عکس اول ,توی این عکس فضای منفی زیاده یعنی دور سوژه که کوه چیزه اضافی زیاده شما باید سوژه رو جلو میکشیدی تا بیننده توجهش به سوژه اصلی جلب شه شاید اون درخت ها هم نبودند بهتر بود
عکس دوم قشنگه
یخدان دوقلو جلل خالق
Samin_System عزیز عکس زیبای شده فقط یه پانو از اون جا ندارید![]()
ماکان عزیز اون اولی (p30world) خیلی باحال بود من مردم از خنده
قلب یا سیب زمینی
![]()
اره نور رو دستی اضاف کردم از ان جایی اصلا یاد نداشتم زیاده روی شده
ممنون از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)