تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 295 از 465 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام....
    1-من منظور شما رو نفهميده بودم.ببخشيد!!
    2-مر30
    3-جالبه!
    4-خب عزيز شما كه نبايدTry for puppy with...رو بزني كه!!!شما وقتي اين كارو بايد با pet هاي خوودت بكني كه هر دو pet با هم خوب باشن.وتو هم با اون خوب باشي.براي اين كه اين كارو نكن...
    وليfeed treatرو بزن.ولي yell atرو هم نزن كه فرار ميكنه همون feed treat رو بزن تا موفق شي...
    5-آره ديگه درسته ولي فكر كنم منظور mohrd يه چيز ديگه بوده چون اون persiangig هم داره!!!!
    با تشكر.
    امير
    1.خواهش میکنم.
    4.نه. این کارو کردم که درجه ی منفیشون بیشتر بشه. باشه از این به بعد فقط feed treat رو میزنم. اما سیمزم گیاهیه. اشکالی داره؟ برای همینم که فکر کردم مشکل داره دارو بهش دادم که دوباره معمولی شه(اما فضایی بودنش رو که نمیتونم انکار کنم!!!)

راستی یه مشکل دارم. توی خونم خیلی روح هست. خود سیمزم هم که تنها زندگی میکنه عین روحها راه میره. چیکارش کنم؟ وقتی بهش میگم run here بازم مثل روح میاد. تحت تاثیر قرار گرفته. چیکارش کنم اینطوری راه نره؟

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

و این هم جنرال در لباس های شیک و جذاب:

لذتش رو به قول یارو ببریم...
    متظورت از يارو كيه ميتوني اين لباسو براي ما آپلود كني خيلي خوشم اومد
    راستي دارم چند رنگ چشم باحال ( گربه و... (بسازم چطوره
    Last edited by Mohsen EA; 07-07-2008 at 21:48.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب بذار ببینیم چطوره. باحال میشه. اما به نظر من که چشمهای سگ و گربه ها زیاد معلوم نیست. اگه بتونی بهتره که چند رنگ پوست و پشم و مو براشون بسازی.
    راستی یه سری رنگ پوست و اینا برای حیوونا هست که هر چند وقت که بازی کنیم چندتاشون باز میشه و رمز میخواد. مثلا میشه اگه یکی خیلی بازی کرده باشه رمزش رو بگه که بقیه برن بزنن و همونا براشون بیاد. میشه یکی در این مورد بیشتر توضیح بده و اینکه این رمز رو از کجا بیاریم و کجا بزنیم؟

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بچه ها من دی وی دی سیمز رو دارم و نصبش کردم و وقتی نایت لایف رو نصب کردم دیدید که آخرش میگه سیدی چهار رو واسه آپدیت شدن بازی بزارم ... خوب من چی کار کنم ؟

این که دی وی دیه ... دی وی دی رو میزارم قبول نمیکنه ... حتما سیدی چهار رو میخواد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

متظورت از يارو كيه ميتوني اين لباسو براي ما آپلود كني خيلي خوشم اومد
    در این جمله یارو به برگردان همان یارو گفتنی گفته میشود... خودم نفهمیدم چی گفتم
    بساز ببینم و لذتش رو به قول یارو گفتنی ببریم
    اگر لباس میخوای برو به این آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    یادت باشه باید حتما قبلش ثبت نام کنی...

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام....

5-آره ديگه درسته ولي فكر كنم منظور mohrd يه چيز ديگه بوده چون اون persiangig هم داره!!!!
    سلام.
    آره منظور من این بود که مثلا فایلی که مربوط به خونه ( یا کامپیوتر یا مبل یا ... ) رو یک جا آپلود کنی تا بقیه با کپی اون فایل توی پوشه ی "دانلود"شون بتونن از اون استفاده بکنن. ( فکر کنم فرمت فایل باید package باشه ).
    بچه ها ( کاربران گرامی ) فعلا تا چندین روز دیگه خداحافظ. امیدوارم وقتی دوباره به تاپیک سمیز 2 سر میزنم ، یکی جواب سؤالم رو داده باشه ... ( ببخشید من علاقه ی زیادی به شکلک دارم !!! )
    Last edited by mohrd; 07-07-2008 at 23:54.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یکی جواب منو بده :

بچه ها من دی وی دی سیمز رو دارم و نصبش کردم و وقتی نایت لایف رو نصب کردم دیدید که آخرش میگه سیدی چهار رو واسه آپدیت شدن بازی بزارم ... خوب من چی کار کنم ؟

این که دی وی دیه ... دی وی دی رو میزارم قبول نمیکنه ... حتما سیدی چهار رو میخواد !

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام!
    دوست عزيز لطفا اسپم نده.چرا 2 تا پست مثل هم ميدي؟حتما اعضاي اين تاپيك ديدن و شايد نميدونستن بايد چيكار كنين.شما بايد صبر ميكردي نه اين كه اسپم بدي.
    خب شما مطمئني كه اون dvd مال sims2 هستش؟شايد the sims 2 deluxe هستش كه خودش هم night life رو داره.خب اگه هم كه thesims2 هستش برو يك cd4 اصل رو دانلود كن يا بخر.
    1.خواهش میکنم.
    4.نه. این کارو کردم که درجه ی منفیشون بیشتر بشه. باشه از این به بعد فقط feed treat رو میزنم. اما سیمزم گیاهیه. اشکالی داره؟ برای همینم که فکر کردم مشکل داره دارو بهش دادم که دوباره معمولی شه(اما فضایی بودنش رو که نمیتونم انکار کنم!!!)

راستی یه مشکل دارم. توی خونم خیلی روح هست. خود سیمزم هم که تنها زندگی میکنه عین روحها راه میره. چیکارش کنم؟ وقتی بهش میگم run here بازم مثل روح میاد. تحت تاثیر قرار گرفته. چیکارش کنم اینطوری راه نره؟
    1-مرسي
    4-ايشا... درست ميشه!!!البته نميدونم شايد به خاطر اينكه فضايي هستي گرگينه نشي...
    ___
    خب برو يك مغازه بخر و قبرستونش كنو تمامي قبرهارو اونجا بفرست تا مردم هم بيان.هم شايد سيمت خوب بشه و هم اينكه از دست روح ها راحت ميشي!!
    ___

خب بذار ببینیم چطوره. باحال میشه. اما به نظر من که چشمهای سگ و گربه ها زیاد معلوم نیست. اگه بتونی بهتره که چند رنگ پوست و پشم و مو براشون بسازی.
    راستی یه سری رنگ پوست و اینا برای حیوونا هست که هر چند وقت که بازی کنیم چندتاشون باز میشه و رمز میخواد. مثلا میشه اگه یکی خیلی بازی کرده باشه رمزش رو بگه که بقیه برن بزنن و همونا براشون بیاد. میشه یکی در این مورد بیشتر توضیح بده و اینکه این رمز رو از کجا بیاریم و کجا بزنیم؟
    آره رنگ چشم ها خوب ديده نميشه.
    خب اين هم از اونايي كه خواستي:(رنگ ها و...)
    به صورت gif
    براي ديدن تصوير به اين آدرس برويد:
    کد:
    براي دانلود با حجم 300 كيلو بايت به اين آدرس برويد:
    کد:
    با تشكر.
    امير.
    Last edited by gap; 08-07-2008 at 09:18.

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

9

نظرم برگشت فسفري ميكنم به چشم بياد....
    ميدوني رنگ پوست خيلي سخته 10 20 تا فايلو بايد رنگشو عوض كني ......
    خوب چه رنگي درست كنم؟؟؟؟؟ پوستو ميگم
    فصل ها

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظرم برگشت فسفري ميكنم به چشم بياد....
    ميدوني رنگ پوست خيلي سخته 10 20 تا فايلو بايد رنگشو عوض كني ......
    خوب چه رنگي درست كنم؟؟؟؟؟ پوستو ميگم
    فصل ها
    دوست عزيز بله ميشه هردوشونو بذاري توي بازي!!براي چي نشه؟؟؟؟راستي ياد گرفتي نصب كني؟؟
    با تشكر.
    امير

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •