دروود/
چرا نمیشه متغییر ها رو به صورت دو شناسه با فاصله تعریف کرد؟ مثلاچرا در تعریف متغیرها نمیشه او عدد به کار برد؟مثلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروود/
چرا نمیشه متغییر ها رو به صورت دو شناسه با فاصله تعریف کرد؟ مثلاچرا در تعریف متغیرها نمیشه او عدد به کار برد؟مثلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اینا جزو قوانین نامگزاری متغیرر هستن
اسم متغییر باید یک کلمه باشه پس وجود فاصله این قانون رو نقض میکنه
درضمن دلیل دیگه اینه زبان سی یک زبان فرمت آزاد هستش یعنی بین کدها میتوان به تعداد دلخواه از فاصله تب و کارکتر خط جدید استفاده کرد و تاثیری در برنامه نمیزاره (البته بجز رشته ها چون در "" قرار میگیرن)
دلیل اینکه عدد نمیتونه اول نام متغییر باشه هم به نحوه مقدار دهی صریح بر میگرده که البته من چون استفاده نمیکنم ازش دقیق کارکترهاشو نمیدنم چیه ولی به این شکله که بعد از مقدار عدد یه کارکترمیاد که مشخص میکنه نوع این عدد صحیح یا اعشاری و یا انواع دیگه اس و به کامپایلر اجازه نمیده خودش نوعش رو حدس بزنه
حالا اگه شما یه متغیر داشته باشید که اولش عدد باشه با این قابلیت تداخل ایجاد میشه
برای مثال
در اینجا کامپایلر (اگه قانون اینکه عدد اول نام متغییر نمیتونه قرار بگیره رو ازش صرف نظر کنیم) متوجه نمیشه که باید مقدار 43 رو داخل a بریزه یا 43L یه متغییره که محتوای داخلش باید داخل متغییر a ریخته بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به طور کلی چون قانونشه، ولی:
2. اگر بشه اونوقت یه رشته از اعداد هم میتونه به عنوان یه متغیر تعریف بشه:
الان number مساوی چیه؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه چرا نمیشه با دوشنا سه متغیر را تعریف کرد به علت اینه که در استاندارد اینطور تعریف شده که قبل از آخرین کلمه اون چیزهایی که قبلش میان عباتند از «نوع» متغیر مثل unsigned int number که اون دوتای اولی نوع را نشون میدن و آخری هم نام متغیر
سلام.
به کد زیر دقت کنید:
0b11 یه عدده. یه عدد در مبنای 2 که برابر 3 هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه قرار بود متغیری با این اسم تعریف کنیم که ... .
سلام
کسی میدونه الگوریتم برنامه فسرده سازی چی هست؟
تا حالا یازی کانتر رو اجام دادین؟
کدی که در یک برنامه فارسی رو بخونه چیه؟
نمیدونید چگونه میشه کد خوندن فارسی رو به این بازی داد؟!
تا اونجایی که میدونم فایلهایی با فرمت cfg هستن که در بازی تغییراتی ایجاد میکنن و با notepad ویندوز باز میشوند؟!
کسی میتونه این سوالو برام حل کنه؟ برنامه ای بنویسید که کلیه ی اعداد 3رقمی که با ارقام 1 و2و3 ایجاد میشوند را نمایش دهد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by akpa; 17-08-2014 at 18:30. دليل: )وو اشتباه گذاشتم :))
سلام . چرا من موقع کار با شرطها و تکرار ها ارایه ها اینقد ضعیفم ؟؟؟ کاربدشونو میدونم چیه .ولی یکی یه کد بده که توش اینا بشه گیچ میشم. تو کنکورام اصلا نمیتونم جواب سوالارو بدم . یه کد چند خطی رو اصلا نمیفهمم چیکار میکنن .
بیاد چیکار کنم درکم قشنگ کامل بشه ؟؟
برای این که محاسبه شو بلد نیستی که اتفاقا خیلی راحته و احتمالا تو خود کد نویسی هم ضعیفی برای فهم بهتر ارایه ها و ماتریس ها باید مفهوم ریاضیش رو خوب بلد باشی که بخواهم بگم باید یه ۲ صفحه بنویسم تا کامل همه چیزشو گفته باشم جونم در میاد تا تموم بشه و بعدش راحت میفهمی که چه اتفاقی میوفته موقع محاسبه برای خودنش هم میتونی کتاب ریاضی ۲ دبیرستان و هندسه تحلیلی رو بخونی تو ریاضی ۲ فکر کنم فصل اخرش هست که کتاب درسی هم فایده نداره از توی کتابای کمک اموزشی بهتر میفهمی اگر کتاب خونه عضو هستی بگیر و بخون وگرنه ۳۰ تومان پیاده شو بخر تو گاج سفید خوب گفته که خوندم میتونی ۱۰۰ تومان هم بدی به معلم برات بگه و ۵۰ تومان هم برای بنامه نویسی معلم بگیری میشه ۱۵۰ تومان من باشم کتاب خونه میرم [emoji41]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)