تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 1126 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوست من
    بهترین نرم افزارهای فرمت سطح پایین تحت داس در همان سی دی هایرن Hiren's وجود دارد از آنها استفاده کنید البته اگر هاردتان مجال بدهد. اکر هم که نه وضعیت مشخص است.
    اگر بخواهید خودتان انجام بدهید باید حوصله کنید چون هر بار که شما هارد را زیر نرم افزار میگذارید بسته به میزان خرابی بین 2 تا شاید بیش از یک ماه زمان ببرد.
    بهترین نرم افزار Seat tools تحت داس است.

داداش شما را نمیدانم کجا هستند !!!!!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    کمککمککمککمککمککمککمککمکک مککمککمککمککمککمککمککمککم ککمککمککمککمککمک
    من یه seagate 500 g دارم sata
    دو روز پیش بعد از این که سیستمو خاموش کردم حدود 2 دقیقه بعد که دگمه پاورو زدم دیدم چراغ هارد روشنه و سیستم بوت نمیشه
    (تو صفحه اول که معمولا رنگیه و مشخصات مین رو نشون میده هنگ میکنه و یک مدتی طول میکشه تا وارد صفحه سیاه میشه)
    تو صفحه بوت که میرم اصلا هاردو نمی شناسه
    تو خونه من یه هارد داشتم وصل کردم هاردم هم ساتا هستش ویندوز سون رو روش نصب کردم
    الانم با وجود هارد جدید هارد 500 رو که وصل میکنم سیستم هنگ میکنه (نه همیشه) نه که قفل کنه مثل اینه که دیگه هیچ اطلاعاط جدیدی وجود نداشته باشه بعد از یک مدت کاملا هنگ میکنه
    قبل از هنگ که میرم تو دیوایز منجر هارد 500 رو نمیشناسه چراغ هارد هم روشن میمونه حطی موقعی که هارد 500 جدا میکنم چراغ هارو خاموش نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه باکس ساتا بخر تست کن 6 تومنه
    میخاستم بدونم اصلا امکان داره مشکل از کابل باشه با چند تا کابلم امتحان کردم نتیجه یکسان بود

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

میخاستم بدونم اصلا امکان داره مشکل از کابل باشه با چند تا کابلم امتحان کردم نتیجه یکسان بود
    اگه چند تا عوض کردی خوب نه.

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    کمککمککمککمککمککمککمککمکک مککمککمککمککمککمککمککمککم ککمککمککمککمککمک
    من یه seagate 500 g دارم sata
    دو روز پیش بعد از این که سیستمو خاموش کردم حدود 2 دقیقه بعد که دگمه پاورو زدم دیدم چراغ هارد روشنه و سیستم بوت نمیشه
    (تو صفحه اول که معمولا رنگیه و مشخصات مین رو نشون میده هنگ میکنه و یک مدتی طول میکشه تا وارد صفحه سیاه میشه)
    تو صفحه بوت که میرم اصلا هاردو نمی شناسه
    تو خونه من یه هارد داشتم وصل کردم هاردم هم ساتا هستش ویندوز سون رو روش نصب کردم
    الانم با وجود هارد جدید هارد 500 رو که وصل میکنم سیستم هنگ میکنه (نه همیشه) نه که قفل کنه مثل اینه که دیگه هیچ اطلاعاط جدیدی وجود نداشته باشه بعد از یک مدت کاملا هنگ میکنه
    قبل از هنگ که میرم تو دیوایز منجر هارد 500 رو نمیشناسه چراغ هارد هم روشن میمونه حطی موقعی که هارد 500 جدا میکنم چراغ هارو خاموش نمیشه
    دوست عزیز هارد شما مشکل فریم ویر داره اگه اطلاعاتت برات مهم نیست و هاردت گارانتی داره ببر برات عوض می کنند.
    اما اگه گارانتی نداره یا اطلاعاتت مهم هست می تونی درستش کنی ولی کلی در دسر داره من خودم این مشکل رو داشتم.
    برای اطمینان ببین مدل هاردت اینه: Barracuda 7200 11

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز هارد شما مشکل فریم ویر داره اگه اطلاعاتت برات مهم نیست و هاردت گارانتی داره ببر برات عوض می کنند.
    اما اگه گارانتی نداره یا اطلاعاتت مهم هست می تونی درستش کنی ولی کلی در دسر داره من خودم این مشکل رو داشتم.
    برای اطمینان ببین مدل هاردت اینه: Barracuda 7200 11
    دقیقا
    ولی گارانتیش تموم شده

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز من خود حدودا دو سال پیش به این مشکل بر خوردم و بردم برای چند تعمیراتی همه گفتند کاریش نمی شه کرد باید بفرستی گارانتی اما من روش فیلم خانوادگی داشتم پس بی خیال هارد شدم فقط یک جا گفت برات درست می کنم و حدود 30 تومن می گیرم و اگر اطلاعتش رو بخای 20 هم برای اون می گیرم اما من تونستم تقریبا مجانی درستش کنم و چون همونطور که گفتم اشکال از فیریمویر هستش به اطلاعات صدمه ای نمی خوره. برای حل مشکلت به این تاپیک برو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط بعد از برگشت هارد باید سریع بری و از سایت سیگیت آپدیت فیریمویرش رو بگیری. برای هارد شما باید به این آدرس مراجعه کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

لطفا یک نرم افزار قوی LLF تحت داس معرفی کنید تنها نرم افزاری که من شنیدم این کارو انجام میده نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool هستش که تحت ویندوزه.
    یعنی با فرمت LL همه اون خطا های عجیب و غریب از بین میرن چون این هارد 320 یکی دو سال میشه که همش بازی در میاره اگه کار ویروس بوده لابد یه ویروس مثل استاکس نته آخه تو این دو ساله همیشه آنتی ویروس سیتمم روشن و تقریبا آپدیت بوده گاهی NOD32 گاهی AVG و جدیدا هم Kaspersky خلاصه همیشه هوای سیستم رو داشتم
    الان از نرم افزار Power Max استفاده کردم ولی اصلا هاردم رو نشناخت نا سلامتی این نرم افزار متعلق به شرکت سازنده هاردمه اون وقت نرم افزار های سایر شرکت ها میشناسنش ولی ابزار فرمت سطح پایین رو ندارند
    کسی نیست جواب بده؟ من Hiren's رو دارم فقط دو تا نرم افزار برای فرمت سطح پایین داره که هیچ کدومشون هارد ساتا رو شناسایی نمیکنند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من یه سیستم رو با نرم افزار آکرونیس بوت کردم و اطلاعات درایو D رو به یه درایو دیگه منتقل کردم و بعدش حجم این درایو رو به درایو C اضافه کردم ، حالا بعد از نصب ویندوز XP تعداد درایوها 3 تا شده در حالیکه باید 5 تا میشد چون قبلش 6 تا بود و من یکی رو کم کردم باید میشد 5 تا ، دوستان اگه میتونن راهنمایی بفرمایند .

ممنون

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام

دوستان من یه سیستم رو با نرم افزار آکرونیس بوت کردم و اطلاعات درایو D رو به یه درایو دیگه منتقل کردم و بعدش حجم این درایو رو به درایو C اضافه کردم ، حالا بعد از نصب ویندوز XP تعداد درایوها 3 تا شده در حالیکه باید 5 تا میشد چون قبلش 6 تا بود و من یکی رو کم کردم باید میشد 5 تا ، دوستان اگه میتونن راهنمایی بفرمایند .

ممنون
    سلام دوست خوبم
    عموما" شما باید پارتیشن های همانند را با هم یکی کنید یا قسمت کنید .منظور این است که بطور ساده شما 2 مدل پارتیشن دارید :
    1- Primary Partitions که پارتیشن های قابل بوت کردن سیستم شما هستند و عموما" شما یک پارتیشن با این خاصیت میسازید ( : C ) البته میتوانید بیشتر هم داشته باشید.
    2- Extented Partition که پس از ساخته شدن کل حجم آن تقسیم میشود به تعداد پارتیشن های منطقی ( D به بعد)

خوب پس اگر شما بخواهید از پارتیشن منظقی به پارتیشن اول و پرایمری اضافه کنید اول باید پارتیشن منطقی را از پارتیشن پیشرفته Extend جدا کنید و بعد به پارتیشن اول اظافه کنید در غیر این صورت مانند الان برایتان مشکل ایجاد میکند.

نکته : به هیچ عنوان عملیات مانند این را انجام ندهید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پیشنهاد: اطلاعات را در یک هارد دیگر تخلیه کنید و پس از اطمینان از سلامت اطلاعات هارد را از ابتدا پارتیشن بندی کنید

12. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •