سلام به دوستان عزیز گفتم تست سرعت مرکز 727 با adsl128(اندیشه سبز خزر )بزارم تا خودتون ببیند سرعت در این مرکز چه قدر است .تست سرعت در ساعت4:30بعد از ظهر از سرور باکو انجام شد.
اینجا وضعیت افتضاح.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام به دوستان عزیز گفتم تست سرعت مرکز 727 با adsl128(اندیشه سبز خزر )بزارم تا خودتون ببیند سرعت در این مرکز چه قدر است .تست سرعت در ساعت4:30بعد از ظهر از سرور باکو انجام شد.
اینجا وضعیت افتضاح.
درسته .. سرعت تورنت فوق العاده خوبه و می شه گفت از این بهتر نمی شه . در مورد دانلود مستقیم هم نظری ندارم ! برخلاف شما که همش دنبال دانلود مستقیم هستین من تورنت رو بخاطر فایلهای خاصی که توش می شه پیدا کرد ترجیح میدم !پس تا وقتی که تورنت خوبه همه چیز بر وفق مراده !
در مورد دانلود از رپید هم باز هم می گم احتمال داره هیچ ربطی به شرکتا نداشته باشه و باز هم از دسته گلای مخابرات باشه . در مورد پدرام هم درست میگید . من novan رو با پدرام اشتباه گرفتم ! چون آواتار ایشون هم مایکل جکسون بود ! و از سرعت پایین با اشتراک نامحدود اندیشه شاکی هستن. در هر صورت دعا می کنم سرعت دانلود مستقیم شما هم مثل دانلود تورنت ما بشه !
کاملا قبول. سرعت شما استاندارده نه بیشتر ( حتی اگه 190 رو معادل 128 فرض کنیم ) .نکته جالب اینه که سرعت آپلود شما از سرعت دانلود بالاتره ! و این یه کمی عجیبه چون همه ماها با سرعت آپلود مشکل داریم ... اما باید ببینیم تست سرعت همین مرکز 727 برای پارس و جاهای دیگه چطوره ؟ اگه کسی از 727 با پارس اشتراک داره وضعیت سرعت رو بگه .تست سرعت مرکز 727 با adsl128(اندیشه سبز خزر )
شما لطف داری .آدم بیسواد خدا رو شکر داره نسلش منقرض میشه فقط تو موزه ها پیدا میشه !مث اینکه اوضاع حسابی متغیر واسه خطوط مختلف و به حسب مستقیم یا تورنت بودن
یه دوستی داشتیم میگف هر وخت با کلی بدبختی مشکل شبکه رو حل میکنی خودتم نمیفهمی چه جوری حل شد!!
حالا اون از بیسوادی این حرفو میزد یا واقعا مسائل اینجوری پیچیدست و به فاکتورهای متعدد وابسته ، Birakجان که رشتش نرم افزار بیتر میتونه روشنمون کنه گمانمبیسواد یعنی کسی که سواد خوندن و نوشتن هم نداره ! البته بعضی وقتا نعوذبالله بیسواد تو بعضی پستای مدیریتی بالا بالا هم اشتبااااهی ممکنه پیدا شه !!! اونا رو به حساب همون اشتباه بذارین
اما در مورد خودمون خدا رو شکر الان همه بر و بچ یه پا مهندسن چند تا چند تا مدرک دارن. بعضی وقتا آدم ممکنه به یه دبیرستانی برخورد کنه که بخاطر علاقه زیاد به تکنولوژی و کامپیوتر حتی خیلی بیشتر از یه مهندس اطلاعات داره . پس از هر کسی که یه چیز کوچیک یاد بگیریم مخلصش هم هستم . شبکه و مدیریتش مشکلات و پیچیدگیهای خاص خودش رو داره و روز به روز هم داره تخصصی تر میشه . اون دوستتون راست میگه . شبکه یه حیطه ای هست که به سرعت داره پیشرفت می کنه و روز به روز هم گسترده تر میشه و هم کاربردای پیچیده تری پیدا می کنه . یه مثال ساده مثلا ممکنه یه سری آدم تو راه اندازی و مدیریت شبکه ها کلی مغز و باسواد باشن اما این روزا بس که مساله امنیت تو شبکه و مقابله با هکر ها جدی و پیجیده شده حتی همون مغز ها تو شرکتهای بزرگ ناچار میشن با حقوق خیلی خوب هکر ها و خوره های کامپیوتر رو استخدام کنن تا با کمک اونا بتونن اشکالات و نقاط ضعف شبکه رو که حتی از دید اونها هم مخفی مونده کشف کنن ... یعنی با اینکه بیسواد نیستن اما باز هم برای رسیدن به کارایی بالاتر ممکنه مثلا به کمک یه هکر کامپیوتری نیاز داشته باشن که فقط 20 سالشه !!! البته اینا فقط برای مثال بود و شاید یه ISP مشکلات آنچنانی نداشته باشه ... اما یادمون باشه ... شروع ارائه یه کیفیت خوب یک مساله هست و حفظ اون کیفیت و راضی نگهداشتن همیشگی کاربرا یه مساله دیگه که فوق العاده مشکل تره . چون همیشه یه سری نارضایتی وجود داره. ایده آل %100 هیچ کجا وجود نداره ... امیدوارم شرکتای ایرانی هم روز به روز وضعیتشون بهتر شه .
دوست عزیزسلام دوستان.امروز دهمین روزه که adsl ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده.زنگ زدم گفت تا فردا وصل میشه.این دومین بهره که اینو میگن ولی هنوز...
دیر وصل شدن خط بیشتر بستگی به مرکز مخابراتی مربوطه و سرعت عمل اونها داره و خیلی به خود شرکت بستگی نداره . شرکتا از خداشونه 1 ساعته خطت راه اندازی بشه تا بتونن زودتر پولت رو بالا بکشن !10 روز درسته یه کمی زیاده اما اصلا واسه رشت غیر عادی نیست ... مطمئن باش به زودی وصل میشه دیگه بیشتر نباید طول بکشه .
Last edited by birak; 27-02-2010 at 18:26.
گویا در حال حاضر خط 5 نسبت به سایر خط ها سرعتش کمتره و مشکلات بیشتری هم داره
من در روز در بهترین شرایط صرفا سرعت دانلودم تا 100 میره بالا و هیچوقت نشده سرعت دانلودم حتی بصورت لحظه ای به 150-200 برسه
در شب هم سرعت کاهش پیدا میکنه و نوسان داریم
(مثلا سرعت دانلود از ساعت 1:15 به بعد به 20یا نهایتا 30 میرسه ... گاها مجددا خوب میشه و گاها تا صبح همچنان کم می مونه)
کلا در بهترین حالت شبانه و بالاترین سرعت شاید بشه 1تا 1.5 گیگ دانلود کرد و بدترین شرایط 300 مگ
البته همینش هم سرعت از حد استاندارد بالاتره ولی خدایی نسبت به سایر خطوط کیفیت پایین تری داره
من تاحالا با تورنت کار نکرده بودم ولی چه سرعت خوبی داره..
الان دارم 4تا فایل با لینک مستقیم با IDM میگیرم که جمعشون به 90 نمیرسه ولی یه فایل با تورنت سرعتش زیر 120 نمیاد..
آره امشب هم سرعت تورنت خیلی خوبه . اما همیشه تورنت اینطور نیست جون سرعتش به خیلی چیزا بستگی داره . فعلا که بهتر از لینکای مستقیمه ! برعکس هفته پیش که تورنت داشت می مرد الان جون تازه گرفته !
در مورد نوسان سرعت هم نایید می کنم امشب سرعت برای من نوسان داشت . یکی دو ساعت پیش سرعت خیلی افت پیدا کرد و حتی سرور الکی برای یوزر-پسورد ارور می داد اما الان خوب شده . ( 128 خط 3 )
راستی امشب شما با مسنجر مشکل نداشتین ؟
سلام دوستان.دوستم میخوام 128 3gb بگیره.منم میخوام باهاش برم که معرفش من باشم.چقدر تخیفیف واسه من محسوب میشه؟
در ضمن واسه نصبش من میتونم براش بکنم؟به غیر از اینکه مودم بدم اونجا کانفیگ کنن.
تست سرعت مرکز 727 در ساعت 7 با (اندیشه سبز خزر)adsl128 از سرور باکو .
سرعت افتضاح در افتضاح .
دوستان اشتباه نگیرید این مرکز سرعت لحظه ای کم نیست همیشه همین سرعت است.
![]()
تمامی افرادی که تو خط 5 هستن با اندیشه تو ساعات فری مشکل دارن.
سرعت شما هم که تو اون ساعت میکشه بالا فکر کنم سرعت ما سر میخوره میاد سمت شما ( ^|^)
والا من این ماه رو اینجا میمونم اگه ببینم باز همینطوره دوباره اشتراک پارس میگیرم.
(کسی ای پی اصلی سرور اندیشه رو نداره)
اینم سرعت من ( مرکز 5 )
سرعت دانلود میشه : 28.16 در صورتی که من همین الان داشتم با سرعت 120 دانلود میکردم
سرعت اپلود میشه : 19.2
![]()
یعنی سرعت دانلودت بیشتر از چیزیه که تو تسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)