قسمت 257 که افتضاح بود باز به فیلراین که همش تکراری بود
فکر کنم باید بیخیال انیمه بشم اینا تا 500 قسمت نکنند شیپودن رو ول نمیکنند
مانگا رو بخوام شروع کنم از کدوم چپتر باید بخونم؟
قسمت 257 که افتضاح بود باز به فیلراین که همش تکراری بود
فکر کنم باید بیخیال انیمه بشم اینا تا 500 قسمت نکنند شیپودن رو ول نمیکنند
مانگا رو بخوام شروع کنم از کدوم چپتر باید بخونم؟
یادم نیست برو 400 رو نگاه کن ببین کجاست
میتونی از بعد از رفتن ناروتو به اون جزیره هه بخونی
جنگ هاشون جالبه که تو انیمه زیاد جذاب نیست
البته توبی هم فکر کنم بتونه ایزانامی بزنه...ولی این تکنیک بسته به شرایط مبارزه باید اجرا بشه.انیمه که چرت بود و مانگا 2 دقیقه...
در مورد ایزانامی الان جنگ به راه افتاده تو سایت های ناروتویی و طرفدارای سنجو و اوچیها افتادن به جون همدیگه واقعا تکنیک قدرتمندی باید باشه. بیخودی نبود که توبی از ایتاچی حساب میبرد!
چیزی که معلومه ایزاناگی و ایزانامی مقابل هم هستن یعنی ایزاناگی سرنوشت فرد اجرا کننده رو عوض میکرد و ایزانامی سرنوشت حریف رو عوض میکنه
طبق گفته ایتاچی خطرش از دست دادن چشم هست ولی اگر همین باشه چرا کسایی مثل توبی و دانزو ازش استفاده نکردن؟! حدث من اینه که غیر از کوری (یک یا هر دو چشم) مرگ طرف رو هم همراه داره ولی ایتاچی چون ادو هست براش مشکلی نداره یعنی مادارا هم الان این قدرت رو داره...
مورد دیگه هم اینکه به ساسکه گفت نزدیک بمون چرا...؟! باید صبر کنیم ببینیم هفته بعد چه اتفاقی میفته!
در ضمن ایتاچی دیگه ادو نیست و تحت کنترل اون تکنیک نیست و بوسیله چشم شیسویی الان آزاد شده.
جالبه که ایزاناگی ژن سنجو و اوچیها رو میخواد ولی ایزانامی رو میشه بدون ژن سنجو زد!
Last edited by B3HZ@D; 14-04-2012 at 14:02.
دوستان کسی میدونه چرا هفته پیش مانگا منتشر نشد؟!
خجالت نمیکشن یک ماه تمام فیلر و یادآوری دوران نوزادی ناروتو را به خورد ملت دادن! حتی یادم رفته آخرین قسمتش چجوری تموم شد!
بچه ها من قسمت 236 ام چند تا قسمت دیگر باید برم تا فیلر ها تموم شه؟؟؟(خسته شدم از بس فیلر دیدم)![]()
تا قسمت 242 باید فیلرها رو مشاهده کنین و از قسمت 243 داستان به روال سابق و اصلی خودش برمیگردهالبته اگر هم نبینید هیچ چیزی رو از دست ندادین .
فیلر ها رو کارگردان انیمه میسازه نه نویسنده مانگا که کیشیموتو باشهخیلی ها میان و به کیشی بد و بیراه میگن ولی به اون ربط نداره!
این کارگردان تا الان خوب کار کرده یعنی ناروتو کودکی و فیلر هاش عالی بود ولی الان که به اخراش رسیده داره مثل بقیه انیمه ها افت میکنه و با این سبک فقط به زور میتونه طرفدار های قدیمی خودش رو نگه داره اونم بخاطر مانگا نه انیمه...
2 3 ماه فیلر پشت سر هم اون هم کاملا بی مزه و خشک و نامربوط و الانم یک ماه اسپشیالکه همون فیلر هست با یک عنوان دیگه...
فیلرهای قدیمی ناروتو کجاییــــــد ؟!!
دوستان مانگای شماره 584 ناروتو هم منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)