اقا یکیم به داد من برسه چشمام داره از حدقه میزنه بیروناول بار که ویندوز رو نصب کردم کوچیکتر از حد معمول بود ایکن و نوشته ها که بازم توی تنظیمات مینوشت normal الان هم که بزرگتر شده بازم مینویسه normal!
اقا یکیم به داد من برسه چشمام داره از حدقه میزنه بیروناول بار که ویندوز رو نصب کردم کوچیکتر از حد معمول بود ایکن و نوشته ها که بازم توی تنظیمات مینوشت normal الان هم که بزرگتر شده بازم مینویسه normal!
لطف میکنی بگی کجا نوشته normal
لطفا يكي جوابما بده
خيلي ضروريه![]()
کلیک راست روی صفحه -properties-تب appreance- قسمت Font size نوشته normal
توی همون صفحه appearence بزن advanced و بعد در قسمت item برو و icon را انتخاب کن حالا هم میتونی icon size را تنظیم کنی هم font size را
منتظر پیامت هستم
ممنون دوست عزیز ایکنا کوچیک میشه ولی یه حاشیه ی به هم ریخته ی سیاه دورش ظاهر میشه و یه شکل بدی پیدا میکنه من فکر میکنم مشکل باید از یه جای دیگه باشه به هر حال ممنون
سلام
شما این فایل رو دانلود کن از حالت زیپ خارج کن .بعد روی Installer کلیک کن و وقتی اجراشد کلید اینتر رو بزن و از برنامه خارج شو و ویندوز رو Restart کن :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
من با IE 8 يه مشكلي دارم و اون اينه كه تو بعضي سايت ها يك قسمتي هست كه داراي فلش هست و روي اون كليل مي كنيم تا ليستي از اطلاعات رو در اختيارمون بزاره(مثلا تو همين صفحه اگه پايين و سمت چپ رو ببينيد نوشته پرش و يه فلش داره) ، اين قسمت رو باز نمي كنه!!!
ویندوز رو که دادم عوض کردن هر روز که روشن میکنم این میاد
رو صفحه دسکتاپ هم آیکونی میاد که روش کلیک میکنم این میاد :
![]()
سلام دوستان شیوه فعالسازی security در فولدرآپشن ویندوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)