دوستان نظر شما درباره fe-3010 اولیمپوس چیه؟
دیجی کالا اونو با گارانتی خودش زده 179 تومن .
به نظر شما خوبه که بگیرمش؟
دوستان نظر شما درباره fe-3010 اولیمپوس چیه؟
دیجی کالا اونو با گارانتی خودش زده 179 تومن .
به نظر شما خوبه که بگیرمش؟
یه سری کمبود داره. ماکروی درست حسابی نداره و لنزش واید نیست. از نظر کیفیت عکس هم راستش من تا حالا نشده از یه برند بد بگم ولی الیمپوس متاسفانه چندان حرفی برای گفتن نداره. امیدوارم در آینده پیشرفت کنه. همون طور که پاناسونیک خودشو کشید بالا.
سلام به همگی می خواستم حدود قیمت دوربین fz28 و بهترین جا برای خرید رو به من بگید و بگید الان به غیر از x10 و h50 دوربین بهتر زیر 400 معرفی کنید ممنون
395 بهترین جا هم جمهوری هست واسه خرید.
کلا چهارتا دوربین سوپر زوم هست که سرشون به تنشون میارزه یکی نیکون D80 هست یکی پاناسونیک FZ28 یکی کانن X10 یکیم سونی H50
اگه کیفیت فیلمبرداری و عکاسی تواما میخوای خوب باشه برو واسه FZ28 اگه فقط عکاسی برو واسه کانن.به نظر من.
تایید میشه. البته P80 هست. اگه D80 بود قیمتش میشد 900000 تومن!![]()
ممنون از راهنماییتون
به نظر شما تا 180 تومن چه دوربینی بگیرم؟
راستش بنده از قیمت ها اطلاع ندارم. به نظرم بهتره خودتون یه تحقیقی در مورد مدل های موجود تو این قیمت از برندهای سونی, پاناسونیک و کنان بکنین تا بعدا از بین اونا انتخاب کنیم.
عزیز من تو جمهوری fz28 رو 3 جا قیمت کردم 400 و 350 و320 حالا قیمت ها ممکنه پایین تر هم بیاد این دوربین گارانتی اصلیش چی هست و نسبت به x10 کنون چند درصد ضعیف تر هست اگه ازامکانات بارز هر کدوم رو بگید ممنون میشم
با اجازه ی دوستمون...
کیفیت عکس fz28 نسبت به sx10 از جهاتی بهتره و از جهاتی ضعیفتر. پس میشه گفت در یک سطحن.
پاناسونیک سبکتر و جمع و جورتره. فیلمبرداری HD داره. در حالت تله دیافراگم بازتری داره. عکاسی پیاپی سریعتر. قابلیت RAW, و باتری لیتیومی.
کنان جنس بدنه ش محکم تره (نه که پاناسونیک بد باشه). چشمی بزرگتر. ال سی دی چرخان. دوام باتری بهتر با باتری NiMH.
با تشکر از دوستمون Prowler88 برای توضیحات خوبشون.
گارانتی اصلیش مال بانیان الکتریک و کوفرد هست جفتشون هم خوبن.
این لینک بررسی FZ28:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک بررسی SX10:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)