فقط بچه ها اختلافو دارین 17 امتیاز ......
ویوا رئاللللللللللل
فقط بچه ها اختلافو دارین 17 امتیاز ......
ویوا رئاللللللللللل
بچها تورو خدا بگید کی نمیتونه به این تیم افتخار کنه ها کی؟؟؟
عجب بازی میکنن این بچها ...ایول بچها خدا عوضتون بده خدا خیرتون بده ایول ایول ایول...بهترینی رئال وبهترینی رائول و بهترینی گوتی با اون پاس فوق تماشاییت...........
کاسیاس واقعا بهت افتخار میکنم. این والدز چه گندی داره می زنه.
روبن yes
گفتم که میزنه. چه میکنه این گوتی. اووووووووووووووووووفففففف ف
اووووووووووووو عجب تیمی داریم ما ایول روبن با این گل قشنگت ایول ایول ایول ..........
به به عجب بازی میکنن این تیم رئال و عجب پاس بینظیری داد این گوتی به به به به من که دارم از خوشحالی میمیرم شما چی؟؟؟
من که دارم الان از اون دنیا پست میدم.![]()
![]()
نه اینا رو ولش جون من بازی رئال رو حال میکنین مث واقعآ یه تیم بازی میکنن نه مث تیمی که واس پول بازی میکنن نه مث تیمی بازی میکنن که همه بازیکناش بخاطر عشق به پیرهنش بازی میکنن.....خیلی عالی من که همیشه تو ارزوی همچین بازیی از رئال بودم و خدا مرحمت کرد و این اتفاق امشب افتاد به به همه به هم ....ویوا رئال مادرید
رئال میخواد بلایی سر بارسا بیاره که بارسا سر والنسیا آورد ...... باید نیمه دوم هجومی تر بشه تا .... من الان رو به موتم ببخشید اگه چرتو پرت میگم
ویوا همه برو بچ رئال
این گوتی ترکونده من میگم گل بعدی رو یا باز سالار میزنه ----- یا دکتر گل به خودی میزنه!!!!!!!!!
اه اه اه خدا لعنتش کنه این خیابانی رو اخه من چی بگم به این چیز کثیف ولش کن چی میگه این ابله ....بارسا اگه بازیکناش مصدوم نبودن قهرمان بود...اره جون عمت خوب انگار نه انگار که ماهم کم مصدوم نداشتیم و اگه بیش از اونا نبوده کم هم نیس و اصلآ خدایا ادم دیگه پیدا نمیشه که جای این بذارن و بدون طرفداری گزارشگری کنه ......اخ که دارم از عصبانیت میمیرم اقا اینو ولش کن این مردک ابله میگه رئال خیلی از گلهاش رو از ضد حمله زده خوب احمق ابله بر فرض محال که اینطور باشه اصلآ به تو چه ها ؟توانایشو داریم گل میزنیم مردک خرفت ابله...اونجا خوبه داره نشون میده که خطا رو راموس هست باز عین گاو میگه که خطا رو گاگو بود اه اه کاش همون علیفر بود ولی این نبود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)