بچه ها بازی ____________ ها در هفته ی سوم با کیه؟؟؟؟
بچه ها بازی ____________ ها در هفته ی سوم با کیه؟؟؟؟
خدا كنه همينجوري باشه كه تو ميگي علي رضا.
نمي دونم.
فكر كنم فجر سپاسي باشه..
ببين اين شانسپوليس خوش شانسه كه هر چي تيمه بحران زده است مي خوره به پستش!
فکر کنم ----------------- ها با ملوان انزلی بازی داره......
البته مطمعن نیستم ......
من كه اصلا برام مهم نيست بازي بعديشون با كي هست.اما از قرار معلوم فعلا رو دور شانس هستن.
واسمون نباید مهم باشه، ولی میگم..
یکشنبه 87/5/27
ملوان(تیم 18 جدول) - ___ ، ساعت 17:00 ، ورزشگاه تختی انزلی
منم با علیرضا موافقم..
منم به این تیم خیلی امیدوارم..
این تیم به هماهنگیه لازم که برسه، بازیکناش رو کامل در اختیار داشته باشه، یه خورده هم شانس داشته باشه (فقط یه خورده)، نشون میده که استقلال واقعی چیه..
نباید به این زودیا از تیممون ناامید شیم. حالا حالاها واسه قهرمانی فرصت داریم.. هنوز 32 تا بازی دیگه، معادل 96 امتیاز دیگه مونده. تا الآن 6 امتیاز رو بازی کردیم که از این 6 امتیاز، 3 امتیازش رو گرفتیم.. هنوز خیلی واسه ناامید شدن زوده..
تو هم که زود ناامید شدی رضا.. میخوای واسه تو هم حساب کتاب کنم که چندتا بازی دیگه و چند امتیاز دیگه واسه پیش بینی مونده
تازشم، لیگ ما تازه راه افتاده.. دسته یک و دو نداره که.. تازه احتمالاً از یکی دو هفته ی دیگه حرفه ای بشه![]()
آرش جان.. این علیزاده، پرتاب هاش مثلاً باید تو این بازی واسه ما کارساز میشد.. آخه زمین قرار بود نا مسائد باشه
من موندم چرا امیرخان، فرهاد مجیدی رو بازی نمیدهبه نظرم از بین محاجم هایی که داریم، فرهاد از همشون فرصت طلب تر و بهتر باشه..
برهانی که تو این بازی اصلاً خوب نبود.. عباس فرد هم که فرصت نشد خودش رو نشون بده..
در کل.. مهم نیست که باختیم.. شکست هم جزئی از فوتباله.. باید به بازی های بعدی فکر کنیم..
بازی بعدی :
هفته سوم :
يكشنبه 87/5/27
استقلال تهران - سپاهان ،ساعت 19:15 ، ورزشگاه آزادى تهران
Last edited by emad64; 10-08-2008 at 14:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)