فکر کنم اواخر شهریور جواب ها رو بدن
احتمالا 25 به بعد باشه
فکر کنم اواخر شهریور جواب ها رو بدن
احتمالا 25 به بعد باشه
اونا رو ندارهمیزنم بازیابی میزنه اطلاعات اشتباه
![]()
ما که از موهای این اواتورت ترسیدیم یه شونه ای چنگکی چنگالی ...ولی خوب جواب می دیم.
بیا تو این ادرس
شماره پرونده و کد رهگیری همونایی هست که موقع ثبت نام اخرین صفحه بت داد و یادداشت کردی و پرینت گرفتی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وارد می کنی...
اگه هم نمی شه یا پرینت نکردی از صفحه و اشتبا یادداشت کردی یا هم نمی دونمو فکر کنم کارت خیلی سخت بشه و باید حضوری اقدام کنی..
درست می شه یه بار با دقت بزن..مهم خود امتحانه که من قبول نمی شم..الان وسط جنگ دارم کار راه می ندازم کاش یکی هم کاره مارو را می نداخت![]()
دوستان من هم کارت ثبت نام و هم پرینت برگه ثبت نام رو گم کردم
بازیابی با اطلاعات فردی رو هم که میزنه اطلاعات معتبر نمیباشد
چی کار کنم ؟؟![]()
سلام دوستان من در کارت ورود به جلسه خود مشکل دارم چون در کارت نوشته آدرس محل برگزاری آزمون و محل برگزاری آزمون که هر دو دو آدرس جداگانه و یکی این طرف شهر و اون یکی تون طرف شهر هست موندم چی کار کنم به نظرتون کدوم درست هست هر چی هم زنگ میزنیم کسی پاسخ گو نیست
اشکال نداره حول نشو فقط .
10 بار موقع ثبت نام قبلش تذکر داد حتما کد رو نگه دارید ولی اشکال نداره درست می شه...یکم با حوصله بگرد لای کتاب هایی که می خونی یه وقت پرینت ها رو گذاشتی تو ماشین...یکم فکر کن امیدوارم پیدا کنی شبیه..
اگه هم پیدا نشد امشب فردا حضوری حتمااقدام کن ..دفتر چه رو بخون ببین برای این جور مواقع باید چیکار کرد توضیحی داده یا نه..
فقط خودتو و دیگران رو تو این جور مواقع اذیت نکن![]()
مطمئن باش خیلی ها مثل شما هستن پیش می یاد دیگه حتما یه راهی رو هم پیش بینی کردن ..به نظرم همون حضوری بری کارت درست می شه مدارک هم همه چی ببر شناسنامه کارت ملی...
شما کدوم دانشگاه می خوای امتحان بدی؟؟ اگه نجف اباده ممکنه من فردا برم یه سری بزنم محل رو یاد بگیرم.پ خ بزار
نمیشه ریسک کرد انتخابی نیست که می پرسی کدوم رو باید برم..
اصلا ریسک نکن یه وقت می بینی هر دو ادرس هم اشتباست .
یاد قدیم بخیر حضوری می رفتی تو یک صف 2 ساعت الاف می شدی یک کارت رنگی پرس شده بت می دادن یه هفته قبلش الان که دو روز قبل امتحان اونم اینترنتی!اینم مشکلاتش
فردا که میرم پرینت بگیرم این مشکل رو از کافی نت برایتون می پرسم تو اولین وقت بتون اطلاع می دم اگه تا اون موقع کسی به شما ها پاسخ نداده بود.
منم یه مورد عجیبی دیدم یعنی ندیدم! ساعت برگزاری امتحان درج نشده بود نوشته بود جمعه عصر 18 /6
دوستان کنکور ازاد فردا صب ساعت چند شروع میشه؟
اگه منظورت واسه دانشگاه سراسریه منم گم کرده بودم خیی راحت رفتم سازمان سنجش با شماره کارت ملیت شماره داوطلبی و پرونده رو گرفتم...دانشگاه آزاد هم اگه گفته باشی تا امروز ساعت 8 شب میتونی بری پاسداران بهستان 6 و دوباره ثبت نام کنی البته با (1عکس/شناسنامه / کارت ملی/کپی هر 2/مبغ 11000 تومان)
ممنون دوستان دیشب گشتم پیداش کردم
موفق باشید![]()
بچه ها کنکور آزاد دیروزو جه کردید ؟!
بنظرم یه کمکی آسون بود !
من که از عمومیا فقط زبان زدم بیشترشو با چندتایی از ادبیات و تخصصی ام فقط مدار و ساختمان داده و ذخیره چندتایی که مطمئن بودم درسته :(( کیا میدونن درصد تراز قبولی رودهن رو چنده ؟ چقدر ممکنه من قبول شم با وجود 15% سهمیه ایی که میگن واسه مدرک کاردانیمه که ماله همونجاس انتخاب اولم زدم رودهن !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)