تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 295 از 1219 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Resolution که pc میتونه بهت بده. یا Anti alaysing یا فیزیک مخصوص nvidia.
    anti aliasing و Physx در کنسول ها هم وجود داره. physx حتی در کنسول های دستی حتی در ipod هم استفاده میشه اما متناسب با قدرت اون کنسول.
    فرق مهم بهره گیری از Physx در PC و غیر PC خاصیت GPU-accelerated PhysX در PC ایه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Yi Yi; 12-01-2010 at 06:49.

2. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا ممنون واسه‌ی جواب‌هایی که دادید .

از همتون هم تشکر کردم بابت حرفا و حدیث‌ها در رابطه با همین کنسول جدید (PS3) . که مسلما قصد همتون آموختن بود (آموختن به ، آموختن از)

والا ، اتفاقا اون حرفایی که شما میزدید رو اکثرا میدونستم ! فقط وقتی این همه کلمه که توی دو صفحه‌ای جاگرفتند رو خوندم دهنم مو در اوورد !

با توجه به این که pc برای game نیست
    چرا که نباشه ! ؟ ...
    نمیشه گفت که PC نمیتونه برای Game هم نباشه ! ؛ شما Game رو یک نرم‌افزار در نظر بگیر ( که هست !) پس فرقی در نرم‌افزار بودن ، بین بازی(نرم افزار گرافیکی) و نرم افزاره شاید غیر گرافیکی و غیر بازی‌ای (همون App) نیست ! رایانه هر طوری که هست وظیفش تسریع در انجام و محاسبه‌ی اطلاعات هست ، خواه اطلاعات برای کاربر با نام Game معرفی بشن خواه با نام برنامه‌ی کاربردی (همون Application) !
    =+=+=+=+=+=
    این رو هم بگم که حتما شما هم بین مطالبتون بهش اشاره کرده‌اید .

بازی‌های کنسولی (بازی‌هایی که فقط برای کنسول ساخته می‌شند یا اصلا برای نسخه‌ی کنسول ساخته میشوند) مسلما و قطعا با اون توانی که کنسول مربوطه دارد به خوبی و زیبایی اجرا میشن ! یعنی بازی‌سازها برای ساخت یک بازی مخصوص یک کنسول ، حداکثر توانِ کنسول(=قدرت پردازش ، حافظه ، رم و ... ) برای پردازش داده رو در نظر میگیرند (که حداقل توانش ممکنه بزرگتر-مساویِ حداکثر توان کنسول نسخه‌ی قبلی باشه ! که تا با منطق جور بیاد و مشخص بشه که نسخه‌ی جدید برتری‌ای نسبت به نسخه‌ی قبل داره) و مختارند که تا به حد توان قابل قبول برای کنسول ، برایش بازی بسازند و کنسول نیز متقابلا خواهد توانست بدون چون و چرا بازی‌ای که در حیطه‌ی توانش ساخته شده رو اجرا کنه !
    که این کار در مقایسه با رایانه (PC) باید اینجوری باشه که : اگر یک بازیه کنسولی رو به PC تبدیل کنند ، مسلما PC باید حداقل توان مورد نیاز برای اجرای بازی مربوطه در کنسولش ، رو داشته باشه + یک مقدار زیاد قدرت و توان یدکی ! (ساده‌تر : یعنی حداقل توان مورد نیاز برای اجرا در یک کنسول برای یک بازی x هست که باید در رایانه‌ هم حداقل x مقدار توان قطعات وجود داشته باشه تا بازی بتونه در PC به مانند نحوه‌ی اجراش در کنسول ، اجرا بشه ! که این تابلو و بدیهیست ) ... همون بحث اجرای بازی در Emulatorهای کنسول‌های مختلف در PC !
    حالا اگر ، یک بازی که برای نسخه‌ی کنسولی ساخته شده و سازندگان بخوان که نسخه‌ی PC اش رو انتشار کنند ، دیگه مانند حالت تبدیل شده‌ی بازی کنسولی به بازی رایانه‌ای نیست ! که همه‌ی سازندگان (99.9 درصدشون) این کار رو میکنن ( همون ساختن نسخه (Version) مجزا برای هر PlatFormای !) . این نسخه‌ی مجرا، برای هر پلت‌فرمی متفاوت هست ! یک مثال : بازی Need for Speed : Undercover 2 که برای کنسول PS2 ساخته شده ، نسبت به نسخه‌ی همین بازی در PC ، تقاوت‌های واقعا چشم گیری داره ... در نسخه‌ی کنسولی این بازی ، دیگر چون برای کنسول ساخته شده ، اختیارات تنظیم گرافیک وجود نداره ! در حالیکه در PC میتونید تا دلتون بخواد گرافیکش رو بالا ببرید ! تعداد مراحل ، ماشین‌ها ، محیط و ... در نسخه‌ی کنسولی خیلی کمتر از این مقدار در نسخه‌ی PC ای است !
    این هم باز دلیل برتری کنسول بر PC نیست ! ... خلط مبحث : کبوتر با کبوتر ، باز با باز ! ، بازی کنسولی با کنسولش ، بازی رایانه‌ای با رایانه ! ...
    یعنی اینکه خلاصه ، بازی‌های که برای کنسول ساخته میشوند ، مسلما ، قطعا ، واقعا و حقیقتا در خود کنسول مربطه‌اش خیلی خیلی عالی اجرا میشوند (البته اجرا شدن خیلی خیلی عالی وظیفه‌ی کنسول هست ! که اگه نتونه بازی مخصوص خودش رو اجرا کنه ، جای سوال داره)

آخر از همه برای یک نسل از کنسول‌ها، بازی‌های زیادی میاد که تا مهلت انقضای کنسول ( مهلت انقضا= از رده خارج شدن از نظر گرافیکی و کیفیت و برتری) سازندگان سعی میکنند بازی‌های درخوری رو براشون(=کنسول‎‎ها) بسازند پس دیگه لازم نیست غصه‌ی قصه‌ی نبود بازی رو بخوریم ! تا دلتون بخواد بازی هست تا دلتون بخواد بازی جذاب و عالی برای یک دوره‌ی زمانی در یک عصر از زندگی خاص وجود خواهد داشت (یعنی ما الان که در سال 2010 هستیم ، بازی‌هایی که در همین سال خواهند آمد رو عالی و زیبا تلقی میکنیم چرا که هستند و خواهند بود و در سال‌ها و نسل‌های بعدِ ما مثلا سال 2020 دیگه بازی‌های سال 2010 مزخرف و چرت تلقی خواهند شد و خواهد شد چرا که الان بازی‌های PS1 چرت تلقی میشوند ولی در ورا پرده‌ی چرت تلقی کردن ، یادگاری ماندگار از Playerها و Gamerها از کنسول‌ها و بازی‌های قدیمی خواهد ماند !) و صد البته اگه جهان تا اون زمان بمونه . ( برای PC و سایر Platform ها همینطوره ) .

در کل ، کنسول‌ها برای "فقط بازی کردن" ، عالی هستند چرا که فقط برای بازی ساخته شده‌اند ! PC برای همه‌ چیز عالی است حتی میتونه در محفل بازی که جزوی از نرم‌افزار است ، عالی باشد .

پاورقی : ه ه ______________________
    این قدر اون بالا گفتم توان ؛ منظور این : قدرت پردازش داده با وجود سخت‌ افزارهایی که با یکدیگر برای تسریع در عمل پردازش با هم تعاون دارند .

خلاصه دوستان واقعا ببخشید که سرتون رو از این حرفا به درد اووردم ! ... و زبونتون مثل زبون من مو در آوورده ! .... ه ه ه ه ....

بگرد تا بگریم ، تا شاید جهان گرد گردیم !

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

این اقایی که شما اسمش رو میبری من اصلا پست هاش رو نمیبینم و نمیخونم و مهم هم نیست چی میگن برای من
    خوب آره. چون دوست داری تو رویا ی خودت بمونی!! هر کس هم باهات مخالف بود دیگه واویلا.
    ( 22 یا 23 نفری که نافرم تابلو شدن سر یک سری قضایا )
    یادمه خوب که کی بود تند تند از تاپیک بازی ها به خاطر یه سری از مسایل قهر میکرد
    اگه بحث ضایع شدن هم باشه یه این تاپیک یه نگاه بندازین.
    فکر کنم دیگه هر کسی بفهمه که کی خودشو ضایع کرده!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برام جالبه که همیشه خودتون میاین بحث رو با یه حرف کاملا غیر منطقی و مسخره کردن pc شروع میکنین بعدش هم . . .

مگه کسی هست که ندونه برای چی میخواد کنسول بخره ؟
    کسی میره سمت کنسول که ادعای gamer بودن داره
    خلاصه کلام
    چه جالب .

جواب بقیه حرفا رو ندم سنگین تره از جمله این حرف :
    من خودم pc دارم و سیستمم از خیلی ها تو این انجمن سر تره و مطمنا فریم بهتری میگیرم
    اما با این حال ادعام نمیشه که یک سری اینطوری دارن خودشون رو به دیوار میکوبن
    ما که فوق قوی بوده و حالمون باز هم به هم خورده ( دیگه نشده بالاتر ببریم setting رو )
    از بس texture ها بی روح و سطحی هستن
    مشکل از جای دیگست عزیزم. یه سرچ توی اینترنت بکنی میبینی که تکسچر و . . . تو کدوم پلتفورم همیشه بهتر بوده

تحت هیچ شرایطی این رو قبول ندارم به نظر من کاملا برعکسه
    چون اکثر سیستم های قوی live بازی کردن ماله کنسول و به خصوص عناوین exclusive اون هست
    آره خوب. معلومه که بر عکسه . بازی هایی مثل WOW یا Star trek یا secret world و . . . هیچی نیستن تو آنلاین
    anti aliasing و Physx در کنسول ها هم وجود داره. physx حتی در کنسول های دستی حتی در ipod هم استفاده میشه اما متناسب با قدرت اون کنسول.
    فرق مهم بهره گیری از Physx در PC و غیر PC خاصیت GPU-accelerated PhysX در PC ایه.
    قسمت bold مهمه متاسفانه.
    تا 4x آنتی الایزینگ داره.ولی pc تا 32 هم داره پیش میره
    ممنون.

بقیه حرفا رو جواب ندم بهتره.
    اینا رو هم گفتم که منم حرفای آخرم رو زده باشم

نمیدونم چرا از دیشب تا حالا بعضیا دارن عقده هاشون رو توی تاپیک ها خالی میکنن با این حرفا!!!
    خدا میدونه چند تا پست مسخره همین جوری داده شده و یه عده هم باور کردن.

دوست نداشتم توی تاپیک ps3 کل کل کنم ولی خوب بود که اونقدر جنبه دارم که نیام یه پست الکی بدم تا شروع کننده بحث باشی.
    ولی دیگه شد.

شاد و موفق باشید.

5. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

برای دوستانی که نمیدونن میگم؛ اسم تاپیک :

تمامی سوالات و مباحث در مورد PS3 ...

از این به بعد پست های نا مربوط مستقیم به سطل آشغال منتقل میشه.

پس ... پس اگر پست ها پاک شدند دیگه شکایت و گله ای از کسی نمیبینم. خودتون میخوایید پست هاتون رو پاک کنم.

ممنون و موفق باشیم

7. 9 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

برای دوستانی که نمیدونن میگم؛ اسم تاپیک :

تمامی سوالات و مباحث در مورد PS3 ...

از این به بعد پست های نا مربوط مستقیم به سطل آشغال منتقل میشه.

پس ... پس اگر پست ها پاک شدند دیگه شکایت و گله ای از کسی نمیبینم. خودتون میخوایید پست هاتون رو پاک کنم.

ممنون و موفق باشیم
    پیمان جان ازت یک خواهشی دارم اول از همه ماله من رو پاک کنی ممنون میشم
    این درخواست خودم هست
    چون واقعا دارم تاسف میخورم وقتی دیدم چه اطلاعات و حقایقی رو کجا و برای چه کسانی مطرح کردم !
    و از اون سمت هم این تاپیک مقدس که مروبط به دومین leader صنعت هست
    رو با اوردن یک سری اصطلاح از یک platform نما الوده کردم

منتظرم تا پیغام از aqua بیاد برام

مرسی

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حالا من یه سوال دارم ، کسی از این داستان که هکر آی فون تونسته با لود کردن یک بازی کپی از روی PC اون بازی رو توی Ps3 اجرا کنه خبر داره یا نه ؟ و اینکه این خبر چه قدر واقعی هستش ؟
    اگر واقعی هست به این منظوره که یک قدم به هک Ps3 نزدیک تر شدیم ؟ یا خیر ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

و از اون سمت هم این تاپیک مقدس که مروبط به دومین leader صنعت هست
    رو با اوردن یک سری اصطلاح از یک platform نما الوده کردم
    آلودگی یعنی همین نوشته ی شما.
    وقتی یکی رو مقدس می کنید و دیگری رو هم ناپاک و شر، دعوا و کرکری خوندن و تعصب و بحث های بی فایده هم شروع میشه. لطفا به کنسول به عنوان خدا و ناموس نگاه نکنید.
    Last edited by Yi Yi; 12-01-2010 at 18:51.

11. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال چه جوری من ps3 و به این مانیتور وصل کنم
    http://xs.to/image-C431_4B4C5D8A.jpg لطفا و بی زحمت توضیح کامل بدید

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان یه سوال چه جوری من ps3 و به این مانیتور وصل کنم
    http://xs.to/image-C431_4B4C5D8A.jpg لطفا و بی زحمت توضیح کامل بدید
    با این :

هم Wii رو میتنوی وصل کنی هم Ps3 رو .

اگه نباشه جاش خالی می مونه HitchcocK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیزم...
    لطفا برای نصب و استفاده از تم های ps3 منو راهنمایی کنید...
    من فایلهای با پسوند p3t.* رو دانلود کردم ولی نمیدونم چگونه ازشون استفاده کنم...؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •