دوستان کسی جواب سوال 2929 منو نمی دونه؟ مادر برد asus P5E3 Premium WIFI کی تو ایران عرضه میشه؟
دوستان کسی جواب سوال 2929 منو نمی دونه؟ مادر برد asus P5E3 Premium WIFI کی تو ایران عرضه میشه؟
سلام به همگي
من از شيراز هستم.كسي از تهران P5q با قيمت155-160 سراغ داره ؟با اجازه مديريت سايت تلفن بده كه سيستم من معطل همين قطعه است!
سلام
سايت رايان صبا سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قيمت 155 گذاشته
سلام به همه دوستان
من cpu مدل amd x2 6400 رو تصمیم دارم بخرم ولی در انتخاب مدل مادر بورد دچار مشکل شدم و می خواهم مادر بوردی رو انتخاب کنم که بعدا با مشکل مواجه نبازم و سرعت cpu و ram به خاطر کیفیت نامنایب مادر بورد هدر بره . . . .
مدل پیشنهادی به من Asus M2N - E SLI Mainboard بوده ولی من اطلاعات دقیقی در مورد این مادر بورد ندارم .
اگه دوستان نظرشون رو در این مورد بگن ممنون میشم . . . .
مدل های پیشنهادی و قیمت آنها که تقریبا در سطح همین مادر بورد باشه و مهم تر از همه مارک پیشنهادی . . . .
خیلی خیلی ممنون و خیلی خیلی فوری . . . .
به نظرم با این پول اینتل بگیری خیلی بهتره
برای چه کاری میخوای؟!
چه قیمتی؟!
یاسر جان. این مادربردها که در نمایشگاه تایپه نمایش داده شدند. شما از تاریخ عرضه خبر نداری؟ یا قیمت های احتمالی؟
به جاي اين پردازنده يه فنوم 3 هسته اي بگير
مادربوردم ASUS M3A78-EHبه قيمت حدود 125 تومان بگير
از نظر كارايي هم اين 2 با هم خيلي عالين
اينجا مربوط به پردازنده نميشه
ولي BOX يك پردازنده 100% تضمين شده است و tray پردازنده هايي كه از تست فني رد شدن يا يه مشكل كوچيك دارن يا پردازنده هايي كه گارانتي رفتن و حالا با قيمت پائينتر عرضه ميشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)