ouija در هیچ زبانی معادل نداره و نزدیک ترین تلفظ صحیحش به فارسی ویجا هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول نکات ایمنی:
از آنجا که صفحه های سخنگو هم محکوم شدن و هم ازشون تقدیر شده به عنوان راهی برای برقراری ارتباط با ارواح یا مسیری منتهی به تاریکی.مردم هم چنان می پرسن که آیا این صفحه ها خطرناک هستن؟صحیح ترین جواب اینه که به شخصش بستگی داره و در واقع هیچ نظر قطعی نمیشه داد .
معمولا این هشدار بیان میشه که افراد خیلی خودشون رو با صفحه ها مشغول نکنن و به صفحه اعتماد کامل نکنن مگه اینکه خودشون رو برای هر پیشامدی آماده کرده باشن.تصمیم نهایی با خودتونه که فکر کنید دارید با ارواح تماس میگیرید یا این بخشی از آزمایش پدیده روحی-روانی هست.بازم تاکید می کنم صفحه باید توسط دو نفر(حداقل) استفاده بشه و به طوری قرار بگیره که همه اعضا بتونن سر انگشتهاشون رو روی نشانگر(Planchette) بذارن ولی نباید خیلی محکم اونو فشار بدن زمانی که صدای خراشیده شدن planchette رو روی صفحه می شنوین یا به نظر میاد صدا به طور غیر معمولی بلند هست یه نفر داره نشانگر رو اتفاقی(یا عمدی!) هدایت می کنه جلسه باید فورا متوقف بشه و هر اطلاعاتی که از صفحه گرفتین اشتباه تلقی میشه.
زمانی که جلسه شروع میشه توصیه شده افراد روحی رو دعوت کنن تا بیاد و باهاشون تماس برقرار کنه دلیلش هم اینه که ارواح منفی تلاش خواهند کرد که وارد بشن و شما رو گیج کنن.سوال ها باید به طور واضح و شمرده و به عمد تکرار یا پرسیده بشن در آن واحد فقط یه سوال بپرسید و فقط یه نفر مسئول این کار باشه.
اکثر محققین بر عدم استفاده بی جهت از ویجا تاکید می کنن چون ویجا می تونه دری باشه به بعد ناشناخته ها.صفحه به خودی خودش خطرناک نیست اما طرز ارتباط شما می تونه خطرآفرین باشه
ارواحی که از طریق ویجا ارتباط برقرار می کنن معمولا اوونهایی هستند که در سطح پایین تر اقامت دارن(the lower astral plane) این ارواح اکثر مواقع سراسیمه هستن و امکان داره مرگشون خیلی سریع یا سخت بوده باشه(قتل خودکشی ....) در نتیجه وضعیت خیلی سخت منفی و بالقوه خطرناکی برای کسانی که از صفحه استفاده می کنن به وجود میاره. معمولا دفعات متوالی ارواح سعی می کنن بیان و شما رو از دست ندن!اما خطر واقعی زمانی هست که شما ازشون می خواین که حضورشون رو ثابت کنن یا یه کار فیزیکی براتون انجام بدن مثلا:خب اگه تو روح هستی این نور رو خاموش کن یا فلان چیز رو تکون بده.اما باید بدونید که کاری که شما انجام دادین خیلی سادست شما درگاه رو باز کردین و بهشون اجازه دادین که وارد دنیای مادی و فیزیکی بشن و در این حالت مشکلات جدی-اکثرا اتفاق میوفته- به وجود بیادن
در کل بهتره اگه به سرتون زد ویجا رو امتحان کنید این چند قانون کوچیک رو رعایت کنید:
جلسه رو با این عنوان شروع کنید که فقط تجربه ای می تونه پیش بیاد که مثبت باشه و از نیرو های منفی استقبال نمیشه
هیچ وقت نشونه فیزیکی نخواین
وقتی کار تموم شد صفحه رو ببندین خیلی مهمه که نشانگر رو روی خداحافظ ببرین و دستاتون رو بردارین
در پایان من نمی خوام بگم که برای ارواح غیر ممکنه که با ویجا با ما ارتباط برقرار کنن و باعث مشکل بشن اما این جواب هیچ وقت قطعی نشده که ویجا یه اسباب بازی خطرناکه یا وسیله ای برای تماس با دنیای ارواح!؟خیلی رک بگم به نظر من صفحه سخنگو اصلا به اندازه ای که بعضی از شما ممکنه تصور کنه خطرناک نیست باور نمی کنم که هیچ خطر ذاتی در استفاده از اون وجود داشته باشه با این حال پیشنهاد نمی کنم توسط افراد خیلی جوان یا افریاد حساس و احساسی و کسانی که خودشون رو برای هر پیشامدی آماده نکردن مورد استفاده قرار بگیره.گزارش های مستند زیاد یبوده که افرادی که از ویجا استفاده کردن بعد از مدتی پی برن"یه سری اتفاق داره میوفته!"برخی از این تجربه ها مربوط به صداها و حرکت اشیا د ر خونه شون بود .
کسانی که معتقدند ویجا می تونه با ارواح تماس برقرار کنه خواهند گفت که فردی که از صفحه استفاده می کنه هیچ حفاظی نداره در نتیجه مورد هجوم "وجودهای پست تر"(lower entities) واقع میشه(نه همیشه) و افرادی که خیلی شور و هیجان دارن باید از استفاده صفحه اجتناب کنن.البته من هم باور دارم که ویجا وسیله ماوراالطبیعه هست.با این حال فکر نمی کنم وسیله درستی باشه برای تحقیقات روح شناسی!یادتون باشه نیروی ترس بیشتر از ذهن بشر هست تا چیزی که ویجا باهاش ارتباط برقرار می کنه.
.................
خب چطور بور؟اگه موافق باشید در ادامه می خوام به داستان ها و حوادث مستند ویجا و ریزه کاری های یه جلسه اشاره کنم و بعدش هم نحوه ساخت وسیله(خیلی ساده و نسبتا کم هزینه!)