تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 312 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض Table Tapping

در این روش با استفاده از یک سری ضربه و صدای اونها میشه ارتباط برقرار کرد در اول فقط ضربه ها به معنی بله(یک ضربه) و خیر (دو ضربه) بودن ولی بعدها این کدها کاملتر شدن شکلی شبیه به الفبای مورس به خودشون گرفتن مثلا دو ضربه ممتد حرف الف و سه ضربه ممتد حرف ب(هر کدوم رو خواستید امتحان کنید!) توجه کنید که هرچی تعداد بیشتر باشه انرزی بیشتر میشه و رسیدن به هدف آسون تر.در کل من سعی کردم ساده ترین و جامع ترین دستورالعمل رو بگم اگه کم و کاستی داشت یا شما به نکته جدیدی برخوردید از من گله مند نشید!
    1-برای شروع اول از همه به یک گروه احتیاج دارین بهترین تعداد معمولا چهار یا پنج نفره مطمئن باشید همه اعضا مایل هستن این کار رو انجام و ادامه بدن تا زمانی که به نتیجه برسین
    2-به یه مکان احتیاج دارید!مثلا محل زندگی یکی از اعضا باید جایی باشه که همه احساس راحتی کنن و همچنین یه میز نیاز دارین(یه میز کوچیک چوبی) البته باید طوری باشه که همه اعضا بتونن به راحتی دورش بشینن و خیلی بزرگ و سنگین نباشه مثلا یه نمونه رو ببینید:

3-تجربه نشون داده که نور محیط عامل تاثیر گذاریه و تیبل تپینگ در محیط کم نور یا حتی تاریک راحت تر جواب میده
    4-مطمئن بشید که فضای راحت و معمولی رو درست کردین نرمال صحبت می کنید جک بگید و کاملا عادی باشید!اگه نسبت به این کار تنش داشته باشید اصلا به نتیجه نمی رسید
    5-مطمئن بشید در تمام مدت کف دست همه اعضا روی میز باشه هر اتفاقی که در زمان کار افتاد و یا کسی زیاد هیجان زده شد .هیچ کس نباید دستش رو از روی میز برداره
    6-تجربه نشون داده که در نشستهای اولیه ممکنه اتفاقی نیفته پس اگه می خواین به هدف برسید باید صبور باشید و نیرو و عزم تک تک افراد گروه لازمه
    7-ملاقات باید خالی از هر نوع تعلیقی باشه پس تلوزیون و رادیو رو خاموش کنید و تلفن رو از پریز بکشید اگه فکر می کنید که لازمه
    هشدار!!!تقلب در ایجاد پدیده ها می تونه به وقوع پدیده های واقعی منجر بشه پس سعی نکنید صدای تقلبی ایجاد کنید چون ممکنه ذهن دیگران اون رو واقعی تلقی کنه و در نتیجه واقعا اتفاق میوفته شاید چون دیگه ایستادگی در برابر فعالیت واقعی در هم شکسته میشه معمولا کسی جرات نداره طی کار تقلب کنه شما هم اصلا سعی نکنید امتحان کنید!
    ......
    در پایان اگه بعد از چند بار امتحان نتونستید به نتیجه برسید زیاد ناراحت نباشید چون مطلبی که در آینده می خوام بگم علت این اتفاق رو تا حدی بیان می کنه.....
    هشدار!!!اگه هم تنوستید با هر روحی ارتباط برقرار کنید سریعا ارتباط رو قطع کنید و همه اعضا دستشون رو از روی میز بردارن چون هنوز خیلی چیز ها در مورد خطرات این کار مونده که نگفتم(شایدم بهتر بود اول اونها رو می گفتم)در واقع الان که دارم اینا رو می نویسم این روش تقریبا منسوخ شده و هدف اصلی من هم ویجا هست در مورد ویجا و تمامی خطرات و ریزه کاری ها به طور کامل بعدا توضیح میدم فقط این رو بدونید که تماس با ارواح برای کسانی که خودشون رو برای هر پیشامدی (چه خوب چه بد) آماده نکردن اصلا توصیه نمی شه

فعلا.....

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم که پایه ندارم
    یه روش یه نفره بدین
    خودتون کدوماشو انجام دادین نتیجه داده؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم که پایه ندارم
    یه روش یه نفره بدین
    خودتون کدوماشو انجام دادین نتیجه داده؟؟؟؟
    سلام

(به نظر میاد که شما دختر باشید!؟) ببینید بعضی روشهای انفرادی وجود داره که من اطلاعات خیلی کمی ازشون دارم (واقعا شما این شهامت رو دارید که به تنهایی تجربه کنید!؟ من که ندارم!)ولی تو بیشترشون شما باید مدیوم باشی یا حداقل ضمیر ناخودآگاهتون بسیار قوی تر از یه انسان عادی باشه هیچ کس این روش هایی که من گفتم رو به صورت انفرادی تائید نکرده (حداقل دو نفر)دلیلش رو نمی دونم ولی به امتحانش نمی ارزه .من اکثرا توی این جور جلسات شاهد بودم چون اعتقاد سفت و سخت نداشتم و همش مسخره شون می کردم!(الان هم اعتقاد راسخی ندارم)اما ما با ویجا دو بار به نتیجه رسیدیم یه بارش رو که اصلا من باور نکردم (خیلی مشکوک بود!)و اون یکی هم رئیس جلسه!بنا به دلایلی که فقط خودش می دونست ارتباط رو قطع کرد یه توضیح کامل از ریزه کاریها و مشکلات و خطرات احتمالی میدم ولی کلا اینها رو جدی نگیرید چون ممکن جدی بشن!

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

موافقم....روش انفرادی بسیار خطرناکه مونا جون...همچنین گروهیش..بببین فقط اطلاعاتتو در این مورد زیاد کن و کلا تمرین عملی رو بیخیال شو...ازت خواهش میکنم.....با زندگی خودت بازی نکن...خطراتشو بدن میگم اینجا..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض Ouija(ویجا)

ouija در هیچ زبانی معادل نداره و نزدیک ترین تلفظ صحیحش به فارسی ویجا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول نکات ایمنی:
    از آنجا که صفحه های سخنگو هم محکوم شدن و هم ازشون تقدیر شده به عنوان راهی برای برقراری ارتباط با ارواح یا مسیری منتهی به تاریکی.مردم هم چنان می پرسن که آیا این صفحه ها خطرناک هستن؟صحیح ترین جواب اینه که به شخصش بستگی داره و در واقع هیچ نظر قطعی نمیشه داد .
    معمولا این هشدار بیان میشه که افراد خیلی خودشون رو با صفحه ها مشغول نکنن و به صفحه اعتماد کامل نکنن مگه اینکه خودشون رو برای هر پیشامدی آماده کرده باشن.تصمیم نهایی با خودتونه که فکر کنید دارید با ارواح تماس میگیرید یا این بخشی از آزمایش پدیده روحی-روانی هست.بازم تاکید می کنم صفحه باید توسط دو نفر(حداقل) استفاده بشه و به طوری قرار بگیره که همه اعضا بتونن سر انگشتهاشون رو روی نشانگر(Planchette) بذارن ولی نباید خیلی محکم اونو فشار بدن زمانی که صدای خراشیده شدن planchette رو روی صفحه می شنوین یا به نظر میاد صدا به طور غیر معمولی بلند هست یه نفر داره نشانگر رو اتفاقی(یا عمدی!) هدایت می کنه جلسه باید فورا متوقف بشه و هر اطلاعاتی که از صفحه گرفتین اشتباه تلقی میشه.
    زمانی که جلسه شروع میشه توصیه شده افراد روحی رو دعوت کنن تا بیاد و باهاشون تماس برقرار کنه دلیلش هم اینه که ارواح منفی تلاش خواهند کرد که وارد بشن و شما رو گیج کنن.سوال ها باید به طور واضح و شمرده و به عمد تکرار یا پرسیده بشن در آن واحد فقط یه سوال بپرسید و فقط یه نفر مسئول این کار باشه.
    اکثر محققین بر عدم استفاده بی جهت از ویجا تاکید می کنن چون ویجا می تونه دری باشه به بعد ناشناخته ها.صفحه به خودی خودش خطرناک نیست اما طرز ارتباط شما می تونه خطرآفرین باشه
    ارواحی که از طریق ویجا ارتباط برقرار می کنن معمولا اوونهایی هستند که در سطح پایین تر اقامت دارن(the lower astral plane) این ارواح اکثر مواقع سراسیمه هستن و امکان داره مرگشون خیلی سریع یا سخت بوده باشه(قتل خودکشی ....) در نتیجه وضعیت خیلی سخت منفی و بالقوه خطرناکی برای کسانی که از صفحه استفاده می کنن به وجود میاره. معمولا دفعات متوالی ارواح سعی می کنن بیان و شما رو از دست ندن!اما خطر واقعی زمانی هست که شما ازشون می خواین که حضورشون رو ثابت کنن یا یه کار فیزیکی براتون انجام بدن مثلا:خب اگه تو روح هستی این نور رو خاموش کن یا فلان چیز رو تکون بده.اما باید بدونید که کاری که شما انجام دادین خیلی سادست شما درگاه رو باز کردین و بهشون اجازه دادین که وارد دنیای مادی و فیزیکی بشن و در این حالت مشکلات جدی-اکثرا اتفاق میوفته- به وجود بیادن
    در کل بهتره اگه به سرتون زد ویجا رو امتحان کنید این چند قانون کوچیک رو رعایت کنید:
    جلسه رو با این عنوان شروع کنید که فقط تجربه ای می تونه پیش بیاد که مثبت باشه و از نیرو های منفی استقبال نمیشه
    هیچ وقت نشونه فیزیکی نخواین
    وقتی کار تموم شد صفحه رو ببندین خیلی مهمه که نشانگر رو روی خداحافظ ببرین و دستاتون رو بردارین

در پایان من نمی خوام بگم که برای ارواح غیر ممکنه که با ویجا با ما ارتباط برقرار کنن و باعث مشکل بشن اما این جواب هیچ وقت قطعی نشده که ویجا یه اسباب بازی خطرناکه یا وسیله ای برای تماس با دنیای ارواح!؟خیلی رک بگم به نظر من صفحه سخنگو اصلا به اندازه ای که بعضی از شما ممکنه تصور کنه خطرناک نیست باور نمی کنم که هیچ خطر ذاتی در استفاده از اون وجود داشته باشه با این حال پیشنهاد نمی کنم توسط افراد خیلی جوان یا افریاد حساس و احساسی و کسانی که خودشون رو برای هر پیشامدی آماده نکردن مورد استفاده قرار بگیره.گزارش های مستند زیاد یبوده که افرادی که از ویجا استفاده کردن بعد از مدتی پی برن"یه سری اتفاق داره میوفته!"برخی از این تجربه ها مربوط به صداها و حرکت اشیا د ر خونه شون بود .
    کسانی که معتقدند ویجا می تونه با ارواح تماس برقرار کنه خواهند گفت که فردی که از صفحه استفاده می کنه هیچ حفاظی نداره در نتیجه مورد هجوم "وجودهای پست تر"(lower entities) واقع میشه(نه همیشه) و افرادی که خیلی شور و هیجان دارن باید از استفاده صفحه اجتناب کنن.البته من هم باور دارم که ویجا وسیله ماوراالطبیعه هست.با این حال فکر نمی کنم وسیله درستی باشه برای تحقیقات روح شناسی!یادتون باشه نیروی ترس بیشتر از ذهن بشر هست تا چیزی که ویجا باهاش ارتباط برقرار می کنه.
    .................
    خب چطور بور؟اگه موافق باشید در ادامه می خوام به داستان ها و حوادث مستند ویجا و ریزه کاری های یه جلسه اشاره کنم و بعدش هم نحوه ساخت وسیله(خیلی ساده و نسبتا کم هزینه!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

می بینم که همه دوستان خیلی محافظه کارن!(من و ترس!؟)
    بابا هنوز که چیزی نشده همتون رفتید!یه جوابی بدین مطمئن شم اینا رو می خونید!
    هدف این پست فقط بالا کشیدن تاپیک بود....

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

موافقم....روش انفرادی بسیار خطرناکه مونا جون...همچنین گروهیش..بببین فقط اطلاعاتتو در این مورد زیاد کن و کلا تمرین عملی رو بیخیال شو...ازت خواهش میکنم.....با زندگی خودت بازی نکن...خطراتشو بدن میگم اینجا..
    کاپیتان عزیز والا چی بگم انقد که از زندگیه خودم میترسم از اون موجودات نمیترسم اگر هم از این زندگیم میترسم فقط واسه امانت بودنشه میتونم تنهایی اما همونطر که تو تاپیک خودتون گفتم احساس میکنم این هفته فقط اتفاقایی افتاده که نرم طرفش چون یه حسی بهم میگه دیگه میتونم
    ممنون از اینکه نگرانید و بهم گوشزد کردین
    واقعا از لطفتون ممنونم
    سلام

(به نظر میاد که شما دختر باشید!؟) ببینید بعضی روشهای انفرادی وجود داره که من اطلاعات خیلی کمی ازشون دارم (واقعا شما این شهامت رو دارید که به تنهایی تجربه کنید!؟ من که ندارم!)ولی تو بیشترشون شما باید مدیوم باشی یا حداقل ضمیر ناخودآگاهتون بسیار قوی تر از یه انسان عادی باشه هیچ کس این روش هایی که من گفتم رو به صورت انفرادی تائید نکرده (حداقل دو نفر)دلیلش رو نمی دونم ولی به امتحانش نمی ارزه .من اکثرا توی این جور جلسات شاهد بودم چون اعتقاد سفت و سخت نداشتم و همش مسخره شون می کردم!(الان هم اعتقاد راسخی ندارم)اما ما با ویجا دو بار به نتیجه رسیدیم یه بارش رو که اصلا من باور نکردم (خیلی مشکوک بود!)و اون یکی هم رئیس جلسه!بنا به دلایلی که فقط خودش می دونست ارتباط رو قطع کرد یه توضیح کامل از ریزه کاریها و مشکلات و خطرات احتمالی میدم ولی کلا اینها رو جدی نگیرید چون ممکن جدی بشن!
    مطمئنید فقط به نظر میاد؟؟؟
    جوابتون یه چیز تو همون مایه های بالاست
    بازم مرسی زحمت میکشی

یه توضیح : نمیدونم چرا دم دمی مزاج شدم یه روز از هیچی نمیترسم یروز از دو تا موش جیغم میره رو هوا کلا خودمم با خودم موندم اما بیشتر از اتفاقات یدفعه ای میترسم مثلا یدفعه یه جن بپره جلوم

بازم مرسی

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام اگه کسی قدرت ماورایی داشته باشه چه جوریه؟
    یکی بود میگفت من وقتی وارد یه جای شلوغ میشم همه برمیگردن منو نگاه میکنن یا تو خیابون خیلیها به من نگاه میکنن انگار که درحال آواز خوندن میرم قیافه معمولی هم داشت و تابلو نبود که بهش نگاه کنن
    امکان داره چنین فردی یه انرژی هایی داشته باشه که دیگران رو به خودش جذب میکنه؟

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

کاپیتان عزیز والا چی بگم انقد که از زندگیه خودم میترسم از اون موجودات نمیترسم اگر هم از این زندگیم میترسم فقط واسه امانت بودنشه میتونم تنهایی اما همونطر که تو تاپیک خودتون گفتم احساس میکنم این هفته فقط اتفاقایی افتاده که نرم طرفش چون یه حسی بهم میگه دیگه میتونم
    ممنون از اینکه نگرانید و بهم گوشزد کردین
    واقعا از لطفتون ممنونم
    مونا جون سعی کن ترس رو از خودت دور کنی..حالا چه اتفاقهایی افتاده؟..اگه تونستی تعریف کن..خواهش میکنم..کاری نکردم
    در ضمن اینقدر نگو کاپیتان به اسم کوچیک صدام کنی بهتره !
    مرسی..
    محمد رضا

سلام اگه کسی قدرت ماورایی داشته باشه چه جوریه؟
    یکی بود میگفت من وقتی وارد یه جای شلوغ میشم همه برمیگردن منو نگاه میکنن یا تو خیابون خیلیها به من نگاه میکنن انگار که درحال آواز خوندن میرم قیافه معمولی هم داشت و تابلو نبود که بهش نگاه کنن
    امکان داره چنین فردی یه انرژی هایی داشته باشه که دیگران رو به خودش جذب میکنه؟

سلام دوست عزیز..نه دلیل نمیشه که..این دوستمون که دیگران رو به خودش جذب نکرده ..شاید خیلی خوش قیافه و خوش تیپه که ملت نیگاش میکنند !..ربطی به نیروهای ماورایی نداره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

خوب بحث جالب شد
    احضار روح
    انگار دوباره یه خیلی آدم ریختن اینجا هر کی هم از یه چیز میخواد حرف بزنه بهتره یکم یکم پیش بریم
    اما یه سوال اگه شما قدرت احضار رو داشته باشید و بسیار کنجکاو اما بدونید با اینکار عزیزانتون شما رو ترک میکنن کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟
    اگه در طول پیش بردن تاپیک به سوال من هم جواب بدین ممنون میشم

ارباب سایه های عزیز شما لطف میکنید و انواع احضار رو دارید مینویسید اما لحن نوشته وسوسه آمیزه لطا اگه روشی هسست حتما خطراتش هم واسه ما بنویسید
    بازم مرسی
    کی گفته خطر ناک نیست اگه نبود خدا حرومش نمیکرد
    حالا دور از حلال و حرومیش میدونید چه انرژیه سنگینی داره طوری گفتند حتی وارد اتاقی که قبلاٌ احظار روح توش صورت گرفته شده نرید
    قدرت احظار روح یا مدیوم بودن یه چیز دیگست تا اینکه خودتون این کارو انجام بدید
    یه روز با استادم در باره مدیوم ها صحبت میکردم میگفت که مدیوم ها طوری هستند که در حالت عادی هم میتونند با اونا ارتباط برقرار کنند و اونا رو ببینند و این لطف خداست که به هر کی که بخواهد میده
    در ضمن یادم رفت که وقتی شما احظار روح میکنید روح رو از چنگ خدا در می آری
    پس حواستون جمع باشه وقتی که مدیوم نیستسد این کار و نکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •