تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 616 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون که اینهمه کامل و سریع پاسخم دادید.ولی چندتا سوال:
    ا.دفترچه ر وثبت کنم .همون موقع که رسید گرفتم یعنی ثبت شده یا بعد از اینکه برگ سبز اومد میشه ثبت؟
    2.تاریخ 31/6/89 که زده فارغ تحصیل اشتباهه؟
    3.احتمال داره غیبت خورده باشم؟(احتمال)
    4.احتمالش هست که سربازیم بخوره قبل از کنکور 90؟
    خواهش میکنم.
    1- همون موقعی که ثبت میکنی پرونده تو میره سازمان نظام وظیفه که به وضعت رسیدگی بشه.از تاریخ ثبت دفترچه حدود دو هفته که بگذره میتونی تماس بگیری یا مراجعه کنی همون دفتر پلیس 10+ و بپرسی تاریخ اعزامت رو کی زدن.
    2- اگر امتحانات خرداد ماه قبول شده باشی تاریخ فارغ التحصیلیت میشه 31 خرداد.
    3- بله احتمال داره غیبت خورده باشی ولی اصلا منطقی نیست و طبق قانون و قاعده ، نباید غیبت خورده باشی.
    4- بله احتمالش هست ولی خیلی کمه.اگه اینطور بشه میری نظام وظیفه و درخواست تمدید مهلت میدی.

یه نکته ای که میخوام یادآروی کنم اینه که تو دفترچه که پر میکنی مدرک تحصیلی رو حتما بنویس پیش دانشگاهی.(ننویسی دیپلم!)

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان مشمول غایب هستم
    شدیدا دنبال اینم که بتونم گواهی نامه رانندگی بگیرم ولی گویا مثل اینکه یا گواهی اشتغال به تحصیل میخوان که من ندارم یا کارت معافیت یا کارت پایان خدمت که باز هم اینها رو ندارم
    حالا تکلیف من چیه ؟‌
    الان پول یک پژوه 206 توی حسابمه ولی به خاطره اینکه گواهی نامه ندارم نمی تونم کاری بکنم
    از دوستانی که راهنمایی می کنن خواهش می کنم که برای جواب دادن به من اگه جواب غیرمتعارف دارند ارائه بدن
    مثلا نگن برو سربازی و بعد برو گواهینامه بگیر چون یک بچه شش ساله هم این پیشنهاد رو می تونه بده
    در ضمن من برادری دارم که چند ماه دیگه درسش تموم میشه و میره سربازی
    آیا من که غایبم می تونم معافیت موقت بگیرم و از این فرصت برای گرفتن گواهی نامه استفاده کنم یا نه ؟
    ممنون دوستان

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان مشمول غایب هستم
    شدیدا دنبال اینم که بتونم گواهی نامه رانندگی بگیرم ولی گویا مثل اینکه یا گواهی اشتغال به تحصیل میخوان که من ندارم یا کارت معافیت یا کارت پایان خدمت که باز هم اینها رو ندارم
    حالا تکلیف من چیه ؟‌
    الان پول یک پژوه 206 توی حسابمه ولی به خاطره اینکه گواهی نامه ندارم نمی تونم کاری بکنم
    از دوستانی که راهنمایی می کنن خواهش می کنم که برای جواب دادن به من اگه جواب غیرمتعارف دارند ارائه بدن
    مثلا نگن برو سربازی و بعد برو گواهینامه بگیر چون یک بچه شش ساله هم این پیشنهاد رو می تونه بده
    آیا من که غایبم می تونم معافیت موقت بگیرم و از این فرصت برای گرفتن گواهی نامه استفاده کنم یا نه ؟
    ممنون دوستان
    باید بری سربازی هیچ راهی نداره مخصوصا چون شما غیبت داری حتی فکر نکنم بتونی معافیت موقت بگیری.مگر به قول دوستمون پزشکی
    Last edited by AlexMercer; 10-12-2010 at 14:20.

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان مشمول غایب هستم
    حالا تکلیف من چیه ؟‌
    ممنون دوستان
    شما چون غیبت داری نه میتونی بری دانشگاه معافیت تحصیلی بگیری، نه میتونی از معافیت موقت برادرت استفاده کنی، تنها راحت معافیت پزشکی هست

6. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خواهش میکنم.
    1- همون موقعی که ثبت میکنی پرونده تو میره سازمان نظام وظیفه که به وضعت رسیدگی بشه.از تاریخ ثبت دفترچه حدود دو هفته که بگذره میتونی تماس بگیری یا مراجعه کنی همون دفتر پلیس 10+ و بپرسی تاریخ اعزامت رو کی زدن.
    2- اگر امتحانات خرداد ماه قبول شده باشی تاریخ فارغ التحصیلیت میشه 31 خرداد.
    3- بله احتمال داره غیبت خورده باشی ولی اصلا منطقی نیست و طبق قانون و قاعده ، نباید غیبت خورده باشی.
    4- بله احتمالش هست ولی خیلی کمه.اگه اینطور بشه میری نظام وظیفه و درخواست تمدید مهلت میدی.

یه نکته ای که میخوام یادآروی کنم اینه که تو دفترچه که پر میکنی مدرک تحصیلی رو حتما بنویس پیش دانشگاهی.(ننویسی دیپلم!)

موفق باشی

مرسی دوست من.سری سوم سوالام هم بگم.
    الان من فرم شماره 3 پر کردم.
    قسمت وضعیت تحصیلی رو زدم چهارم دبیرستان و قسمت فارغ تحصیلیم رو زدم 31/6/89
    به مدیر هم گفتم من که خرداد قبول شدم چرا شما زدی 31 / 6 89 ؟؟؟
    گفت: اشکالی نداره .من این کار کردم تا به نفعت بشه!!
    حالا شما میگی باید بزنه 31 خرداد؟
    تاریخ رو عوض کنم یا نه؟
    و یه موضوع دیگه اینکه میگی احتمال داره غیبت خورده باشم؟ یعنی چی ؟ آخه چه جوری حساب کردی که این احتمال هست؟
    باز هم تشکر

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من کد مازاد خوردم و اول دی باید ساعت 7 میدون سپاه باشم ! امروز آشنامون زنگ زد گفت افتادی نیروهوایی مشهد ! من که مازاد خوردم چطوری فهمیده من افتادم اونجا ؟ کسی میدونه ؟ گفت که بعدش هم میندازمت افسریه پادگان تختی ! میشه کسی راهنمایم کنه که راست میگه یا نه ؟ گفت ورق اعزامت دستمه اما من که مازاد خوردم چوری فهمیده من افتادم نیروهوایی مشهد ؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان سلام.
    من الان مشمول هستم.نیمه دوم 70 به دنیا اومدم.سال دومی هست که میخوام کنکور بدم.ولی به علت سن بالای 18 خودم و سن بالای 60 پدر میخوام معافی بگیرم.ولی هنوز اقدام نکردم.توی ثبت نام دانشگاه کد نظام وظیفه رو چی بزنم؟بزنم معاف یا معاف تحصیلی؟
    اصلا کارت معافی برای ثبت نام آزمون کنکور هست یا ثبت نام بعد که قبول شدیم انشاالله برای دانشگاه؟
    با تشکر.

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام..
    من الان دانشگاه غیر انتفاهی هستم....میخوام کنکور شرکت کنم...متولد نیمه ی اول 70 هستم ...دفترچه اعزام رو هم تابستون فرستاده بودم ....میتونم شرکت کنم؟؟اگه میتونم ..باید کدوم کد رو توی ثبت نام وارد کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام
    من متولد 1370 (نيمه اول)هستم و بهمن ماه امسال بدون غيبت به خدمت اعزام ميشوم. (9 ما كسري دارم برگ سبزمم اومده)ميخواستم امسال در كنكور 90 شركت كنم اما در پيوست نظام وظيفه هيچ كدي كه مشمول من شود وجودندارد.(كد 8 كه در دفترچه ي سال 89 وجود داشت).لطفا هر چه زودتر جواب بديد چون خيلي مهمه...
    Last edited by dj0110; 11-12-2010 at 17:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسی دوست من.سری سوم سوالام هم بگم.
    الان من فرم شماره 3 پر کردم.
    قسمت وضعیت تحصیلی رو زدم چهارم دبیرستان و قسمت فارغ تحصیلیم رو زدم 31/6/89
    به مدیر هم گفتم من که خرداد قبول شدم چرا شما زدی 31 / 6 89 ؟؟؟
    گفت: اشکالی نداره .من این کار کردم تا به نفعت بشه!!
    حالا شما میگی باید بزنه 31 خرداد؟
    تاریخ رو عوض کنم یا نه؟
    و یه موضوع دیگه اینکه میگی احتمال داره غیبت خورده باشم؟ یعنی چی ؟ آخه چه جوری حساب کردی که این احتمال هست؟
    باز هم تشکر
    سلام
    1- نه اشکالی نداره وقتی زده فارغ التحصیلی 31 شهریور حتما باید همین تاریخ رو بزنید. هدف من این بود که فقط تاکید کنم که تاریخ دقیق رو بنویسید.
    2- در مورد اینکه گفتم احتمال داره غیبت زده باشن: ببین طبق قاعده و قانون نباید غیبت خورده باشی ولی همیشه یه درصد کمی برای گیج بازی و بی در و پیکر بودن نظام وظیفه احتمال قائل شو.
    انشالله هیچ مشکلی ایجاد نمیشه.
    آرزوی موفقیت برات دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •