تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 295 از 641 اولاول ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,941 به 2,950 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

ای بابا ریفیق این چه حرفیه. گوشیایی که اتوفوکوس دارن موقع فیلمبرداری هم فوکوس میکنن. همین و810 خودم اینطوری بود.
    این برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 رو ندیدم ولی یه چیزایه دیگه پیدا کردم . باید ببینم کدومش بهتر عکل میکنه . نست میکنم . ممنون عزیزم
    خوب عزیز اگه حتی لحظه اول فوکوس کنه ، فیلمبرداری یه تصویر برداری متحرکه و اینجوری مدام باید فوکوس کنه که فکر نکنم چینین کارایی بکنه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

1- برنامه هایی ر و که نصب میکنم. هم جار هم سیمبین. کجا بریزم بهتره؟ مموری گوشی یا مموری کارت ؟
    2- بعد اصل فایل نصب نشده رو پاک کنم ایراد نداره؟
    3- اگر هی نصب کنم و هی پاک کنم ایراد داره؟ آخه باید اول برنامه رو تست کنم ببینم به دردم میخوره یا نه.
    4- یه سوال دیگه هم دارم: پردازنده 990 و پ1 چنده؟
    5- این که هر وقت حس میکنم کند شده برم توی تسک منجر و برنامه های باز رو ببندم کار درستیه یا نه؟
    1- مموری کارت بریزی، بهتره.
    2- نه،ایراد نداره. ولی اگه از برنامه pc suite استفاده کنی لازم نیست هی بریزی و پاک کنی، خودش همه این کارارو می کنه. فقط pc suite رو نصب کن، گوشی رو با کابل وصل کن، رو فایل نصب برنامه دابل کلیک کن.
    3-یه جورایی ایراد داره. مثل کامپیوتر هست دیگه. اگه هی برنامه بریزی و پاک کنی گوشی کند میشه. بعضی برنامه ها هم یه فایل هایی حتی بعد از پاک کردن جا میذارن رو گوشی.هرچی کمتر این کارو کنی بهتره.
    4-هر دو 208MHz هست.
    5- اشکالی نداره. ولی من معمولا برنامه هایی که زیاد استفاده می کنم رو از اونجا نمی بندم مثل message
    چون باعث میشه سریعتر باز بشن.
    البته بعضی اوقات بهتره که گوشی رو روشن و خاموش کنی.
    Last edited by ramin2020; 27-10-2007 at 17:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

1- برنامه هایی ر و که نصب میکنم. هم جار هم سیمبین. کجا بریزم بهتره؟ مموری گوشی یا مموری کارت ؟
    2- بعد اصل فایل نصب نشده رو پاک کنم ایراد نداره؟
    3- اگر هی نصب کنم و هی پاک کنم ایراد داره؟ آخه باید اول برنامه رو تست کنم ببینم به دردم میخوره یا نه.
    4- یه سوال دیگه هم دارم: پردازنده 990 و پ1 چنده؟
    5- این که هر وقت حس میکنم کند شده برم توی تسک منجر و برنامه های باز رو ببندم کار درستیه یا نه؟
    1.به نظرم تو رم بریزی بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد راحتر میتونی رم رو فرمت کنی
    2.نه عزیزم
    3.البته هرچی کمتر با برنامه کار بشه بهتره
    4.مال p990 ، 208 MHz
    5.بهترین کار رو میکنی عزیز ، حتی اگه کند هم نشده باید این کار رو بکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خوب مال من نه ایرانسل و بعضی سایتها ها رو باز نمیکنه ولی با opera mini خیلی راحت باز می کنم، ولی اینم بگم که مرورگری که گوشی داره opera v.8 هست ولی من دو مرورگر دیگه به نام های Opera mini و teashark معرفی کردم
    خوب اون مشکل از ایرانسل باید باشه چون من با wlan که کار می کنم همه چیز درسته و همه سایت ها باز میشه. حتی سایت های خیلی سنگین (مثل همین سایت!)
    من opera mini نصب ندارم ولی احتمالا این برنامه شاید چون plugin و java script رو لود نمیکنه سایت هارو باز می کنه.
    برنامه teashark رو هم نصب کردم. جالب نبود. اصلا قاتی نشون میداد سایت رو. (تقصیر تو نیست) باز هم opera.
    توو سایت opera نوشته بود به زودی نسخه 9 میاد
    خوب مگه روشی که گفتم چش بود؟؟؟؟؟!!!!
    هیچی بابا. من همین جوری گفتم. واسه روشن شدن قضیه (جدی نگیر منو! )
    Last edited by ramin2020; 27-10-2007 at 17:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من نمیدونم کدوم پست هست ولی فکر کنم برنامه GDesk منظورت باشه. این برنامه یه desktop برات درست میکنه و می تونی آیکون های برنامه دلخواهتو بزاری اونجا.
    ولی خود گوشی هم یه چیزی شبیه این داره به نام activity menu. در حالت فیلیپ باز، اولین آیکون از سمت چپ.
    اونجا که رفتی باید از tab بالا my shortcut رو انتخاب کنی (عکس یه فلش هست) بعد اونجا می تونی برنامه هایی که زیاد استفاده می کنی رو دم دستت بزاری.
    امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم.
    این برنامه ای که به نام GDesk هست فوق العاده هست و هم میتونید واسه گوشی در حالت فیلیپ بسته و هم در حالت فیلیپ باز دسکتاپ با شرتکاتهای مورد نظر با والپیپر مورد علاقه درست کنید من که راضی بودم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خوب اون مشکل از ایرانسل باید باشه چون من با wlan که کار می کنم همه چیز درسته و همه سایت ها باز میشه. حتی سایت های خیلی سنگین (مثل همین سایت!)
    من opera mini نصب ندارم ولی احتمالا این برنامه شاید چون plugin و java script رو لود نمیکنه سایت هارو باز می کنه.
    برنامه teashark رو هم نصب کردم. جالب نبود. اصلا قاتی نشون میداد سایت رو. (تقصیر تو نیست) باز هم opera.
    توو سایت opera نوشته بود به زودی نسخه 9 میاد

هیچی بابا. من همین جوری گفتم. واسه روشن شدن قضیه (جدی نگیر منو! )
    شاید چون از GPRS استفاده میکنم اینطوریه
    راستی مگه آدم میتونه دوستشو جدی نگیره؟!

داره خودمونی میشه Adel1977's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    می خواستم بدونم P990 چه فرمتهای ویدیویی رو میتونه پخش کنه؟ و آیا برنامه ای هست که فرمتهای دیگر به اون فرمت تبدیل کنه؟ 谢谢 Gracias

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب عزیز اگه حتی لحظه اول فوکوس کنه ، فیلمبرداری یه تصویر برداری متحرکه و اینجوری مدام باید فوکوس کنه که فکر نکنم چینین کارایی بکنه....
    درست میگی دوست عزیز. اگر روی یه چیز نزدیک فوکوس میکرد وقتی دور میشد تصویر یه کم مات میشد. نمیدونم والا من انگار خیلی حساسیت روی فوکوس حساسیت دارم.

1.به نظرم تو رم بریزی بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد راحتر میتونی رم رو فرمت کنی
    2.نه عزیزم
    3.البته هرچی کمتر با برنامه کار بشه بهتره
    4.مال p990 ، 208 MHz
    5.بهترین کار رو میکنی عزیز ، حتی اگه کند هم نشده باید این کار رو بکنی

1- مموری کارت بریزی، بهتره.
    2- نه،ایراد نداره. ولی اگه از برنامه pc suite استفاده کنی لازم نیست هی بریزی و پاک کنی، خودش همه این کارارو می کنه. فقط pc suite رو نصب کن، گوشی رو با کابل وصل کن، رو فایل نصب برنامه دابل کلیک کن.
    3-یه جورایی ایراد داره. مثل کامپیوتر هست دیگه. اگه هی برنامه بریزی و پاک کنی گوشی کند میشه. بعضی برنامه ها هم یه فایل هایی حتی بعد از پاک کردن جا میذارن رو گوشی.هرچی کمتر این کارو کنی بهتره.
    4-هر دو 208MHz هست.
    5- اشکالی نداره. ولی من معمولا برنامه هایی که زیاد استفاده می کنم رو از اونجا نمی بندم مثل message
    چون باعث میشه سریعتر باز بشن.
    البته بعضی اوقات بهتره که گوشی رو روشن و خاموش کنی.

وای خدای من چقدر مرد مهربون اینجاست. همه یوالام به جواب رسید. خیلی مخلصیم. ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وای خدای من چقدر مرد مهربون اینجاست. همه یوالام به جواب رسید. خیلی مخلصیم. ممنون
    خودت مهربونی همه رو مهربون میبینی
    7+2کرتیم
    بازم سوالی بود در خدمتیم آقای ...؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه هندز فري بلوتوث مدل HBH-GV435 واسه گوشيم گرفتم ولي موزيك رو پخش نميكنه .
    ميخواستم بدونم p990 كلا با هندز فري موزيك پخش نميكنه يا مشكل ازهندز فري هست؟
    پيشاپيش تشكر ميكنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •