خوب عزیز اگه حتی لحظه اول فوکوس کنه ، فیلمبرداری یه تصویر برداری متحرکه و اینجوری مدام باید فوکوس کنه که فکر نکنم چینین کارایی بکنه....
خوب عزیز اگه حتی لحظه اول فوکوس کنه ، فیلمبرداری یه تصویر برداری متحرکه و اینجوری مدام باید فوکوس کنه که فکر نکنم چینین کارایی بکنه....
1- مموری کارت بریزی، بهتره.
2- نه،ایراد نداره. ولی اگه از برنامه pc suite استفاده کنی لازم نیست هی بریزی و پاک کنی، خودش همه این کارارو می کنه. فقط pc suite رو نصب کن، گوشی رو با کابل وصل کن، رو فایل نصب برنامه دابل کلیک کن.
3-یه جورایی ایراد داره. مثل کامپیوتر هست دیگه. اگه هی برنامه بریزی و پاک کنی گوشی کند میشه. بعضی برنامه ها هم یه فایل هایی حتی بعد از پاک کردن جا میذارن رو گوشی.هرچی کمتر این کارو کنی بهتره.
4-هر دو 208MHz هست.
5- اشکالی نداره. ولی من معمولا برنامه هایی که زیاد استفاده می کنم رو از اونجا نمی بندم مثل message
چون باعث میشه سریعتر باز بشن.
البته بعضی اوقات بهتره که گوشی رو روشن و خاموش کنی.
Last edited by ramin2020; 27-10-2007 at 17:26.
1.به نظرم تو رم بریزی بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد راحتر میتونی رم رو فرمت کنی
2.نه عزیزم
3.البته هرچی کمتر با برنامه کار بشه بهتره
4.مال p990 ، 208 MHz
5.بهترین کار رو میکنی عزیز ، حتی اگه کند هم نشده باید این کار رو بکنی
خوب اون مشکل از ایرانسل باید باشه چون من با wlan که کار می کنم همه چیز درسته و همه سایت ها باز میشه. حتی سایت های خیلی سنگین (مثل همین سایت!)
من opera mini نصب ندارم ولی احتمالا این برنامه شاید چون plugin و java script رو لود نمیکنه سایت هارو باز می کنه.
برنامه teashark رو هم نصب کردم. جالب نبود. اصلا قاتی نشون میداد سایت رو. (تقصیر تو نیست) باز هم opera.
توو سایت opera نوشته بود به زودی نسخه 9 میاد
هیچی بابا. من همین جوری گفتم. واسه روشن شدن قضیه (جدی نگیر منو!)
Last edited by ramin2020; 27-10-2007 at 17:23.
این برنامه ای که به نام GDesk هست فوق العاده هست و هم میتونید واسه گوشی در حالت فیلیپ بسته و هم در حالت فیلیپ باز دسکتاپ با شرتکاتهای مورد نظر با والپیپر مورد علاقه درست کنید من که راضی بودم![]()
شاید چون از GPRS استفاده میکنم اینطوریه
راستی مگه آدم میتونه دوستشو جدی نگیره؟!![]()
سلام دوستان.
می خواستم بدونم P990 چه فرمتهای ویدیویی رو میتونه پخش کنه؟ و آیا برنامه ای هست که فرمتهای دیگر به اون فرمت تبدیل کنه؟ 谢谢 Gracias
درست میگی دوست عزیز. اگر روی یه چیز نزدیک فوکوس میکرد وقتی دور میشد تصویر یه کم مات میشد. نمیدونم والا من انگار خیلی حساسیت روی فوکوس حساسیت دارم.
وای خدای من چقدر مرد مهربون اینجاست. همه یوالام به جواب رسید. خیلی مخلصیم. ممنون
خودت مهربونی همه رو مهربون میبینی
7+2کرتیم
بازم سوالی بود در خدمتیم آقای ...؟
سلام دوستان
من يه هندز فري بلوتوث مدل HBH-GV435 واسه گوشيم گرفتم ولي موزيك رو پخش نميكنه .
ميخواستم بدونم p990 كلا با هندز فري موزيك پخش نميكنه يا مشكل ازهندز فري هست؟
پيشاپيش تشكر ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)