تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2949 از 4105 اولاول ... 1949244928492899293929452946294729482949295029512952295329592999304934493949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,481 به 29,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چشم..حتما
    ولی فکر نکنم افسردگی من به این زودی رفع بشه...من 4 ساله افسردگی دارم...2 سال قبل وضعم بد تر شده و درست بعد اومدن به سربازی افسردگیم به اوج خودش رسید...اینو دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟
    به خاطر واریث معاف داعم از نگهبانی میدن؟؟ یا معاف از رزم و معافیت داعم؟؟
    اگه آشنای دکتر داشته باشیم چی؟؟
    بنظرتون می صرفه بعد از یک ماه انتقالی خودمو بگیرم برم 03 عجب شیر؟؟ اونجا مکان آموزشی هست و به همین خاطر زیاد با سربازای معمولی کاری ندارند.. در ضمن جانشین مرکز 03 عجب شیر هم سرهنگ غ.تیموری راد آشنا و همشریمون هست... پدرم 24 ماه خدمت تو جبهه داره ولی میگن حتما باید متولد 72 به پایین باشی و من هم متولد 74 هستم.... اگه انتقالی م رو بگیرم برای 03 میتونم به واسطه این آشنامون به خاطر جبهه پدرم کسری بگیرم یا نه؟؟؟
    اگه بتونم کسری بگیرم حدود 7-8 ماه از خدمت سربازی رو کسر میشم
    امید خیلی در درمان افسردگی کمک می کنه
    دیگه مثل قدیم معافیت دايم به کسی نمیدن خیلی سحتگیری میشه اما ممکنه معافیت از رزم و رژه یا حتی نگهبانی را بتوانید بگیرید، کمیسیون پزشکی بیمارستان ارتش متشکل از چند پزشک است که همه باید نظر یکسانی داشته باشند تا معافیت کامل بگیرید . از نظر من به هیچ وجه انتقالی نگیرید اول که حداقل چند ماه باید در این یگان باشید سپس اگر درخواست انتقالی بدهید باید یک دلیل قانع کننده داشته باشید تا فرمانده پادگان با منتقل شدن شما موافقت کنه، در یگان های اموزشی همانند دیگر یگانها تمامی کارهای خدماتی به عهده سرباز صفر هاست و همچنین نگهبانی برجک ها . یرای استفاده از کسری باید حتما نظام وظیفه ان را تایید کند تا یگان خدمتی شما ان را در سیستم برای شما ثبت کند و فکر نکنم ان فرمانده بتواند کاری انجام دهد

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.خب خدا رو شکر 21 ماه شدیم.
    1.من برج 4 درسم تموم میشه،امکان داره دفترچمو اخرای برج 2 پست کنم که زودتر برم؟
    2.یکی از دوستای من تومور مغزی داشت عمل کرد درت شد.میتونه معافیت بگیره؟
    ۱-خیر باید روند فارعالتحصیلی کامل انجام شود.
    ۲-اگر سلامت کامل دارد معافیت به ان تعلق نمی گیرد،

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

امید خیلی در درمان افسردگی کمک می کنه
    دیگه مثل قدیم معافیت دايم به کسی نمیدن خیلی سحتگیری میشه اما ممکنه معافیت از رزم و رژه یا حتی نگهبانی را بتوانید بگیرید، کمیسیون پزشکی بیمارستان ارتش متشکل از چند پزشک است که همه باید نظر یکسانی داشته باشند تا معافیت کامل بگیرید . از نظر من به هیچ وجه انتقالی نگیرید اول که حداقل چند ماه باید در این یگان باشید سپس اگر درخواست انتقالی بدهید باید یک دلیل قانع کننده داشته باشید تا فرمانده پادگان با منتقل شدن شما موافقت کنه، در یگان های اموزشی همانند دیگر یگانها تمامی کارهای خدماتی به عهده سرباز صفر هاست و همچنین نگهبانی برجک ها . یرای استفاده از کسری باید حتما نظام وظیفه ان را تایید کند تا یگان خدمتی شما ان را در سیستم برای شما ثبت کند و فکر نکنم ان فرمانده بتواند کاری انجام دهد
    داداش شما هم فقط فاز منفی میدیناا...
    من قبل اعزام به خدمت یه 10 درصد امیدی به بهبودی افسردگیم داشتم ولی با اومدن به خدمت همین اندک مقدار هم از بین رفته
    یعنی واقعا یک سرهنگ تمام نمیتونه چنین کاری بکنه؟؟
    من پدرم 24 ماه خدمت و پدر بزرگ پدری ام هم 8 ماه خدمت داره نمیدونم که میتونم از هر دو با هم استفاده کنم یا نه؟؟
    جمعشون میشه 32 ماه و به 30 ماه معاف داعم میدن
    حدود 4 ماه قبل پدرم رفته بود به سپاه تبریز (یعنی اونجایی که به جبهه اعزامش کرده بودن) و تو اونجا بهش گفته بودن باید فرزندت متولد 72 باشه.. و همچنین گفته بودن که اگه متولد 72 و به پایین هم نبود وقتی که رفت تو خود پادگان اونجا احتمالا میتونه از کسر خدمت استفاده کنه
    Last edited by Hans Christian; 13-04-2015 at 19:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

امروز برگه ابی منم اومد همون مالک اشتر ارک افتادم
    140 روزم خدمت قبلیو زده تو برگه
    بچه ها مطمئن هستین واسه تقسیم دوباره همون شهر قبلی که خدمت کردیم میوفتیم؟

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان تو این برگه سفید من مغایرت وجود داره هم گروه خونی هم وضعیت تاهل میخواستم بدونم باید کجا ببرم درسش کنم؟
    اگه درست کنم که محل خدمت رو عوض نمیکنن که؟
    با تشکر
    عزیزان امکان داره جواب بدید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

داداش شما هم فقط فاز منفی میدیناا...
    من قبل اعزام به خدمت یه 10 درصد امیدی به بهبودی افسردگیم داشتم ولی با اومدن به خدمت همین اندک مقدار هم از بین رفته
    یعنی واقعا یک سرهنگ تمام نمیتونه چنین کاری بکنه؟؟
    من پدرم 24 ماه خدمت و پدر بزرگ پدری ام هم 8 ماه خدمت داره نمیدونم که میتونم از هر دو با هم استفاده کنم یا نه؟؟
    جمعشون میشه 32 ماه و به 30 ماه معاف داعم میدن
    حدود 4 ماه قبل پدرم رفته بود به سپاه تبریز (یعنی اونجایی که به جبهه اعزامش کرده بودن) و تو اونجا بهش گفته بودن باید فرزندت متولد 72 باشه.. و همچنین گفته بودن که اگه متولد 72 و به پایین هم نبود وقتی که رفت تو خود پادگان اونجا احتمالا میتونه از کسر خدمت استفاده کنه
    دوست گرامی شما در حل ساختن سراب برای خودت هستی و اگر کسی حرف حق رو بگه دلخور میشی، قانون در حال حاضر این طور که فعلا کسری جبهه برای متولیدن ۷۲ و ماقبل است و همچنین نمی توانید از ۸ ماه پدر بزرگتون استفاده کنید. هر کاری روندی دارد شما برو بهداری پادگان بگو من افسرده ام تا شما را به بیمارستان معرفی کنند انجا نظر پزشک است که ایا مشکل شما حاد است یا نه شاید ابتدا شما بک دوره درمان دارویی داشته باشی یا شاید هم برای معافیت به تهران معرفی بشی اما این رو در نظر داشته باش که اگر قرار بود به هر کسی به راختی معافیت بدهند در هر پادگان نصف سرباز ها باید معاف میشدن.برای اینکه بهتر متوجه بشی مثال میزنم ، سرباز صفری در هر دو چشمش حفره ریزی داشت که با معرفی شدن به بمیارستان ارتش در تهران تنها معاف از نگهبانی و رژه شد.
    یک سوال که پیش امده ، هنگامی که برای معاینه نزد پزشک نظام وظیفه رفتید ایا گفتید که افسرده هستید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عزیزان امکان داره جواب بدید
    به پلیس +۱۰ مراجعه کنید یا به نظام وظیفه.خیر محل اموزشی شما نغییر نخواهد کرد

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مالک اشتر اراک

هر کس 1 اردیبهشت 06 مالک اشتر افتاده این شماره رو اد کن توی وایبر یه گروه از هم پادگانی ها تشکیل دادیم

09365718071

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر بتونه برای یگان بندازتت ستاد مشترک ( ارتش ) خیلی خوبه ! بعد خود ستاد مشترک خودش تقسیمتون میکنه !
    ستاد مشترک ارتش چجوریاس؟ تو تقسیمات بعد از آموزش واسه ارتش، کجاها خوبه؟ من تک پسر ساکن شیرازم. می خوام اگر بشه تو شیراز دنبال جای خوبی باشم.

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوست گرامی شما در حل ساختن سراب برای خودت هستی و اگر کسی حرف حق رو بگه دلخور میشی، قانون در حال حاضر این طور که فعلا کسری جبهه برای متولیدن ۷۲ و ماقبل است و همچنین نمی توانید از ۸ ماه پدر بزرگتون استفاده کنید. هر کاری روندی دارد شما برو بهداری پادگان بگو من افسرده ام تا شما را به بیمارستان معرفی کنند انجا نظر پزشک است که ایا مشکل شما حاد است یا نه شاید ابتدا شما بک دوره درمان دارویی داشته باشی یا شاید هم برای معافیت به تهران معرفی بشی اما این رو در نظر داشته باش که اگر قرار بود به هر کسی به راختی معافیت بدهند در هر پادگان نصف سرباز ها باید معاف میشدن.برای اینکه بهتر متوجه بشی مثال میزنم ، سرباز صفری در هر دو چشمش حفره ریزی داشت که با معرفی شدن به بمیارستان ارتش در تهران تنها معاف از نگهبانی و رژه شد.
    یک سوال که پیش امده ، هنگامی که برای معاینه نزد پزشک نظام وظیفه رفتید ایا گفتید که افسرده هستید؟

روزای اولی که ما رفتیم آموزشی و تقسیم گروهانی شدیم گفتند یه برگه کاغذ در بیاریم و مشکلاتی که داریم رو بنویسیم و من هم تو اون برگه مشکلاتم و افسردگیم رو نوشتم...
    چند روز بعد اومدن اون نفر هایی که تو اون کاغذ مشکلشون رو نوشته بودند بردند بهداری پیش مشاور (حدود 21 نفر بودیم) و هر کدوم حدود یکی دو دقیقه با مشاور حرف زدند ولی وقتی که نوبت من شد حدود 20 تا 30 دقیقه با مشاور حرف زدم و در آخر هم بهم گفت پیش اون روانشناس و روانپزشکی که رفتی پیشش برو و مدرک بیار و نگاه کنم تا بفرستم برای کمسیون پزشکی ولی من نتونستم وقت آزاد بیارم و برم پیش اون دکتر تا مدرک بیارم... دو بار به مرخصی اومدم اون هم روزای پنجشنبه و جمعه بود و مطب ها هم تعطیل...خلاصه اینو گذاشتم تا تو یگان اصلی بهش رسیدگی کنم

معاف از نگهبانی و رژه و تمرین رو تو کمسیون میدند یا تو بهداری ارتش و بیمارستان ارتش میدند؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •