تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2949 از 3745 اولاول ... 194924492849289929392945294629472948294929502951295229532959299930493449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,481 به 29,490 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من باب تجربه اگر خانومی جهت پشتیبانی گوشی رو برداشت دوباره تماس بگیرین تا حداقل یه اقایی جواب بدین!
    آقا و خانم نداره!من خودم به علت مشکلات عدیده و اختلالات فراوان از طریق چندین جا شکایت و پیگیری کردم.از جمله در سامانه 195 و هم با خانم صحبت کردم هم آقا نه یک بار بلکه چندین و چند بار و نه فقط برای یک شکایت بلکه برای چندین شکایت در زمانهای مختلف
    اما خلاصه کنم که وقتی سیستم به صورت کلی ناکارآمد هست هیچ توقعی نمیشه داشت برای حل مشکل و فقط اتلاف زمان هست و اعصاب خوردی
    کاش اصلا سامانه 195 با این وضعیتی که داره نبود.

2. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

آقا و خانم نداره!من خودم به علت مشکلات عدیده و اختلالات فراوان از طریق چندین جا شکایت و پیگیری کردم.از جمله در سامانه 195 و هم با خانم صحبت کردم هم آقا نه یک بار بلکه چندین و چند بار و نه فقط برای یک شکایت بلکه برای چندین شکایت در زمانهای مختلف
    اما خلاصه کنم که وقتی سیستم به صورت کلی ناکارآمد هست هیچ توقعی نمیشه داشت برای حل مشکل و فقط اتلاف زمان هست و اعصاب خوردی
    کاش اصلا سامانه 195 با این وضعیتی که داره نبود.
    برای من که اقایون بهتر از خانما بودن!
    این موارد هم هست!

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام عرض شد خدمت شما اقا کیوان!
    این حرفای شما عوض اینکه بگین دستتون درد نکنه هستش؟! واقعا که پینگ شما که 330 بود بعد اعمال تغییرات شد 190 تا اونم با سرورهای خود گوگل! یعنی 140 تا حداقل کاهش پینگ! واقعا دستتون درد نکنه!
    شما مطالب رو بخون بعد قضاوت کن اقای محترم؛
    کی و چه کسی از کدوم PAP دفاع کرده اخه؟! بازم میگم مطالب رو بخون!
    اومدین به گفته های من ایراد بگیری بله با نت 12 مگ اسیاتک من الان تا 1350 کیلو حداقل دان دارم و حداکثرش هم میشه 1500!
    فکر کنم ریاضیات شما یکم..... این ضرب رو انجام بدین ببینید نتیجه چی میشه؟!
    128*12= 1536 غیر ممکنه!
    در خصوص کمبود پهنای باند مراکز این حرفا فقط برای دور کردن شما از اصل موضوع هستن! هیچ کمبود پهنای باندی نیست چرا که اگر بخوان میتونن تا 20 مگ هم پهنا بدن ولی با کدوم تجهیزات و زیرساخت! شما اول یه اطلاعاتی در خصوص توزیع زنجیره ای پهنای باند که الان به فکرش افتادن نگاهی بنداز بعد بیاد بگو لطفا
    عزیز من یک ساعت بهت دسترسی تیم ویور دادم اسم مودم رو عوض کردی ! دی ان اس ست کردی ! کریو رو غیر فعال کردی ! چ ربطی داشت نمی دونم ! منم اینقدر مبتدی نبودم اگه حرفاتون رو تایید کردم فقط میخواستم ببینم اخرش چه میکنی !
    این قسمت حرفاتون خیلی موضوع داره نکته وار میگم تا دوستان هم متوجه نست شما بشن:
    1_ شما که علامه دهر هستین این مودر رو روشن کنید برای بنده:
    جرا ای پی های هر مشترک زنجیره ای از اعداد 4 تایی هستش هر زنجیره برای چی هستش؟!
    2_ شما اگر میدونستین که اگر کریو رو نت فعال باشه مثل اینه که شما یه مسیر رو دوبار طی کنی اونوقت به نظر پما پینگ و سرعت پایین نمیاد کیفیت کم نمیشه!؟
    هر اتصال اضافی در مسیر گت وی ها همینطور که در کشور عزیزمون مشهمود هستش میانگین 21M/s به تاخیر ها اضافه میکنه
    3_فرق گت وی رو با دی ان اس بفرمایید؟!
    اصلا مسیردهی اتصال یعنی چی؟!
    4_چه ربطی داره و اینکه بگین من هم مبتدی میخواستم بدونم شما چیکار میکنی! رو اون وقت باید میگفتین که شما اینارو قبل من باید انجام میدادین و نیازی به من نبود درسته!؟>
    اگر واقعا راست گفته باشین!
    5_ فقط میخواستین ببینید من چیکار میکنم؟! خوب پس چه نیازی بود یه ساعت وقت بذارم برای شما اگر خودتون بلد بودین؟!
    6_ هر سرویس دهنده ای مسیر خودشو داره دوست عزیز
    این عرایض بنده هم در خصوص بررسی اسیاتک هستش! دوستان و شما هم میتونید تمامی موارد صدق رو در پیج های و بهم دنبال کنید
    در صورتی که عین روز روشنه نست شما از اول مشخصه!
    در پناه حق
    این عکس خدمت شما از فایل هیپو سرور امریکا الان خدمت شما

در ساعات شلوغ تا 1350 حداقل میگیره و در ساعات اواخر شب و اوایل صبح تا 1500 هم میاد
    امکان داره یا نداره!؟

پینگ بنده 220 بود بعد از تغییر دی ان اس شد 190
    اگه شما پستتون رو تاپیک های وب بخونید گفته بودید : روشتون رو نمیشه پابلیکش کرد تغییر دی ان اس یه چیز خیلی ساده و پیش پا افتادس که حتی پشتیبانی هم توصیه میکنه فک نکنم خیلی شاخ باشه : /
    عملا با ریت خط 12 مگابیت دریافت 1536 کیلوبایت امکان پذیر نیست نهایتش 10.5 مگابیت سرعت دریافت میکنید
    تست سرعتتون دلیل بر صحت حرفتون نیست به گفته خودتو لود بالانسر دارید شاید دو تا خط میکس شده
    پهنای باند من حرفی ندارم دوستان قضاوت میکنن چیزی که پهنای باند کمه !
    عزیز سوالاتتون فقط برای انحراف از اصل موضوعه
    1_ شما که علامه دهر هستین این مودر رو روشن کنید برای بنده: بنده هیچ ادعایی نکردم فقط گفتم مبتدی نیستم حداقل یچیزایی سر در میارم
    فقط یک مورد رو جواب بدم
    _ شما اگر میدونستین که اگر کریو رو نت فعال باشه مثل اینه که شما یه مسیر رو دوبار طی کنی اونوقت به نظر پما پینگ و سرعت پایین نمیاد کیفیت کم نمیشه!؟
    هر اتصال اضافی در مسیر گت وی ها همینطور که در کشور عزیزمون مشهمود هستش میانگین 21M/s به تاخیر ها اضافه میکنه:
    میشه لطف کنید چرا من با روشن بودن کریو خرداد ماه گاهی اوقات پینگ زیر 100 داشتم !!؟ بدون کریو تا 70 میرسید دیگه ن ؟
    عزیز میشه لطف کنی کار شاخی که توی اون یکساعت کردی بگی ؟
    در ضمن خدمت شما

5. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای من که اقایون بهتر از خانما بودن!
    این موارد هم هست!
    اگه تجربه ای در این زمینه دارید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید

7. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام خدمت شما
    ایام به کام و نماز و روزهاتون قبول درگاه حق!
    بنده تهران نیستم ولی هم اردبیل حافظ هستم و هم تبریز ولیعصر
    من سرویس شهاب 40 گیگ رو گرفتم!
    سرعت در تمامی بازه ها حداقل 1350 کیلوبایت هست و حداکثر 1500
    در خدمتم
    با سلام منم این سرویسو گرفتم بعد شما در شب محدودیت سرور داخلی وخارجی ندارید شبهاهم شهابتون با همین سرعته ماله من به زور 800 میرسه چه کارکنم واز کجا نویز خطو ببینم وبگیرم ؟ سوال دوم -شرکتهای دیگه که دارید سرعتتون چطوریه وچه حجمایی وبا چند دانلود میکنه منتظر جوابم ممنون

9. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

جناب فروزان وقتی این سوالاتو جواب دادید لطفا بگید این سرعتی که باید در ای دی ام باشه برای سرعت شهاب و4 مگ نامحدود طلایی ونقره ای وبرنزی اسیاتک چند باید باشه وچطور محاسبه میکنند؟

11. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان بهترین دی ان اس های داخلی و خارجی برای ست کردن روی اسیاتک کدوما هستند ؟ که ه سرعت لود صحفات بالا بره و هم پینگ پایین تر بیاد باهاش

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام عرض شد خدمت شما اقا کیوان!
    این حرفای شما عوض اینکه بگین دستتون درد نکنه هستش؟! واقعا که پینگ شما که 330 بود بعد اعمال تغییرات شد 190 تا اونم با سرورهای خود گوگل! یعنی 140 تا حداقل کاهش پینگ! واقعا دستتون درد نکنه!
    شما مطالب رو بخون بعد قضاوت کن اقای محترم؛
    کی و چه کسی از کدوم PAP دفاع کرده اخه؟! بازم میگم مطالب رو بخون!
    اومدین به گفته های من ایراد بگیری بله با نت 12 مگ اسیاتک من الان تا 1350 کیلو حداقل دان دارم و حداکثرش هم میشه 1500!
    فکر کنم ریاضیات شما یکم..... این ضرب رو انجام بدین ببینید نتیجه چی میشه؟!
    128*12= 1536 غیر ممکنه!
    در خصوص کمبود پهنای باند مراکز این حرفا فقط برای دور کردن شما از اصل موضوع هستن! هیچ کمبود پهنای باندی نیست چرا که اگر بخوان میتونن تا 20 مگ هم پهنا بدن ولی با کدوم تجهیزات و زیرساخت! شما اول یه اطلاعاتی در خصوص توزیع زنجیره ای پهنای باند که الان به فکرش افتادن نگاهی بنداز بعد بیاد بگو لطفا
    عزیز من یک ساعت بهت دسترسی تیم ویور دادم اسم مودم رو عوض کردی ! دی ان اس ست کردی ! کریو رو غیر فعال کردی ! چ ربطی داشت نمی دونم ! منم اینقدر مبتدی نبودم اگه حرفاتون رو تایید کردم فقط میخواستم ببینم اخرش چه میکنی !
    این قسمت حرفاتون خیلی موضوع داره نکته وار میگم تا دوستان هم متوجه نست شما بشن:
    1_ شما که علامه دهر هستین این مودر رو روشن کنید برای بنده:
    جرا ای پی های هر مشترک زنجیره ای از اعداد 4 تایی هستش هر زنجیره برای چی هستش؟!
    2_ شما اگر میدونستین که اگر کریو رو نت فعال باشه مثل اینه که شما یه مسیر رو دوبار طی کنی اونوقت به نظر پما پینگ و سرعت پایین نمیاد کیفیت کم نمیشه!؟
    هر اتصال اضافی در مسیر گت وی ها همینطور که در کشور عزیزمون مشهمود هستش میانگین 21M/s به تاخیر ها اضافه میکنه
    3_فرق گت وی رو با دی ان اس بفرمایید؟!
    4_چه ربطی داره و اینکه بگین من هم مبتدی میخواستم بدونم شما چیکار میکنی! رو اون وقت باید میگفتین که شما اینارو قبل من باید انجام میدادین و نیازی به من نبود درسته!؟>
    اگر واقعا راست گفته باشین!
    5_ فقط میخواستین ببینید من چیکار میکنم؟! خوب پس چه نیازی بود یه ساعت وقت بذارم برای شما اگر خودتون بلد بودین؟!
    6_ هر سرویس دهنده ای مسیر خودشو داره دوست عزیز
    این عرایض بنده هم در خصوص بررسی اسیاتک هستش! دوستان و شما هم میتونید تمامی موارد صدق رو در پیج های و بهم دنبال کنید
    در صورتی که عین روز روشنه نست شما از اول مشخصه!
    در پناه حق
    این عکس خدمت شما از فایل هیپو سرور امریکا الان خدمت شما

در ساعات شلوغ تا 1350 حداقل میگیره و در ساعات اواخر شب و اوایل صبح تا 1500 هم میاد
    امکان داره یا نداره!؟
    من خط ب خط گفته های شما رو بررسی میکنم
    -کی و چه کسی از کدوم PAP دفاع کرده اخه؟! بازم میگم مطالب رو بخون!
    عزیز شما خودت تاپیک های وب گفتی هیچ سرویس دهنده ای مثل های وب نیس این یجورایی تبلیغ نیست ؟
    -در خصوص کمبود پهنای باند مراکز این حرفا فقط برای دور کردن شما از اصل موضوع هستن! هیچ کمبود پهنای باندی نیست چرا که اگر بخوان میتونن تا 20 مگ هم پهنا بدن ولی با کدوم تجهیزات و زیرساخت! شما اول یه اطلاعاتی در خصوص توزیع زنجیره ای پهنای باند که الان به فکرش افتادن نگاهی بنداز بعد بیاد بگو لطفا
    بله پهنای باند 12 گ میفروشن ساعت 5 6 صبح هم سرعت همینقدره ولی 8 9 شب چی ؟! بنظرتون این ناشی از کمبود پهنای باند نیست ؟!
    -جرا ای پی های هر مشترک زنجیره ای از اعداد 4 تایی هستش هر زنجیره برای چی هستش؟!
    نمی ودنم و لازم نیست بدونم !
    -3_فرق گت وی رو با دی ان اس بفرمایید؟!
    کمرم شکست
    _ فقط میخواستین ببینید من چیکار میکنم؟! خوب پس چه نیازی بود یه ساعت وقت بذارم برای شما اگر خودتون بلد بودین؟!
    قرار بود اون روش هاید رو بگید یک ساعت هم بنده معطل کردید
    _ هر سرویس دهنده ای مسیر خودشو داره دوست عزیز
    مرسی منو از تاریکی های وهم رهانیدی
    - در صورتی که عین روز روشنه نست شما از اول مشخصه!
    بله نیتم مشخصه نمیخوام کسی رام حرفهای شما بشه و با اعصاب خودش و اعضای خونوادش بازی کنه
    -این عکس خدمت شما از فایل هیپو سرور امریکا الان خدمت شما
    ویدیو 4K ببین و کیف کن

14. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام به دوستان
    من شاتل دارم متاسفانه به دلیل زیر ساخت های خدماتی ضعیف سرعتم خیلی داغونه نمی دونم آسیاتک بگیرم یا نه البته فکر میکنم طرف ما ارئه نمیشه حالا واقعا از شاتل بهتر هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام به دوستان
    من شاتل دارم متاسفانه به دلیل زیر ساخت های خدماتی ضعیف سرعتم خیلی داغونه نمی دونم آسیاتک بگیرم یا نه البته فکر میکنم طرف ما ارئه نمیشه حالا واقعا از شاتل بهتر هست؟
    سلام عزیز
    از وضعیت خط عکس بده شاید نویز داری
    ن عزیز اسیاتک داغونه تنها برتری داره اینه که برای بعضی دوستان ( خیلی کم ) سرعت شبانه ازاده و شبی 15 20 گیگ میشه دانلود کرد( که البته شاتل لند بهتر از اینه هر چند تازگیا سرورشون خیلی شلوغ شده )
    از لحاظ پینگ و تک کانکشن داغونه
    در ضمن شما کیفیت و سرعت خط یک نفر رو در نظر نگیر و به اکثریت نگاه کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •