تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2948 از 4105 اولاول ... 1948244828482898293829442945294629472948294929502951295229582998304834483948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,471 به 29,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کاش میشد یه لیست نهایی از چیزایی که باید ببریمو یک نفر پیدا بشه بگه یکبار برای همیشه و دیگه ویرایش نداشته باشه...اینطوری با هر پستی که گذاشته میشه آدمو دچار تردید میکنه...
    من اون پست خودمو دائم آپدیت می کنم، شمارشم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا روز آخر دائم بهش سر بزن

2. 2 کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

لطفا در این مورد بیش تر توضییح بدین
    چجوری میشه این مشکلات رو حل کرد؟؟
    یک مورد را فراموش کردم، حنما با فرمانده یگان اینده و سرگروهبان یگان در مورد افسردگی که دارید صحبت کنید تا انها از شرایط شما اگاه باشند و عواقب ان را بدانند و از درجه انها هم هراسی نداشته باشید اگر توچه ای به حرف های شما نکردند به بازرسی بگوید، فرمانده پادگان ها در برخی روزهای مشخص دیدار مستقیم با سربازان دارد اگر از هیچ کدام جواب درستی نگرفتید با فرمانده پادگان در میان بگذارید، سربازدی را در پادگان می شناختم که از افسردگی شدیدی داشت به حدی که نمی توانست بحوارک بخورد و خوابد پزشک بیمارستان برای او طول درمان نوشت و در ان مدت از نگهبانی معاف بود اما به هر نحو که بود خدمت را به پایان رساند.

4. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لیست خوبی دارید اما برخی چیزها مانند حوله حمام و صورت ،تاید ،قند.جوراب(جنسش خوب نیست) و واکس جز استحقاقتون است و همان ورز اول تحویل می گیرید، فرچه رو باید از بوفه بگیرید یعنی یک جعبه ای باید به نام حعه واکس از بوفه ۰۱ بخرید که داخل ان فرچه کش برای گتر کردن شلوار و شانه (برای اینکه هر روز صبح باید بعد از انکادر تخت پتو روی ان را شانه بکشید ) عکس شخصی از این به بعد در خدمت لازم نمیشه شما در هفته اول تشریف می برید عکاسی پادگان و با لباس نظامی عکس می گیرید این عکس برای دفترچه مرخصی شماست. قرص های ویتامینه مثل C رو فراموش نکنید می توانید جوشان را به همراه داشته باشید البته هر روز بوفه ۰۱ میوه تازه می اورد. اما سینی غذا یقلوی اون عکسی که دوستمون گذاشته بودن نیست ، مانند سینی است که چند جا دارد برای غذا و خورشت یک توصیه مهم : این ظروف غذا هر دوره به سربازان داده می شود و در پایان جمع اوری می شود و به انبار بر می گردد و ینابراین الودگی در ان اجتناب ناپذیر نیست شما حتما از بوفه پادگان یک اسکاچ بخرید و پس از هر بار مصرف عذا ان را بشوید تا از الودگی و همچنین مسمویت جلوگیری کنید بعضی از افراد متاسفانه این نکته بهداشتی را رعایت نمی کنند.
    مرسی از پاسخگویی کاملتون. یه چیز دیگه که هنوز نپرسیدم: واسه شستن ظروف، تایم و جای خاصی هس؟ و برا شستن لباس هم همین‌طور؟ (تشت میدن درسته؟)

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی از پاسخگویی کاملتون. یه چیز دیگه که هنوز نپرسیدم: واسه شستن ظروف، تایم و جای خاصی هس؟ و برا شستن لباس هم همین‌طور؟ (تشت میدن درسته؟)
    طبق برنامه سین شما بعد از نماز ظهر حدود ۱ ساعت برای ناهار زمان دارید در این زمان می توانید ظرف غذا را بشوید، بعد شام هم که وقت ازاد دارید براش شستن لباس ها هم چند تشت داخل یگان ها است.

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

طبق برنامه سین شما بعد از نماز ظهر حدود ۱ ساعت برای ناهار زمان دارید در این زمان می توانید ظرف غذا را بشوید، بعد شام هم که وقت ازاد دارید براش شستن لباس ها هم چند تشت داخل یگان ها است.
    واسه ما تشت نبود ولی هستن کسایی که میارن نیاز نیست شما ببرین من نبردم بایذ حواستون باشه چیزهایی که بهتون تحویل میدن باید سالم اخر دوره تحویل بدین حتی بالشی که بتون میدن کوچکترین صدمه ای ببین روز اخر که همه میرن خونه باید وایسی بری مثل یه یقلوی بخری بیاری تا بهت مجوز بدن بری من روز اول سعی کردم کمترین میزان ممکن وسیله تحویل بگیرم بودن کسایی که پایان دوره در یلقویشون گم کرده بودن نگهش داشتن شما صدتا بشقاب یبار مصرف با قاشق چنگال ببری نه یلقوی نیازه تحویل بگیری نه تو صف شستن ظرف وایسی حالا ممکنه چند صد نفر جلو شما منتظرن نوبتشون بشه که ظرف بشورن به دلیل کمبود وقت همه انگار ارث پدرشون میخوان تصورشو بکنین یه اب خوری یه گردان هفتصد نفره با پنج تا شیر اب اخرشم دیر بجنبین زنگ کلاس ها میخوره شما هستید یه ظرف نشسته نیم ساعت تو افتاب منتظر موندن برای شستن ظرف راستی از الان اگر به چایی عادت دارین عادتون سعی کنین از بین ببرین چون صبح ها خیلی وقتا به دلیل کمبود وقت و ازدیاد جمعیت اصلا نوبتتون نمیشه چایی بگیرید دوره ما یه دونه فلاکس بزرگ بود شیرش باز میکردن هرکسی سه ثانیه وقت داشت لیوانشو زیر شیر چایی بگیره نوبت نفر بعدی میشد اخرم یا تموم میشد بهت نمیرسید یا فرمانده میرسید میگفت بشمار سه اماده به خط شید تو این سه ثانیه چجوری لیوان میذاشتیم میومدیم به خط میشدیم چند نفر زیر دست پا لگد میخوردن ارنج میخورد توی سر صورتتم خودش خاطراتیه

9. 2 کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

یک مورد را فراموش کردم، حنما با فرمانده یگان اینده و سرگروهبان یگان در مورد افسردگی که دارید صحبت کنید تا انها از شرایط شما اگاه باشند و عواقب ان را بدانند و از درجه انها هم هراسی نداشته باشید اگر توچه ای به حرف های شما نکردند به بازرسی بگوید، فرمانده پادگان ها در برخی روزهای مشخص دیدار مستقیم با سربازان دارد اگر از هیچ کدام جواب درستی نگرفتید با فرمانده پادگان در میان بگذارید، سربازدی را در پادگان می شناختم که از افسردگی شدیدی داشت به حدی که نمی توانست بحوارک بخورد و خوابد پزشک بیمارستان برای او طول درمان نوشت و در ان مدت از نگهبانی معاف بود اما به هر نحو که بود خدمت را به پایان رساند.
    چشم..حتما
    ولی فکر نکنم افسردگی من به این زودی رفع بشه...من 4 ساله افسردگی دارم...2 سال قبل وضعم بد تر شده و درست بعد اومدن به سربازی افسردگیم به اوج خودش رسید...اینو دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟
    به خاطر واریث معاف داعم از نگهبانی میدن؟؟ یا معاف از رزم و معافیت داعم؟؟
    اگه آشنای دکتر داشته باشیم چی؟؟

بنظرتون می صرفه بعد از یک ماه انتقالی خودمو بگیرم برم 03 عجب شیر؟؟ اونجا مکان آموزشی هست و به همین خاطر زیاد با سربازای معمولی کاری ندارند.. در ضمن جانشین مرکز 03 عجب شیر هم سرهنگ غ.تیموری راد آشنا و همشریمون هست... پدرم 24 ماه خدمت تو جبهه داره ولی میگن حتما باید متولد 72 به پایین باشی و من هم متولد 74 هستم.... اگه انتقالی م رو بگیرم برای 03 میتونم به واسطه این آشنامون به خاطر جبهه پدرم کسری بگیرم یا نه؟؟؟
    اگه بتونم کسری بگیرم حدود 7-8 ماه از خدمت سربازی رو کسر میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عکس ببر دفترچه مرخصی دوره اموزشی بدون عکسه عکس شخصی هم برای دفترچه بیمت لازمه عکس داخل پادگانم هزینه اضافیه چون توی یگان رفتی عکسی باید بزنی برای دفترچه مرخصی که با درجه باشه اون عکس پادگان نه کیفیت داره نه ارزش خاصی گول این هزینه هایی که تو پادگان الکی ازتون میگیرن نخورین

12. 2 کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان.خب خدا رو شکر 21 ماه شدیم.
    1.من برج 4 درسم تموم میشه،امکان داره دفترچمو اخرای برج 2 پست کنم که زودتر برم؟
    2.یکی از دوستای من تومور مغزی داشت عمل کرد درت شد.میتونه معافیت بگیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چشم..حتما
    ولی فکر نکنم افسردگی من به این زودی رفع بشه...من 4 ساله افسردگی دارم...2 سال قبل وضعم بد تر شده و درست بعد اومدن به سربازی افسردگیم به اوج خودش رسید...اینو دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟
    به خاطر واریث معاف داعم از نگهبانی میدن؟؟ یا معاف از رزم و معافیت داعم؟؟
    اگه آشنای دکتر داشته باشیم چی؟؟

بنظرتون می صرفه بعد از یک ماه انتقالی خودمو بگیرم برم 03 عجب شیر؟؟ اونجا مکان آموزشی هست و به همین خاطر زیاد با سربازای معمولی کاری ندارند.. در ضمن جانشین مرکز 03 عجب شیر هم سرهنگ غ.تیموری راد آشنا و همشریمون هست... پدرم 24 ماه خدمت تو جبهه داره ولی میگن حتما باید متولد 72 به پایین باشی و من هم متولد 74 هستم.... اگه انتقالی م رو بگیرم برای 03 میتونم به واسطه این آشنامون به خاطر جبهه پدرم کسری بگیرم یا نه؟؟؟
    اگه بتونم کسری بگیرم حدود 7-8 ماه از خدمت سربازی رو کسر میشم
    الان استرس نداشته باش خودت بری اونجا همه چی درست میشه خیلیا هستن که استرس دارن ولی وقتی داخل خود اموزشی و یگان میشی از نزدیک همه چی ببینی درست میشه وابستگی به وسایل ارتباطی با دوست دخترت اینا رو خیلی کم کن بخاطر اینکه شبا مثلا دوتا چهار صبح نگهبانی باشی خیلی فکر فشار میاد تو ذهنت من که خیلی وابسته نبودم شبا که توی پادگان قدم میزدم همه فکری میومد تو ذهنم ولی این بار کلا از اسفند گوشیم گذاشتم حالت پرواز فقط تو این سایت سایت های خبری تکنولوژی میرم که از اول اردیبهشت رفتم فشاری روم نباشه زیاد

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بعد از 2 ماه دوندگی رفتم بیمارستان گفتن شورا غیابی انجام شده و هر سه دکتر رای به معافی دائم دادن ولی گفتن گزارش نوشتیم فرستادیم شورای عالی تا تایید بشه.

14روز هم بهم مرخصی دادن.

شنیده بودم 1 ماه مرخصی میدن ولی 14 روز بیشتر ندادن.
    یه خرده استرس دارم نکنه شورای عالی نظر بیمارستان رو رد کنه!؟
    Last edited by A.IvI.I.N; 13-04-2015 at 19:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •