سلام عرض شد خدمت شما اقا کیوان!
این حرفای شما عوض اینکه بگین دستتون درد نکنه هستش؟! واقعا که پینگ شما که 330 بود بعد اعمال تغییرات شد 190 تا اونم با سرورهای خود گوگل! یعنی 140 تا حداقل کاهش پینگ! واقعا دستتون درد نکنه!
شما مطالب رو بخون بعد قضاوت کن اقای محترم؛
کی و چه کسی از کدوم PAP دفاع کرده اخه؟! بازم میگم مطالب رو بخون!
اومدین به گفته های من ایراد بگیری بله با نت 12 مگ اسیاتک من الان تا 1350 کیلو حداقل دان دارم و حداکثرش هم میشه 1500!
فکر کنم ریاضیات شما یکم..... این ضرب رو انجام بدین ببینید نتیجه چی میشه؟!
128*12= 1536 غیر ممکنه!
در خصوص کمبود پهنای باند مراکز این حرفا فقط برای دور کردن شما از اصل موضوع هستن! هیچ کمبود پهنای باندی نیست چرا که اگر بخوان میتونن تا 20 مگ هم پهنا بدن ولی با کدوم تجهیزات و زیرساخت! شما اول یه اطلاعاتی در خصوص توزیع زنجیره ای پهنای باند که الان به فکرش افتادن نگاهی بنداز بعد بیاد بگو لطفا
عزیز من یک ساعت بهت دسترسی تیم ویور دادم اسم مودم رو عوض کردی ! دی ان اس ست کردی ! کریو رو غیر فعال کردی ! چ ربطی داشت نمی دونم ! منم اینقدر مبتدی نبودم اگه حرفاتون رو تایید کردم فقط میخواستم ببینم اخرش چه میکنی !
این قسمت حرفاتون خیلی موضوع داره نکته وار میگم تا دوستان هم متوجه نست شما بشن:
1_ شما که علامه دهر هستین این مودر رو روشن کنید برای بنده:
جرا ای پی های هر مشترک زنجیره ای از اعداد 4 تایی هستش هر زنجیره برای چی هستش؟!
2_ شما اگر میدونستین که اگر کریو رو نت فعال باشه مثل اینه که شما یه مسیر رو دوبار طی کنی اونوقت به نظر پما پینگ و سرعت پایین نمیاد کیفیت کم نمیشه!؟
هر اتصال اضافی در مسیر گت وی ها همینطور که در کشور عزیزمون مشهمود هستش میانگین 21M/s به تاخیر ها اضافه میکنه
3_فرق گت وی رو با دی ان اس بفرمایید؟!
اصلا مسیردهی اتصال یعنی چی؟!
4_چه ربطی داره و اینکه بگین من هم مبتدی میخواستم بدونم شما چیکار میکنی! رو اون وقت باید میگفتین که شما اینارو قبل من باید انجام میدادین و نیازی به من نبود درسته!؟>
اگر واقعا راست گفته باشین!
5_ فقط میخواستین ببینید من چیکار میکنم؟! خوب پس چه نیازی بود یه ساعت وقت بذارم برای شما اگر خودتون بلد بودین؟!
6_ هر سرویس دهنده ای مسیر خودشو داره دوست عزیز
این عرایض بنده هم در خصوص بررسی اسیاتک هستش! دوستان و شما هم میتونید تمامی موارد صدق رو در پیج های و بهم دنبال کنید
در صورتی که عین روز روشنه نست شما از اول مشخصه!
در پناه حق
این عکس خدمت شما از فایل هیپو سرور امریکا الان خدمت شما

در ساعات شلوغ تا 1350 حداقل میگیره و در ساعات اواخر شب و اوایل صبح تا 1500 هم میاد
امکان داره یا نداره!؟