تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2948 از 3745 اولاول ... 194824482848289829382944294529462947294829492950295129522958299830483448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,471 به 29,480 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز
    وقت بخیر خسته نباشید
    بنده حقیر نه سمتی تو اسیاتک دارم و لا غیر
    ولی کم کم اطلاعاتی دارم که فقط با دونستنش کلا مشکلات نت ایران حل میشه ولی کو گوش شنوا
    از زیرساخت بگیر تا ...... همشون فقط بلدن از کاربرا پول بگیرین و خدمات رو به عمد با کمترین کیفیت بدن!
    هیچ کمبود پهنای باندی در هیچ یک از PAP و مخابرات وجود نداره فقط نمیخوان از انحصار دربیارن!
    تنها مشکل تجهیزات هستن که هیچ شرکتی نمیخواد شروع به نوسازی و ......... کنن! فقط پول بگیرین!
    شما هم پ خ بدین تا در صورت امکان مشکلتون رو با هم بررسی کنیم!
    بنده حقیر از شاتل و های وب و اسیاتک هم سرویس دارم و در حد توان میتونم تمامی مشکلات رو به توجه به دانش اندک خودم در حد توان حل کنم!
    سوال و مشکلی بود پ خ بی زحمت!

با تشکر از جواب خوبتون
    مشکل بنده البته سعی در مختصر گویی دارم و البته هم که بنده الکترونیک خوندم و مسلما ادم فنی هستم بنابراین اطمینان داشته باشید که در مرحله تست مشکلی از بنده نبوده.
    بنده سیمی که مخابرات تحویل شده رو از کل سیم کشی ساختمان قطع میکنم و مودم رو مستقیما به اون کابل متصل میکنم اما snr روی 11 قرار میگیره البته نکته اینکه خط بنده روی 10 مگا بیت بسته شده .
    در این باب توضیحاتی رو هم بهتون بدم

نکته اینکه این Snr در ساعت های مختلف به قدری کم و زیاد میشه که از 11 تا 18 در نوسان هست و از صبح تا ساعت 3 عصر از 14 تا 18 در نوسان هست و از 3 عصر تا حداقل 1 نیمه شب snr حتی به 9 هم میرسه.

نکته پایانی از عید تا همین چند روز پیش بنده snr پایداری رو داشتم که هیچ وقت از 18 پایین تر نمیامد اما از چند روز پیش اسیاتک یک قطعی یک ساعته داشت و بعد از اون تمام مشکلات بنده شروع شد و snr بنده از 22 به 11 افت کرد در ساعتی های خاصی به 9 هم میرسه و حتی با پشتیانی صحبت کردم و اول گفتند مشکل از سیم کشی هست اما بنده از ورود اولیه ساختمان سیم رو پریز گذاشتم و جداگانه از کل ساختمان قطع میکنم و بطور مستقیم متصل میکنم مودم رو همان snr که در ساختمان دارن با همان افتی که کرده دارم

همه اینها رو بهتون گفتم تا بدونید هر مشکلی هست از سمت اسیاتک هست و خود منم از همین شاکی هستم که اگر این مشکل از چند روز پیش امده چرا تا چند روز پیش این مشکل نبود و وقتی هم که تماس میگیری میگی که مشکل از سیم کشی ما نیست و تا چند روز پیش درست بوده میگن مرکز شما شلوغه و کاربر زیاد هست و احتمالا بخاطر همین هست خب یعنی توی همین چند روز یهو این مشترکین زیاد شدن!!
    در هر حال بنده دستم به جایی نمیرسه که به اسیاتک بفهمونم مشکل هر چی هست از اتاق mdf و یا تجهیزات و روتر و مودم و...خوداسیاتک هست که توی این چند روزه پیش اومده
    اگر شما راهی به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by amin885; 03-07-2016 at 13:47.

2. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان عزیز
    یه توضیح مختصر بدم در خصوص سرویس خودم، خط تا 20 مگ کشش داره و خط رو روی 12 مگ بستن و بیشتر از این هم کشش داره! منتها سرویسی بالاتر از این فعلا اسیاتک برای کاربران تدارک ندیده در ساعات شلوغی این تست ها گرفته شدن و کم و بیش در این ساعات همچین سرعتی میده ولی اواخر شب یا اوایل روز کلا تست ها تا 11.5 هم بالا میان!
    ایران:

المان:

فرانسه:

پینگ:

استریم ویدیو با اخرین کیفیت:

سوالی بود در خدمتم!
    ارادت
    شما همونی نیستی که نت بالانسر داری?:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

4. 4 کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه واقعا شما هم درست مگید مثل بنده عکس بذارید ممنون میشم اینم از وضعیت فعلی همراه با مستندات و عکس خدمت همگی دوستان اسیاتکی

توی پینگ میبینید که حتی گوگل رو داره تایم اوت میده از پایداری وثبات و نرمال هم خبری نیست !! موفق باشید.
    اینم پینگ اسیاتک

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عمده مشکل اسیاتک از نارضایتی ها اینه که میخواد همه مشکلات رو سر مشترک بندازه و اینو خود اسیاتک باید بدونه که همه مشترکین هم بیسواد نیستن که ندونن واقعا مشکل از کجاست. به هر حال شرکتی که سرویس ارائه میده وقتی نتونه مشکل پایدار بودن مشترک رو حل کنه و مشترک هم متعهد بشه که مشکل از مودم و سیم کشی ساختمانش نیست اینجا وظیفه شرکت اسیاتک هست که کسی رو بفرسته تا مشکل تجهیزات و مشکل ناپایداری رو حل کنند نه اینکه 4 تا خانم بذاره برای جوابگویی که جواب درستی به کاربرداده نمیشه و یا بعد از اینکه دیدن با یه ادم فنی روبرو هستن با جواب مرکزتون شلوغ هست یا امثال اینها مشترک رو ردش کنن تا مجبور بشه بره شرکت دیگه ای.
    Last edited by amin885; 03-07-2016 at 14:20.

7. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

خوب خداروشکر اندازه پولی که میدین اینترنت میگیرید البته بودن طرح شمارو داشتن و بخاطر کمبود پهنای باند مرکز خودشون سرعت خیلی کمتری داشتند و محدود! منکه طرح صبحانه گرفتم البته اینترانت هست و بدرد سرورهای خود آسیاتک میخوره مشکلات هم زیاده صفحه 2942 از مشکلات تصویر گذاشتم و خیلی ها صفحات قبل مشکلات گزارش کردن!
    ممنون از شما دوست عزیز
    در خصوص مشکل کاهش خوب به خودی حجم ها بله کاملا درسته این مشکل و چندین و چند بار هم با صحبت هایی که با پتیبانی اسیاتک شده قول دادن حجم برگرده و دیگه همچین مشکلی نباشه ولی در عمل هیچ(با زبون روزه نمیتونم بگم دزدی کردن یا نه ولی از انصاف به دوره که سرویسی بگیری بعد حجمش حداقل 200 300 مگ کم بشه)
    ولی وقتی میخوان 20% ناقابل قیمت هارو پایین بیارن امروز و فردا میکنن در صورتی که با این 20% باز دستمون به جایی بند نیست چرا که 9% مالیات داره باز(6% به شهرداری ها داده یشه از این 9% و 3% رو دولیت برمیداره جهت اطلاع)
    این مشکل تو های وب هم مشهود هستش نمونه بارزش در خصوص خرید فشفه که سیستم به خودی خود حتی اگر مودم رو هم ریستارت کنی باز 100 مگ در هر با خرید فشفشه کم میکنه و اگر فراموش کنی و بیشتر از حجم فشفشه دانلود کنی که کل حجم میپره!
    توی شاتل هم سرویس های حجمی کم و بیش این مشکل رو دارن مثلا از ساعت 111 شب به بعد که ترافیک شبکه بالا میره ضریب خطای محاسبه هم به طبع اون افزایش پیدا میکنه!
    در حوالی این ساعت هم وقتی به شبکه کانکت بشی و یه پیجی رو ببینی 3 4 برابر حجم مصرفی کم میشه!
    تمامی مواردی که فرمودین کاملا درسته و بنده حقیر نیز اینارو با چشم خودم دیدم و قابل اثبات هم هست!
    اون طرحی هم که تا 20 هستش برای برخی وب سایت های که زیاد به درد نمیخورن رایگانه ولی بعضی ها هم نیمه رایگان!
    که از دوستان اگر جویا بشین زیاد کاربرد نداره البته از نظر من!
    تنها راه پیگیری هم از طریق سامانه 195 هستش!
    تو این سامانه حتما اگر مغایرتی بود گزارش کنید و تو خود پورتال PAP مربوطه هم از طریق تیکت و پشتیبانی در تماس باشید
    من باب تجربه اگر خانومی جهت پشتیبانی گوشی رو برداشت دوباره تماس بگیرین تا حداقل یه اقایی جواب بدین!
    Last edited by frozan2014; 03-07-2016 at 15:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با تشکر از جواب خوبتون
    مشکل بنده البته سعی در مختصر گویی دارم و البته هم که بنده الکترونیک خوندم و مسلما ادم فنی هستم بنابراین اطمینان داشته باشید که در مرحله تست مشکلی از بنده نبوده.
    بنده سیمی که مخابرات تحویل شده رو از کل سیم کشی ساختمان قطع میکنم و مودم رو مستقیما به اون کابل متصل میکنم اما snr روی 11 قرار میگیره البته نکته اینکه خط بنده روی 10 مگا بیت بسته شده .
    در این باب توضیحاتی رو هم بهتون بدم

نکته اینکه این Snr در ساعت های مختلف به قدری کم و زیاد میشه که از 11 تا 18 در نوسان هست و از صبح تا ساعت 3 عصر از 14 تا 18 در نوسان هست و از 3 عصر تا حداقل 1 نیمه شب snr حتی به 9 هم میرسه.

نکته پایانی از عید تا همین چند روز پیش بنده snr پایداری رو داشتم که هیچ وقت از 18 پایین تر نمیامد اما از چند روز پیش اسیاتک یک قطعی یک ساعته داشت و بعد از اون تمام مشکلات بنده شروع شد و snr بنده از 22 به 11 افت کرد در ساعتی های خاصی به 9 هم میرسه و حتی با پشتیانی صحبت کردم و اول گفتند مشکل از سیم کشی هست اما بنده از ورود اولیه ساختمان سیم رو پریز گذاشتم و جداگانه از کل ساختمان قطع میکنم و بطور مستقیم متصل میکنم مودم رو همان snr که در ساختمان دارن با همان افتی که کرده دارم

همه اینها رو بهتون گفتم تا بدونید هر مشکلی هست از سمت اسیاتک هست و خود منم از همین شاکی هستم که اگر این مشکل از چند روز پیش امده چرا تا چند روز پیش این مشکل نبود و وقتی هم که تماس میگیری میگی که مشکل از سیم کشی ما نیست و تا چند روز پیش درست بوده میگن مرکز شما شلوغه و کاربر زیاد هست و احتمالا بخاطر همین هست خب یعنی توی همین چند روز یهو این مشترکین زیاد شدن!!
    در هر حال بنده دستم به جایی نمیرسه که به اسیاتک بفهمونم مشکل هر چی هست از اتاق mdf و یا تجهیزات و روتر و مودم و...خوداسیاتک هست که توی این چند روزه پیش اومده
    اگر شما راهی به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید
    ضمن عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
    از خوندن متنتون کاملا متوجه شدم در جریان امور هستین!
    همونطور که تمامی عزیزان پیگیر مسایل IT ایران در جریان هستن و حتما خود شما هم به این امر واقف هستین با امضای قرارداد ترنسفر IP بین ایران و ایتالیا با سفر مسولان مربوطه!
    از تاریخ 1395/03/10 کل ای پی ایران از تمامی مسیرهای پیش فرض قبلی به مسیر ترکیه- المان و ترکیه-فرانسه -ترکیه- ایتالیا تغییر داده شدن که به علت ضعف در زیرساخت مخابراتی کشور( نقل قول: در فروردین 95 یکی از مدیران جدید شرکت مخابرات کشور در مصاحبه اختصاصی با **** به نام***** که رئیس شرکت******* بودن و به جای ایشون اقای ******** الان هدایت این مجموعه رو عهده دار شدن فرمودن ما کمبود پهنای باند در هیچ نقطه ای از کشور نداریم و با افزایش پهنای باند نتنها مشکلات رفع نمی شود بله با افزایش بار روی گت وی های مخابراتی تنها قادر به استفاده 25% از کل سیستم هستیم؛ ایشون الان یکی از هیئت مدیریه مخابرات شدن و بعد از یه ماه قرار داد تامین قطعات از شرکت های خارجی از جکله کره امضا شد که به شخصه امیدوارم اجرایی بشه ولی با این اوضاع چشمم اب نمیخوره) و قدیمی بودن تجهیزات امکان استفاده از IPv6 نیست ولی ایرانسل داره رو یاین موضوع کار میکنه! و به خاطر درخواست زیاد پهنای توسط مشترکین از تجهیزات عملا تداخل نویز و کرشد به وجود میاد و نویز ها بالا پایین میشه!
    ببینید روی 10 مگ خط من نویزش 325 بود(با 0.1Db میشه) 32.5db و ریت 24 مگ ولی وقتی خط رو به 12 مگ ارتقا دادیم نویز رسید به 183 یعنی 18.3 و ریت هم شد 20مگ این مشکل بعد از اون ترنسفر ای پی به وجود اومد و الان هم هستش تا زمانی که تجهیزات اپ بشن که زمان زیادی رو در پی خواهد داشت!
    ببخشید عرایض بنده زیاد شد!
    در خصوص رفع شکل هم پ خ بدین یه موارد هستن شاید برای شما هم کارساز بود!
    در خدمتم
    Last edited by frozan2014; 03-07-2016 at 15:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما همونی نیستی که نت بالانسر داری?:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    سلام خدمت شما دوست عزیز
    بله ولی واژه صحیحش لود بالانسر هستش نه نت!
    سوالی بود در حد توانم درخدمتم
    Last edited by frozan2014; 03-07-2016 at 14:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عمده مشکل اسیاتک از نارضایتی ها اینه که میخواد همه مشکلات رو سر مشترک بندازه و اینو خود اسیاتک باید بدونه که همه مشترکین هم بیسواد نیستن که ندونن واقعا مشکل از کجاست. به هر حال شرکتی که سرویس ارائه میده وقتی نتونه مشکل پایدار بودن مشترک رو حل کنه و مشترک هم متعهد بشه که مشکل از مودم و سیم کشی ساختمانش نیست اینجا وظیفه شرکت اسیاتک هست که کسی رو بفرسته تا مشکل تجهیزات و مشکل ناپایداری رو حل کنند نه اینکه 4 تا خانم بذاره برای جوابگویی که جواب درستی به کاربرداده نمیشه و یا بعد از اینکه دیدن با یه ادم فنی روبرو هستن با جواب مرکزتون شلوغ هست یا امثال اینها مشترک رو ردش کنن تا مجبور بشه بره شرکت دیگه ای.
    با تشکر از شما برادر عزیز!
    واقعا تمامی مواد که فرمودین 100% درسته!
    هر شرکتی حالا نمیخوام فقط بگم اسیاتک وقتی وظیفه ای رو بر عهده میگیره باید تحت هر شرایط پایداری و کیفیت سرویس هاشو نتنها تضمین کنه بلکه در صورت وجود مشکل هم در صدد رفعش باشه نه اینکه جواب های چرت و بی اساس بده!
    یه مورد فراموش کردم عرض کنم!
    ببینید توی بخش MDF مخابرات یه زیرمجموعه ای هستش به اسم بوخت های نت! که بالفرض شرکت X از مخابرات 20 مگ پهنای میگیره و به صورت 16 32 64 128 ظرفیت داره به جز اعلام محدودیتی که PAP ها رو سرویس های کاربرا میذارن این بوخت ها همون 20 مگ رو دارن حالا شما فرض کن روی این 20 مگ بیان 64 تا مشترک رو ست کنن در علم IT حداقل کمینه برای انلاین بودن کاربرا (با تحقیق 40 ساله) 10 درصد و در صورت افزایش باز تا 40% هستش خوب حالا ما فرض رو میذاریم روی میانگینش یعنی 20% کاربرای ست شده روی بوخت شرکت X 20% 64 کاربر میشه حدود 13 نفر یعنی همزمان برای هر فرد میشه 1.5Mbps و این حداقل برای هر کاربر هستش! ولی در عمل اینکارو نمیکنن میان ضریب 1 به 5 میذارن اکثر شرکت های این ضریب برای اشتراک نت نیستا میان 100 مگ بالفرض اینترانت میگیرن و 20 مگ اینترنت(که حتی میان 1 به 10 هم میکنن میشه 10 مگ اینترنت) حالا شما خودتون قاضی...........................!
    زنگ میزنی پشتیبانی میگی سعت نت من پایینه میگه برو دانلودها یا میهن دانلود یا سافت 98 بعدش وقتی میگی من اینترنت گرفتما نه اینترانت یه لحظه ساکت میشن بعد میگه برو
    فایل هیپو ببین سرعت چنده وقتی میگی حتی 1/5 سرعت داخا نیست میگه سرعت شما باید میشد 1/8 خداحافظ
    اینه وضع نت ما!
    بعد ترکیه میاد 1000 گیگ 1000 دقیقه 1000 پیامک میده 21 لیر که میشه حدود 22 تومن!

12. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز
    ولی وازه صحیحش لود بالانسر هستش نه نت!
    سوالی بود در حد توانم درخدمتم
    سلام عزیز با تمام احترامی که برات قائلم حرفات از نظرم مورد دار هست
    عزیز من یک ساعت بهت دسترسی تیم ویور دادم اسم مودم رو عوض کردی ! دی ان اس ست کردی ! کریو رو غیر فعال کردی ! چ ربطی داشت نمی دونم ! منم اینقدر مبتدی نبودم اگه حرفاتون رو تایید کردم فقط میخواستم ببینم اخرش چه میکنی !
    حرف اخرتون این بود که ساعت 12.5 مودم رو چند بار خاموش روشن کن ای پی 100.264.x.x بیاد سرعت شبانه خوب میشه پینگ و ......... عالی میشه ایران هم که برای زندگی فوق العادس !
    بععععععله هیچ کدوم از مراکز هم کمبود پهنای باند ندارن حقیقی هم تمام پنالتی ها رو درست رفت !
    برای اینکه به کمبود فوق العاده شدید پهنای باند اکثر سرویس دهنده ها در اکثر مراکز مخابراتی پی ببرید کافیه کیفیت نت ساعت 6 صبح رو با نت ساعت 8 9 شب مقایسه کنید متوجه کمبود خیلی خیلی شدید پهنای باند اینترنت بشید
    در ضمن چرا از دو سرویس دهنده خیلی خیلی داغون این روزای کشور دفاع میکنید در نوع خودش عجیبه تقریبا تمام کابران اسیاتک( فعال در انجمن ) و اکثر کاربران های وب ( در انجمن ) از سرعت کیفیت نت ناراضی هستند !
    در ضمن :
    شما : سرعت در تمامی بازه ها حداقل 1350 کیلوبایت هست و حداکثر 1500
    عملا دریافت سرعت 1500 کیلوبایت با ریت 12 غیر ممکنه نهایتش شما 1350 تا 1400 سرعت میگیری
    ان شالله که نماز روزتون قبول درگاه حق تعالی قرار بگیره

14. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام عرض شد خدمت شما اقا کیوان!
    این حرفای شما عوض اینکه بگین دستتون درد نکنه هستش؟! واقعا که پینگ شما که 330 بود بعد اعمال تغییرات شد 190 تا اونم با سرورهای خود گوگل! یعنی 140 تا حداقل کاهش پینگ! واقعا دستتون درد نکنه!
    شما مطالب رو بخون بعد قضاوت کن اقای محترم؛
    کی و چه کسی از کدوم PAP دفاع کرده اخه؟! بازم میگم مطالب رو بخون!
    اومدین به گفته های من ایراد بگیری بله با نت 12 مگ اسیاتک من الان تا 1350 کیلو حداقل دان دارم و حداکثرش هم میشه 1500!
    فکر کنم ریاضیات شما یکم..... این ضرب رو انجام بدین ببینید نتیجه چی میشه؟!
    128*12= 1536 غیر ممکنه!
    در خصوص کمبود پهنای باند مراکز این حرفا فقط برای دور کردن شما از اصل موضوع هستن! هیچ کمبود پهنای باندی نیست چرا که اگر بخوان میتونن تا 20 مگ هم پهنا بدن ولی با کدوم تجهیزات و زیرساخت! شما اول یه اطلاعاتی در خصوص توزیع زنجیره ای پهنای باند که الان به فکرش افتادن نگاهی بنداز بعد بیاد بگو لطفا
    عزیز من یک ساعت بهت دسترسی تیم ویور دادم اسم مودم رو عوض کردی ! دی ان اس ست کردی ! کریو رو غیر فعال کردی ! چ ربطی داشت نمی دونم ! منم اینقدر مبتدی نبودم اگه حرفاتون رو تایید کردم فقط میخواستم ببینم اخرش چه میکنی !
    این قسمت حرفاتون خیلی موضوع داره نکته وار میگم تا دوستان هم متوجه نست شما بشن:
    1_ شما که علامه دهر هستین این مودر رو روشن کنید برای بنده:
    جرا ای پی های هر مشترک زنجیره ای از اعداد 4 تایی هستش هر زنجیره برای چی هستش؟!
    2_ شما اگر میدونستین که اگر کریو رو نت فعال باشه مثل اینه که شما یه مسیر رو دوبار طی کنی اونوقت به نظر پما پینگ و سرعت پایین نمیاد کیفیت کم نمیشه!؟
    هر اتصال اضافی در مسیر گت وی ها همینطور که در کشور عزیزمون مشهمود هستش میانگین 21M/s به تاخیر ها اضافه میکنه
    3_فرق گت وی رو با دی ان اس بفرمایید؟!
    اصلا مسیردهی اتصال یعنی چی؟!
    4_چه ربطی داره و اینکه بگین من هم مبتدی میخواستم بدونم شما چیکار میکنی! رو اون وقت باید میگفتین که شما اینارو قبل من باید انجام میدادین و نیازی به من نبود درسته!؟>
    اگر واقعا راست گفته باشین!
    5_ فقط میخواستین ببینید من چیکار میکنم؟! خوب پس چه نیازی بود یه ساعت وقت بذارم برای شما اگر خودتون بلد بودین؟!
    6_ هر سرویس دهنده ای مسیر خودشو داره دوست عزیز
    این عرایض بنده هم در خصوص بررسی اسیاتک هستش! دوستان و شما هم میتونید تمامی موارد صدق رو در پیج های و بهم دنبال کنید
    در صورتی که عین روز روشنه نست شما از اول مشخصه!
    در پناه حق
    این عکس خدمت شما از فایل هیپو سرور امریکا الان خدمت شما

در ساعات شلوغ تا 1350 حداقل میگیره و در ساعات اواخر شب و اوایل صبح تا 1500 هم میاد
    امکان داره یا نداره!؟
    Last edited by frozan2014; 03-07-2016 at 15:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •