اقا فرشاد از کجا گیگ میخری که 1000 تومن در میاد؟؟
من فقط 100 گیگ رو به قیمت 90000 میتونم بخرم که با ارزش افزوده همون گیگی 1000 تومن میشه!!!؟؟
تو برنامه اندروید هم کمتر گیگی 1500 ندیدم
اقا فرشاد از کجا گیگ میخری که 1000 تومن در میاد؟؟
من فقط 100 گیگ رو به قیمت 90000 میتونم بخرم که با ارزش افزوده همون گیگی 1000 تومن میشه!!!؟؟
تو برنامه اندروید هم کمتر گیگی 1500 ندیدم
اینترنت از صبح قطع شده.
کسی دیگه این طور شده
توی پارتک هم نوع و مقدار سرویس رو نا مشخص میزنه
اره. درست شد.
درست شد.
کاش اطلاع رسانی کنن برای تعمیرات . وقتی کانال تلگرام دارند براحتی و بدون هزینه میتونند اطلاع رسانی کنند
صفحه جدید اینستاگرام اینترنت مخابرات استان خوزستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان برنامه ی رایگانی نیست برای افزایش سرعت دانلود از ساعت 1 شب به بعد چون سرعت میاد پایین؟
دوستان اینجا کسی هست که از مرکز مخابراتی گلستان سرویس داشته باشه ؟ اگر هست خواهشنا اعلام کنه یه سوال ازش دارم
ممنون
رینج آی پی 151.240.0.0 - 151.245.255.255 با مشکل مواجهه و بیشتر سایت ها رو باز نمیکنه.
151 و 172 مال شاتلن برا من فقط اینا میان با 46 همشونو بزاری سر هم یه ای پی درست و حسابی درنمیان 46 نصف سایتا رو باز نمیکنه اونا هم نصف دیگه سایتا رو 2.185 هم که دیگه نمیاد اصلا دیگه اینترنت مخابرات فاتحش خوندست اگه ای پی 2.185 نیاد
سلام دوستانبرای من هم فقط ای پی 151 میاد هر چی مودم رو عوض میکنم اضلا ایپی عوض نمیشهبا تلفن خونه و موبایل هم به 2020 زنگ میزنم میگه روی خط شما اینترنت نیست باید ثبت نام کنی نمیشه با پشتیبانی حرف زد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)