تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2947 از 3745 اولاول ... 194724472847289729372943294429452946294729482949295029512957299730473447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,461 به 29,470 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره بعد از 8 بار روشن خاموش کردن مودم و صرف 30 دقیقه به اینترنت وصل شدم.
    قبلا با آسیاتک دعا می کردیم بعد از ری استارت مودم یه رنج IP خوب بهمون بیفته الان دارم دعا می کنم فقط به اینترنت وصل شه ها ها ها.
    خدایی کسایی که 10-20 صفحه ی آخر این تاپیک رو بخوندن و بازم بیان از آسیاتک سرویس بگیرن من به عقلشون شک می کنم چون دیگه اون دانلود شبانه هم داغون شده
    و شخصا دلیلی نمیبینم که تا کسی می تونه از شاتل و پارس و حتی مخابرات سرویس بگیره بیاد سمت آسیاتک.
    سرویس هاشون افتضاح بود و با افتتاح این مرکز جدید افتضاح تر هم شد.
    با عصبانیت زنگ زدم پشتیبانی بیچاره دختره هی میگفت تو رو خدا آروم باشید آقا من پیگیری می کنم.گفتم چیو پیگیری می کنی؟
    تبلیغاتتون همه جا هست با اینکه کمبود پهنای باند دارید بازم کلی کاربر جذب کردید.خلاصه قاطی کردم.
    این 195 عزیز هم دید هیچ گ..ی در مقابل شرکت های اینترنتی نمی تونه بخوره فکر کنم کاسه کوزه اش رو جمع کرده.
    من رشت زندگی میکنم و آسیاتک دارم.با اینکه خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه،ولی توی بازه رایگان 5 تا 8 حدود 4 گیگ هرشب دانلود میکنم و واقعا راضیم.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز یکی از نرمالترین روزای اسیاتک بود
    پینگ 8.8.8.8 روی 130 تکون نمیخوره اوکیه
    اتفاقا برای منطقه شما خوب بوده همین الان سه بار با پشتیبانی صحبت کردم و از کمیود پهنای باند مرکز مخابراتی ما صحبت کردند و گفتند کاری هم ازشون برنمیاد چون توی برخی مناطق کمبود دارند و توی برخی مناطق هم کمبود ندارند.
    شانس ما مرکزمون پر از مشترک هست و کمبود پهنای باند.

بنده هم بیکار نیستم بیام بگم اگرم گفتم خواستم ببینم بقیه هم این مشکل رو دارند و از کدوم منطقه هستند.
    در ضمن شما اثبات کنید که کیفیت خطتون و snr خطتون روی چند مگا بیت بسته شده لاگ اسیاتک رو بخواید بنده هم میخوام بذارید کنار هم و مقایسه کنید. همچنین علاوه بر پینگ snr شما چقدر هست و شما هم خطتون روی 10 مگا بیت هست ایا؟و بعد میرسیم به اثبات مرکز مخابراتی که باز بنده در خدمتتون هستم برای اثبات.
    اگر هم برای رفع مشکل میتونید کاری کنید خوشحال میشم شماره ای از مسئولین بدید تا بنده تماس بگیرم برای رفع مشکل این مرکز.
    Last edited by amin885; 02-07-2016 at 21:32.

3. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

من رشت زندگی میکنم و آسیاتک دارم.با اینکه خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه،ولی توی بازه رایگان 5 تا 8 حدود 4 گیگ هرشب دانلود میکنم و واقعا راضیم.
    خط شما چیه مگه که 3 مگ بیشتر نمیکشه؟
    بعدش کاربری شما با من و کسایی که تو این تاپیکن خیلی فرق داره عزیز.ما گیم آنلاین و اینستا و تلگرام و خلاصه صد تا کار دیگه داریم جز دانلود بالام جان.

5. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز یکی از نرمالترین روزای اسیاتک بود
    پینگ 8.8.8.8 روی 130 تکون نمیخوره اوکیه
    اگه واقعا شما هم درست مگید مثل بنده عکس بذارید ممنون میشم اینم از وضعیت فعلی همراه با مستندات و عکس خدمت همگی دوستان اسیاتکی

توی پینگ میبینید که حتی گوگل رو داره تایم اوت میده از پایداری وثبات و نرمال هم خبری نیست !! موفق باشید.
    Last edited by amin885; 02-07-2016 at 22:40.

7. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان عزیز
    یه توضیح مختصر بدم در خصوص سرویس خودم، خط تا 20 مگ کشش داره و خط رو روی 12 مگ بستن و بیشتر از این هم کشش داره! منتها سرویسی بالاتر از این فعلا اسیاتک برای کاربران تدارک ندیده در ساعات شلوغی این تست ها گرفته شدن و کم و بیش در این ساعات همچین سرعتی میده ولی اواخر شب یا اوایل روز کلا تست ها تا 11.5 هم بالا میان!
    ایران:

المان:

فرانسه:

پینگ:

استریم ویدیو با اخرین کیفیت:

سوالی بود در خدمتم!
    ارادت

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه توضیح مختصر بدم در خصوص سرویس خودم، خط تا 20 مگ کشش داره و خط رو روی 12 مگ بستن و بیشتر از این هم کشش داره! منتها سرویسی بالاتر از این فعلا اسیاتک برای کاربران تدارک ندیده در ساعات شلوغی این تست ها گرفته شدن و کم و بیش در این ساعات همچین سرعتی میده ولی اواخر شب یا اوایل روز کلا تست ها تا 11.5 هم بالا میان!
    ایران:

سوالی بود در خدمتم!
    ارادت
    شما اگر سمتی در اسیاتک دارید مسلما اینجا سوالات زیادی دارند کاربران و همچنین مناطق و مراکزی که کمبود پهنای باند داره اسیاتک وگرنه همه این مطالب که شما گذاشتید چه دردی رو از کاربران مشکل دار اسیاتک بخاطر مشکل دار بودن از سمت خود اسیاتک و رفع مشکل تجهیزات و رسیدگی بهش حل میکنه!!
    موفق باشید.

10. 4 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سوالی بود در خدمتم!
    ارادت
    سلام کدوم شهر هستید؟ اگر تهران کدوم منطقه؟ بعد از کدوم طرح استفاده میکنید و ساعت رایگان سرعت چقدر هست؟!

12. این کاربر از ali-aza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما اگر سمتی در اسیاتک دارید مسلما اینجا سوالات زیادی دارند کاربران و همچنین مناطق و مراکزی که کمبود پهنای باند داره اسیاتک وگرنه همه این مطالب که شما گذاشتید چه دردی رو از کاربران مشکل دار اسیاتک بخاطر مشکل دار بودن از سمت خود اسیاتک و رفع مشکل تجهیزات و رسیدگی بهش حل میکنه!!
    موفق باشید.
    سلام خدمت شما دوست عزیز
    وقت بخیر خسته نباشید
    بنده حقیر نه سمتی تو اسیاتک دارم و لا غیر
    ولی کم کم اطلاعاتی دارم که فقط با دونستنش کلا مشکلات نت ایران حل میشه ولی کو گوش شنوا
    از زیرساخت بگیر تا ...... همشون فقط بلدن از کاربرا پول بگیرین و خدمات رو به عمد با کمترین کیفیت بدن!
    هیچ کمبود پهنای باندی در هیچ یک از PAP و مخابرات وجود نداره فقط نمیخوان از انحصار دربیارن!
    تنها مشکل تجهیزات هستن که هیچ شرکتی نمیخواد شروع به نوسازی و ......... کنن! فقط پول بگیرین!
    شما هم پ خ بدین تا در صورت امکان مشکلتون رو با هم بررسی کنیم!
    بنده حقیر از شاتل و های وب و اسیاتک هم سرویس دارم و در حد توان میتونم تمامی مشکلات رو به توجه به دانش اندک خودم در حد توان حل کنم!
    سوال و مشکلی بود پ خ بی زحمت!

14. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام کدوم شهر هستید؟ اگر تهران کدوم منطقه؟ بعد از کدوم طرح استفاده میکنید و ساعت رایگان سرعت چقدر هست؟!
    سلام خدمت شما
    ایام به کام و نماز و روزهاتون قبول درگاه حق!
    بنده تهران نیستم
    من سرویس شهاب 40 گیگ رو گرفتم!
    سرعت در تمامی بازه ها حداقل 1350 کیلوبایت هست و حداکثر 1500
    در خدمتم
    Last edited by frozan2014; 12-07-2016 at 11:46.

16. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام خدمت شما
    ایام به کام و نماز و روزهاتون قبول درگاه حق!
    بنده تهران نیستم ولی هم اردبیل حافظ هستم و هم تبریز ولیعصر
    من سرویس شهاب 40 گیگ رو گرفتم!
    سرعت در تمامی بازه ها حداقل 1350 کیلوبایت هست و حداکثر 1500
    در خدمتم
    خوب خداروشکر اندازه پولی که میدین اینترنت میگیرید البته بودن طرح شمارو داشتن و بخاطر کمبود پهنای باند مرکز خودشون سرعت خیلی کمتری داشتند و محدود! منکه طرح صبحانه گرفتم البته اینترانت هست و بدرد سرورهای خود آسیاتک میخوره مشکلات هم زیاده صفحه 2942 از مشکلات تصویر گذاشتم و خیلی ها صفحات قبل مشکلات گزارش کردن!

18. این کاربر از ali-aza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •