من رشت زندگی میکنم و آسیاتک دارم.با اینکه خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه،ولی توی بازه رایگان 5 تا 8 حدود 4 گیگ هرشب دانلود میکنم و واقعا راضیم.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من رشت زندگی میکنم و آسیاتک دارم.با اینکه خطم بالای 3 مگابیت رو نمیکشه،ولی توی بازه رایگان 5 تا 8 حدود 4 گیگ هرشب دانلود میکنم و واقعا راضیم.
اتفاقا برای منطقه شما خوب بوده همین الان سه بار با پشتیبانی صحبت کردم و از کمیود پهنای باند مرکز مخابراتی ما صحبت کردند و گفتند کاری هم ازشون برنمیاد چون توی برخی مناطق کمبود دارند و توی برخی مناطق هم کمبود ندارند.
شانس ما مرکزمون پر از مشترک هست و کمبود پهنای باند.
بنده هم بیکار نیستم بیام بگم اگرم گفتم خواستم ببینم بقیه هم این مشکل رو دارند و از کدوم منطقه هستند.
در ضمن شما اثبات کنید که کیفیت خطتون و snr خطتون روی چند مگا بیت بسته شده لاگ اسیاتک رو بخواید بنده هم میخوام بذارید کنار هم و مقایسه کنید. همچنین علاوه بر پینگ snr شما چقدر هست و شما هم خطتون روی 10 مگا بیت هست ایا؟و بعد میرسیم به اثبات مرکز مخابراتی که باز بنده در خدمتتون هستم برای اثبات.
اگر هم برای رفع مشکل میتونید کاری کنید خوشحال میشم شماره ای از مسئولین بدید تا بنده تماس بگیرم برای رفع مشکل این مرکز.
Last edited by amin885; 02-07-2016 at 21:32.
خط شما چیه مگه که 3 مگ بیشتر نمیکشه؟
بعدش کاربری شما با من و کسایی که تو این تاپیکن خیلی فرق داره عزیز.ما گیم آنلاین و اینستا و تلگرام و خلاصه صد تا کار دیگه داریم جز دانلود بالام جان.
اگه واقعا شما هم درست مگید مثل بنده عکس بذارید ممنون میشم اینم از وضعیت فعلی همراه با مستندات و عکس خدمت همگی دوستان اسیاتکی
توی پینگ میبینید که حتی گوگل رو داره تایم اوت میده از پایداری وثبات و نرمال هم خبری نیست !! موفق باشید.
Last edited by amin885; 02-07-2016 at 22:40.
سلام خدمت شما دوستان عزیز
یه توضیح مختصر بدم در خصوص سرویس خودم، خط تا 20 مگ کشش داره و خط رو روی 12 مگ بستن و بیشتر از این هم کشش داره! منتها سرویسی بالاتر از این فعلا اسیاتک برای کاربران تدارک ندیده در ساعات شلوغی این تست ها گرفته شدن و کم و بیش در این ساعات همچین سرعتی میده ولی اواخر شب یا اوایل روز کلا تست ها تا 11.5 هم بالا میان!
ایران:
المان:
فرانسه:
پینگ:
استریم ویدیو با اخرین کیفیت:
سوالی بود در خدمتم!
ارادت
شما اگر سمتی در اسیاتک دارید مسلما اینجا سوالات زیادی دارند کاربران و همچنین مناطق و مراکزی که کمبود پهنای باند داره اسیاتک وگرنه همه این مطالب که شما گذاشتید چه دردی رو از کاربران مشکل دار اسیاتک بخاطر مشکل دار بودن از سمت خود اسیاتک و رفع مشکل تجهیزات و رسیدگی بهش حل میکنه!!
موفق باشید.
سلام کدوم شهر هستید؟ اگر تهران کدوم منطقه؟ بعد از کدوم طرح استفاده میکنید و ساعت رایگان سرعت چقدر هست؟!
سلام خدمت شما دوست عزیز
وقت بخیر خسته نباشید
بنده حقیر نه سمتی تو اسیاتک دارم و لا غیر
ولی کم کم اطلاعاتی دارم که فقط با دونستنش کلا مشکلات نت ایران حل میشه ولی کو گوش شنوا
از زیرساخت بگیر تا ...... همشون فقط بلدن از کاربرا پول بگیرین و خدمات رو به عمد با کمترین کیفیت بدن!
هیچ کمبود پهنای باندی در هیچ یک از PAP و مخابرات وجود نداره فقط نمیخوان از انحصار دربیارن!
تنها مشکل تجهیزات هستن که هیچ شرکتی نمیخواد شروع به نوسازی و ......... کنن! فقط پول بگیرین!
شما هم پ خ بدین تا در صورت امکان مشکلتون رو با هم بررسی کنیم!
بنده حقیر از شاتل و های وب و اسیاتک هم سرویس دارم و در حد توان میتونم تمامی مشکلات رو به توجه به دانش اندک خودم در حد توان حل کنم!
سوال و مشکلی بود پ خ بی زحمت!
سلام خدمت شما
ایام به کام و نماز و روزهاتون قبول درگاه حق!
بنده تهران نیستم
من سرویس شهاب 40 گیگ رو گرفتم!
سرعت در تمامی بازه ها حداقل 1350 کیلوبایت هست و حداکثر 1500
در خدمتم
Last edited by frozan2014; 12-07-2016 at 11:46.
خوب خداروشکر اندازه پولی که میدین اینترنت میگیرید البته بودن طرح شمارو داشتن و بخاطر کمبود پهنای باند مرکز خودشون سرعت خیلی کمتری داشتند و محدود! منکه طرح صبحانه گرفتم البته اینترانت هست و بدرد سرورهای خود آسیاتک میخوره مشکلات هم زیاده صفحه 2942 از مشکلات تصویر گذاشتم و خیلی ها صفحات قبل مشکلات گزارش کردن!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)