داداش پس تو این عکس نوشته که cat 7 هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت نوشته:
داداش پس تو این عکس نوشته که cat 7 هستش:
تو این سایت نوشته:
اکثر گوشی های دو سیمکارته چینی مثل هواوی و سیائومی با اینکه CAT6هستند پلاس ایران را از نظر نرم افزاری تجمیع نمی کنند، قبل از خرید با تست کردن مطمئن شوید سپس خرید کنید.
Last edited by MPS882; 12-06-2017 at 14:19.
چه دل خجسته ای دارین شما دوستان !!
اخه فورجی تو ایران چی هست حالا که بخواد پلاسش باشه ...
همون تریجی رو درست و درمون راه بندازن با سرعت استانداردش فورجی پیشکش .. والا [emoji19]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سرعت یک مدته خیلی پایین اومده!با 4+ و 3 تا خونه آنتن قبلا 7مگ میگرفتم الان به زوور میشه 3مگ!!
به امید این روزا، اگر زنده باشیم.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
آموزش راه اندازی +4g در گوشی شیائومی می5
دزفول چند روزه سطح سیگنالم به شدت پایین اومده حتی آنتن تقوتی هم هم کمک چندانی نمیکنه سرعت دانلود 1/6 سابق شده.
RSSI -91
RSRP -105
RSRQ -11
SINR 0
Last edited by mostafa_1366; 11-06-2017 at 05:48.
20 روز پیش همینجا اعلام کردم منتظر افت شدید سرعت 4 جی باشید
حالا معدود جاهایی تغییری احساس نکنن ولی اکثر جاها از قبل عید تا الان افت سرعت داشتن و شدیدتر هم خواهد شد هدف فعلی ایرانسل و همراه اول فقط گسترش مناطق تحت پوشش هست هیچ توجهی به کیفیت نمی کنن اگه همین روشو ادامه بدن سرعت 90 درصد جاها بیش از 1 مگابایت نمیره !!! ( البته همین الان همراه اول همینجوره )
راستی دوستان میدونید سازمان تنظیم مقررات قیمت 1 گیگ رو چند میدونن ؟؟؟؟ 48000 هزارتومان!!!!
من چند روز پیش شکایت ثبت کردم در رابطه با نامحدود ایرانسل که چرا گرونه و بسته نامحدود هفتگی و ماهانه نداره !!! در جواب بهم سازمان گفت قیمت مصوب یک گیگ 480000 ریال می باشد و ارائه بسته های اینترنتی که حد این قیمت رو حفظ کند مجاز می باشد !!! در زمینه اینترنت کلا قوانین مشکل داره !!!! البته بگیم قوانینی وجود نداره بهتره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)