تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2946 از 4105 اولاول ... 1946244628462896293629422943294429452946294729482949295029562996304634463946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,451 به 29,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

انكادر اصطلاحى است كه در خدمت براى تخت و لباس خيلى استفاده مىيشه و مى شنويد يعنى چيدمان تخت بر اساس الگو خاصي كه روز اول به شما اموزش مى دهند بايد باشه لباس هم كه به خصوص براى شلوار بايد گتر استفاده كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    پس اون که گفتید در آنکادر باید استفاده کنید یعنی خودشون میدن دیگه، درسته؟

در ضمن دوست گرامی، من به کمک یکی از دوستان و پست اول این تاپیک یه لیست تهیه کردم. شما ببین چجوریه و ممنون میشم کم و زیادشو متذکر بشید:
    دارو (سرماخوردگی بزرگسالان + اسهال + استومینوفن کدئین [یک برگ] + چرک خشک کن + داروهای خاص خودت با نسخه‌ی پزشک + پماد کلوتریمازول و آد و پودر بچه برای عرق سوختگی + قرص مولتی ویتامین + قرص جوشان + چسب زخم) + مدارک (دفترچه بیمه اگر که داری و چند تا عکس تا مال خودشونو بدن + کپی‌های کارت ملی و شناسنامه و اصلشون + برگه‌های سفید [یا آبی] و واکسن + مدارک شرایط داری + لیست شماره تماس‌های دوستان و خویشاوندان درجه یک و دوستان و اقوام ساکن در شهر محل آموزشی) + البسه متناسب با آب و هوا و منطقه (واسه اردیبهشت 2 تا زیرپیراهنی سفید آستین دار و یک عدد شلوار راحتی تو خونه‌ای) +
    لیف + حوله دستی علاوه بر حوله حمام + ناخن گیر (بدون چاقو) + آویز لباس + قفل برای ساک + کمی قند + کمی نمک + کمی مغزیجات + 50 نقد و حداقل مجموع 200 تو 2 تا حساب (که یکیش همون عابربانک سپه هس و جلد مقاوم برا عابربانک‌ها تا نشکنن یه وقت) + چند ورق روزنامه باطله و کاغذ سفید + چندتا کهنه پارچه واسه پاک کردن پوتین + بشقاب تو گود استیل (یا پلاستیکی بستگی به این داره که می‌خوای بشوری یا نه؟) + قاشق استیل (یا پلاستیکی) + چنگال استیل (یا پلاستیکی) + لیوان دو جداره دسته دار استیل (یا پلاستیکی) + دستمال کاغذی جیبی + کیسه فریزر + چند تا کیسه بزرگ دسته‌دار واسه وقتی خواستی بیای پتوها و پوتین و اینا بذاری داخلش + خمیر دندان + مسواک + شامپو + تاید + سوزن نخ (رنگ مشکی و سفید) + سنجاق قفلی و ته گرد + ساعت مچی + خودکار + دفترچه یادداشت + دفتر ۶۰ برگ + ضد آفتاب + کرم مرطوب کننده + جوراب (یک جفت پا و یک جفت اضافه) + نیم متر کش + قیچی + ریش تراش برقی (یا ژیلت) + ماژیک یا غلط‌ گیر (برا نوشتن اسم رو وسایل) + کارت تلفن + یه چیز نازک نخ مانند که کلیدای قفلتو بندازی توش و به دستت یا گردنت آویزون کنی + دو سه تا دونه کیسه زباله بزرگ + چسب نواری 5 سانتی + یه ساندیس هم ببر تهشو سوراخ کن و بذار جیبت و ازش به عنوان لیوان اضطراری، وقتی وقت نداری بپری بری لیوان اصلیتو بیاری استفاده کن + اسکاج + عطر

این‌ها رو هم اونجا از بوفه می‌خرم: جعبه واکس (شامل واکس و ادوات) + مایع دستشویی + مایع ظرف‌شویی + قفل برای کمد + صابون

استحقاقی‌ها هم تا اینجا که فهمیدیم اینا هستن: لباس فرم + پوتین +
    کلاه + یقلوی (یا سینی استیل دارای چند قسمت) + قمقمه + زیلو + چهاربند فانسوقه + ملحفه برای آنکادر + چای و قند + آینه + خمیر دندان و مسواک + پتو + شامپو + جوراب + دمپایی + 1 یا 2 تا زیر پیراهنی + شورت + حوله حمام و صورت + تاید + واکس (بدون ادوات) + کیسه انفرادی + بالش

Last edited by shakhdar; 20-04-2015 at 11:30.

2. 5 کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

امروز یعنی یک ساعت پیش جواب یه سوال مهمو پیدا کردم.رفتم تامین اجتماعی (چون دفترچم برا تامین اجتماعیه) پرسیدم میتونیم همزمان هم اینو داشته باشیم هم دفترچه بیمه نیروهای مسلح؟ فرمود نمیشود...منم اولیشو باطل کردم

4. این کاربر از studious.endeavour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز یعنی یک ساعت پیش جواب یه سوال مهمو پیدا کردم.رفتم تامین اجتماعی (چون دفترچم برا تامین اجتماعیه) پرسیدم میتونیم همزمان هم اینو داشته باشیم هم دفترچه بیمه نیروهای مسلح؟ فرمود نمیشود...منم اولیشو باطل کردم
    آره نمیشه. منم امروز رفتم مرکز بیمه سلامت فارس. گفت اونو که بت دادن یه کپی از دفترچت بده خانواده بیارن تا باطلش کنیم.

6. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

پس اون که گفتید در آنکارد باید استفاده کنید یعنی خودشون میدن دیگه، درسته؟

در ضمن دوست گرامی، من به کمک یکی از دوستان و پست اول این تاپیک یه لیست تهیه کردم. شما ببین چجوریه و ممنون میشم کم و زیادشو متذکر بشید:
    دارو (سرماخوردگی بزرگسالان + اسهال + استو کدئین + چرک خشک کن + داروهای خاص خودت با نسخه‌ی پزشک + پماد کلوتریمازول و آد و پودر بچه برای عرق سوختگی) + مایع دستشویی کوچک تو ظرف در بسته + مدارک (دفترچه بیمه اگر که داری و چند تا عکس تا مال خودشونو بدن + کپی‌های کارت ملی و شناسنامه و اصلشون + برگه‌های سفید یا آبی و واکسن + مدارک شرایط داری) + البسه متناسب با آب و هوا و منطقه (واسه اردیبهشت 2 تا زیرپیرهنی آستین دار و یک عدد شلوار راحتی تو خونه‌ای) +
    لیف و صابون + حوله دستی علاوه بر حوله حمام + ناخن گیر + آویز لباس + قفل هم برای ساک و هم برای کمد + کمی قند + کمی نمک + کمی مغزیجات + 50 نقد و حداقل مجموع 200 تو 2 تا حساب (که یکیش همون عابربانک سپه هس) + چند ورق روزنامه باطله و کاغذ سفید + چندتا کهنه پارچه واسه پاک کردن پوتین + واکس و فرچه + بشقاب تو گود ملامین + قاشق استیل + چنگال استیل + لیوان دوجداره استیل + دستمال کاغذی جیبی + کیسه فریزر + چند تا کیسه بزرگ واسه وقتی خواستی بیای پتوهاتو و پوتین و اینا بذاری داخلش + خمیر دندان + مسواک + شامپو + تاید + سوزن نخ + سنجاق قفلی + ساعت مچی + خودکار + دفترچه یاداشت + ضد آفتاب + جوراب (یک جفت پا و یک جفت اضافه) + نیم متر کش + قیچی + آینه
    لیست فوق العاده ایه...فقط فک نکنم اجازه بدن قیچی ببریم...و اینکه (
    پماد کلوتریمازول و آد و پودر بچه برای عرق سوختگی) اولین بارمه دارم میشنوم میشه بیشتر توضیح بدین؟ برای عرق سوختگی همون ضد آفتاب کفایت نمیکنه مگه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لیست فوق العاده ایه...فقط فک نکنم اجازه بدن قیچی ببریم...و اینکه (
    پماد کلوتریمازول و آد و پودر بچه برای عرق سوختگی) اولین بارمه دارم میشنوم میشه بیشتر توضیح بدین؟ برای عرق سوختگی همون ضد آفتاب کفایت نمیکنه مگه؟؟؟؟
    نه عزیز. ضد آفتاب واسه مقاومت پوست در برابر اثر مخرب نور خورشیده (همون سیاه شدن خودمون ). اونا که نوشتم بیشتر برا زیر بقل و کشاله ران به کار میاد. واسه زیر بقل اگر عرق سوز شدی پودر بچه ببر. و واسه کشاله ران آد و از اون بهتر کلوتریمازول. راستی کرم مرطوب کننده یادم رفت. البته لیست رو تو پست خودم ویرایش می کنم
    Last edited by shakhdar; 13-04-2015 at 12:55.

9. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اوکی گرفتم دادا...خب کم کم دارم حس میکنم تمام وسایل و خرتو پرتی که باید ببریم و تمام کارایی که قبل اعزام میباید انجام میدادیم مثل باطل کردن دفترچه درمانی رو انجام دادیم و خدا بخاد میشه گفت الان آمادگی نسبی داریم برا اعزام....پس خدایم بیامرزد مرا...عجب آدمی مزخرفی بودم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

افرادی که 01 بودن:

دوستان اگه روز اول اردیبهشت موهامون رو کوتاه نکنیم مساله ای داره؟یعنی بعد از مرخصی اول که برگشتیم موهامون رو کوتاه کنیم
    اولین بار که اونجاییم چند روز اونجا میمونیم و بعد بهمون مرخصی میدن ؟
    روز اول با چه لباسی بریم؟ با تی شرت بریم گیر میدن؟
    روز اول با ساک معمولی بریم طوریه ؟ بعدش خودشون بهمون ساک میدن ؟
    لباس نظامی و پوتین کی بهمون میدن؟
    یلقوی رو بهمون میدن یا خودمون باید تهیه کنیم؟

پاداگان 01 سرویس های بهداشتیش آینه داره که جلوش ریشامون رو بزنیم یا خومون باید آینه هم ببریم؟
    Last edited by new2012user; 13-04-2015 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اوکی گرفتم دادا...خب کم کم دارم حس میکنم تمام وسایل و خرتو پرتی که باید ببریم و تمام کارایی که قبل اعزام میباید انجام میدادیم مثل باطل کردن دفترچه درمانی رو انجام دادیم و خدا بخاد میشه گفت الان آمادگی نسبی داریم برا اعزام....پس خدایم بیامرزد مرا...عجب آدمی مزخرفی بودم...
    قیچی تو پست اول همین تاپیک نوشته. تازه نوشته تاشو هم ببریم! فقط حیف که نوشته چاقو نبرید. امیدوارم اگر میوه دادن چاقو پلاستیکی بدن و اگر کنسرو و تن ماهی دادن از اینا باشه که دربازکن خودش داره.

13. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

افرادی که 01 بودن:

دوستان اگه روز اول اردیبهشت موهامون رو کوتاه نکنیم مساله ای داره؟یعنی بعد از مرخصی اول که برگشتیم موهامون رو کوتاه کنیم
    اولین بار که اونجاییم چند روز اونجا میمونیم و بعد بهمون مرخصی میدن ؟
    روز اول با چه لباسی بریم؟ با تی شرت بریم گیر میدن؟
    روز اول با ساک معمولی بریم طوریه ؟ بعدش خودشون بهمون ساک میدن ؟
    لباس نظامی و پوتین کی بهمون میدن؟
    یلقوی رو بهمون میدن یا خودمون باید تهیه کنیم؟
    پاداگان 01 سرویس های بهداشتیش آینه داره که جلوش ریشامون رو بزنیم یا خومون باید آینه هم ببریم؟
    عزیز، منم 01 افتادم. من فرض بر این میذارم که هر خطتتون یه سؤال مجزا با شماره هس، پس:
    1- حتماً کوتاه کن. من پستای این تاپیکو تا 150 صفحه رفتم عقب از آخر. یه نفر گفته بود 0 بزنید تا فقط یه بار دیگه اونم با 0 بیشتر لازمتون نشه. هر چی کوتاهتر باشه بیشترم خوششون میاد و اینکه mani6606 عزیز گفتن مرخصی اول کار وحی منزل نیس که بدن. ممکنه ندن.
    2- اگر مرخصی اول کار بدن تا 3 روز هم ممکنه بدن واسه سایز کردن و اینا. اینشو من درست نفهمیدم که با وجود مرخصی برا سایز کردن، آیا میشه تو خود پادگان سکونت کرد یا نه؟ چون من خودم از شیراز میام اونجا و نمیصرفه حتی تا 3 روز هم بدن برگردم. اما از جوابایی که بچه‌ها دادن و برآیند خودم نتیجه گرفتم که ظاهراً میشه اونجا موند. در ضمن خود پادگان هم خیاطی داره.
    3- تو برگ سفید (یا آبی هم بهش میگن) که از پست اومده نوشته ظاهری ساده. من که خودم با تیشرت میام. فقط سعی کن آستین بلند باشه و طرح و عکس خفنی هم نداشته باشه.
    4- ساک فکر نکنم بدن. کوله قبلاً جزء استحقاقی‌ها بوده ولی الآن حذف شده. بله با ساک معمولی یا کوله برید. ظاهراً یه کیسه میدن (احتمالاً زیپ دار) تا ساک یا کولتو بذاری توش و کیسه رو بذاری زیر تختت. (یه قفلم برا همون کیسه بگیر یا هونجا بوفش خودش داره)
    5- همون اولین روز کاریشون که می رسیم پادگان میدن.
    6- اینو هم من اسمش شنیدم ولی نمیدونم چیه. شما بی زحمت می تونی منو توجیه کنی چیه؟ (یلقوی رو میگما!)
    7- یه دونه کوچیک قابل حملشو همراه خودت بیار. چون یه وقت دیدی شلوغه و کارت با یه پریز تو جای دیگه میشه. در ضمن برا رسیدن به وضعیت لباس هم خوبه.
    Last edited by shakhdar; 13-04-2015 at 13:39.

15. 2 کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

شما در هر گروهانى باشيد در اسايشگاه ان گروهان با بقيه سربازان هستيد
    افرادى كه معافيت اعصاب و روان مى گيرند كارت قرمز معافيت دارند از داشتن گواهينامه، پاسپورت ، مشاغل دولتى،جواز كسب محروم هستند عملا دست انها در زندگى شخصى بسته است ، راه كارش هم اينه كه بيخودى دنبال اين معافيت نباشيد.
    شما در روزى كه خودتون را به يگان معرفى مىكنيد از شما درباره تخصص هايي كه داريد سوالمى پرسن حقيقت رو بگيد اگر در اينده بفهمند كه شما دروغ گفتيد به شدت تنبيه خواهيد شد ممكنه شما را به شهر ديگر منتقل كنند
    بله پتو و ملحفه به همراه داشته باشيد در اسايشگاه به شما همانند اموزشى كمد مى دهند و شايد روز اول نتوانيد از پادگان خارج شويد
    حتما در تاريخى كه در امريه ذكر شده در يگان حضور داشته باشيد در غير اين صورت غيبت مى خوريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    داداش ترسوندیم..
    من مشکل اعصاب و روان ندارم...افسردگی دارم که با مشکل اعصاب و روان زمین تا آسمون فرق داره
    من بچه کاملا آروم و گوشه گیری هستیم..معمولا دعوا نمیکنم و خیلی خوب به اعصاب و روانم مسلطم و همه هم اینو میگن و معمولا چه تو شهرمون چه تو مدرسه و چه تو پادگان همه منو اینجوری میشناسن..
    ولی به شدت افسردگی دارم...زندگی برام هیچ شده
    از این نظر میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •