دوستان من 3 ساله با صبانتم 1 مگابایت و اگه بخواهم کوچ کنم کارم درسته با پارس آنلاین صبانت خوبه و قینت هاش بالا رفته و عیدی که هیچ طرحی نداره و من مودم نت گر دارم پشتیبانی می کنه ؟ من حجم اضافه رو می گیرم 3888 پارس آنلاین چطوره ؟
دوستان من 3 ساله با صبانتم 1 مگابایت و اگه بخواهم کوچ کنم کارم درسته با پارس آنلاین صبانت خوبه و قینت هاش بالا رفته و عیدی که هیچ طرحی نداره و من مودم نت گر دارم پشتیبانی می کنه ؟ من حجم اضافه رو می گیرم 3888 پارس آنلاین چطوره ؟
دوستان دیگه دانشگاه نمی رم و کارت ندارم آیا بدون کارت سرعت 1 یا 2 مگابایت میده پارس آنلاین
اگه برای بار اوله که میخاید از پارس سرویس بگیرید یه جواز کسبی چیزی لازمه ولی اگه در حال حاضر پارس دارین خیلی راحت میشه تغییر سرویس بدید به 2 مگ
پس اگه بار اولتونه یه سرویس 128 یک ماهه بگیرید بعد ارتقا بدین
من خودم 1 مگابایت دارم 3 ساله صبانت قیمت 1 ساله پارس آنلاین با 36 یا 48 گیگ دانلود 1 مگابایت و 2 مگابایت چه قیمته ؟
آقا امشب دانلود شبانه رو چه جوری ست کنیم؟ :-/
ساعت 1 به زمان قدیم مودمو روشن کنید چند مگابایت دانلود کنید مودمو خاموش روشن کنید برید ببنید تو پروفایلتون رایگان حساب شده یا نه...
دوستان دیگه هم هر کی زودتر متوجه شد توی همین تاپیک طبق روال سال های پیش اعلام میکنه![]()
با مدیریت ترافیک پارس آنلاین از این به بعد تمام کاربردهای اینترنت اونجوری که باید کار بکنند کار می کنند این قابلیت مدتی است که روی کلیه سرویس های پارس آنلاین ، برقرار شده و به منظور رضایت بیشتر شما ، پیوسته بروزرسانی می گردد.
تجربیات و پیشنهادات خود را در رابطه با کیفیتِ اخیر دریافت و ارسال صدا و تصویر ، بازی های آنلاین و باز کردن صفحات وب و ارسال ایمیل با ما در میان بگذارید.
لینک ویدیو:
پیج رسمی فیس بـــوک پارس انلاین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
============
دوستان حالا با این سیستم سرعت شبانه کاربران پرمصرف محدود میشه؟
پارس کلا تصویرو صدارو بسته چطوری خوب کار میکنن؟؟؟؟
بچه ها ساعت دانلود رایگان امشب تغییر میکنه یا همون 2 تا 7 هست؟
یه پشتیبانی هر چی زنگ میزنم برنمیدارن.
آره فکر کنم !
2 شبه که فقط 2 گیگ دانلود میتونم بکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)