آسیاتک به صورت انفرادی کسیو محدود نمیکنه. اگه بخواد محدودیتی ایجاد کنه روی مرکز مخابراتی اعمال میکنه
آپلودش به صورت پیشفرض 512کیلوبیت هست و خیلی طول میکشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیاتک به صورت انفرادی کسیو محدود نمیکنه. اگه بخواد محدودیتی ایجاد کنه روی مرکز مخابراتی اعمال میکنه
آپلودش به صورت پیشفرض 512کیلوبیت هست و خیلی طول میکشه
دوستان تورو خدا یکی این سواله منو جواب بده اگه ما مثلا یک سرویس حجمی یکساله بخریم و سر یکماه همه حجمشو تموم کنیم ایا میتونیم این سرویسو لغو کنیم مثلا یک سرویس حجمی با سرعت دیگه مثلا یکماه بگیریم یا همش باید تا یکسال اینو تمدید کنیم
میتوانید به سرویس دیگری تمدید کنید و چون این کار به نفع آسیاتک است، هیچ محدودیتی ندارد. ولی تعرفه حجم اضافی در مقایسه با تعرفه سرویسهای عادی آسیاتک باصرفه تر است مگر اینکه به سرویسهای جشنواره ای تمدید کنید که فعلا چنین سرویسی برای تمدید نیست.
اگر مجبور نیستید از آسیاتک استفاده کنید میتوانید به سرویسهای جشنواره ای شرکتهای دیگر مانند صبانت و شاتل هم فکر کنید که قیمت و کیفیت بهتری نسبت به آسیاتک دارند.
سلام بیزحمت سایت 195 چک کنید ببینید قسمت فیلد کارت ملی برای تخلیه خط کار میکنه ممنون
بله سایت 195 دیگه پاسخگو نیست میگن این عزیزان 195 انتقال دادن برای پیگیری و نظارت بر فیش های نجومی آنجا بر سوراخ قفل! کلیدی بنفش بزنن و تدبیر و امیدی داشته باشن برای حقوق نجومی! شایدم با استعفاء دسته جمعی مدیران بخش های مختلف این عزیزان بردن برای مدیریت!
بالاخره بعد از 8 بار روشن خاموش کردن مودم و صرف 30 دقیقه به اینترنت وصل شدم.
قبلا با آسیاتک دعا می کردیم بعد از ری استارت مودم یه رنج IP خوب بهمون بیفته الان دارم دعا می کنم فقط به اینترنت وصل شه ها ها ها.
خدایی کسایی که 10-20 صفحه ی آخر این تاپیک رو بخوندن و بازم بیان از آسیاتک سرویس بگیرن من به عقلشون شک می کنم چون دیگه اون دانلود شبانه هم داغون شده
و شخصا دلیلی نمیبینم که تا کسی می تونه از شاتل و پارس و حتی مخابرات سرویس بگیره بیاد سمت آسیاتک.
سرویس هاشون افتضاح بود و با افتتاح این مرکز جدید افتضاح تر هم شد.
با عصبانیت زنگ زدم پشتیبانی بیچاره دختره هی میگفت تو رو خدا آروم باشید آقا من پیگیری می کنم.گفتم چیو پیگیری می کنی؟
تبلیغاتتون همه جا هست با اینکه کمبود پهنای باند دارید بازم کلی کاربر جذب کردید.خلاصه قاطی کردم.
این 195 عزیز هم دید هیچ گ..ی در مقابل شرکت های اینترنتی نمی تونه بخوره فکر کنم کاسه کوزه اش رو جمع کرده.
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اصلا بالا نمی آید، اما از طریق لینک زیر و مرورگر فایرفاکس وارد سایت ثبت شکایت شدم و فیلد کد ملی هم فعال بود، شما میتوانید با چند مرورگر مختلف امتحان کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خرابه اندر خراب.![]()
واقعا امروز وضعیت افتضاح بود.
امروز یکی از نرمالترین روزای اسیاتک بود
پینگ 8.8.8.8 روی 130 تکون نمیخوره اوکیه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)