تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2946 از 3745 اولاول ... 194624462846289629362942294329442945294629472948294929502956299630463446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,451 به 29,460 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان ، این موضوع که آپلود آسیاتک در تمام طول شبانه روز نامحدود است چقدر کارایی داره ؟ آیا اگر به صورت مداوم آپلود داشته باشیم سرویس را محدود میکنند ؟ اصلا سرعت آپلود مثلا برای سرویس های 128 چقدر هست و کلا به درد میخوره ؟

من به شدت به آپلود احتیاج دارم و ظاهرا آسیاتک آپلود نامحدود را خیلی وقته که عملی کرده ...

تجربیات و نظرات دوستان در مورد کیفیت آپلود نامحدود آسیاتک چجوری هست ؟
    آسیاتک به صورت انفرادی کسیو محدود نمیکنه. اگه بخواد محدودیتی ایجاد کنه روی مرکز مخابراتی اعمال میکنه
    آپلودش به صورت پیشفرض 512کیلوبیت هست و خیلی طول میکشه

2. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان تورو خدا یکی این سواله منو جواب بده اگه ما مثلا یک سرویس حجمی یکساله بخریم و سر یکماه همه حجمشو تموم کنیم ایا میتونیم این سرویسو لغو کنیم مثلا یک سرویس حجمی با سرعت دیگه مثلا یکماه بگیریم یا همش باید تا یکسال اینو تمدید کنیم

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان تورو خدا یکی این سواله منو جواب بده اگه ما مثلا یک سرویس حجمی یکساله بخریم و سر یکماه همه حجمشو تموم کنیم ایا میتونیم این سرویسو لغو کنیم مثلا یک سرویس حجمی با سرعت دیگه مثلا یکماه بگیریم یا همش باید تا یکسال اینو تمدید کنیم
    میتوانید به سرویس دیگری تمدید کنید و چون این کار به نفع آسیاتک است، هیچ محدودیتی ندارد. ولی تعرفه حجم اضافی در مقایسه با تعرفه سرویسهای عادی آسیاتک باصرفه تر است مگر اینکه به سرویسهای جشنواره ای تمدید کنید که فعلا چنین سرویسی برای تمدید نیست.
    اگر مجبور نیستید از آسیاتک استفاده کنید میتوانید به سرویسهای جشنواره ای شرکتهای دیگر مانند صبانت و شاتل هم فکر کنید که قیمت و کیفیت بهتری نسبت به آسیاتک دارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

میتوانید به سرویس دیگری تمدید کنید و چون این کار به نفع آسیاتک است، هیچ محدودیتی ندارد. ولی تعرفه حجم اضافی در مقایسه با تعرفه سرویسهای عادی آسیاتک باصرفه تر است مگر اینکه به سرویسهای جشنواره ای تمدید کنید که فعلا چنین سرویسی برای تمدید نیست.
    اگر مجبور نیستید از آسیاتک استفاده کنید میتوانید به سرویسهای جشنواره ای شرکتهای دیگر مانند صبانت و شاتل هم فکر کنید که قیمت و کیفیت بهتری نسبت به آسیاتک دارند.
    سلام بیزحمت سایت 195 چک کنید ببینید قسمت فیلد کارت ملی برای تخلیه خط کار میکنه ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

من فکر کردم مشکل از کامپیوتره!!!
    اینا همشون یکین باو

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    بله سایت 195 دیگه پاسخگو نیست میگن این عزیزان 195 انتقال دادن برای پیگیری و نظارت بر فیش های نجومی آنجا بر سوراخ قفل! کلیدی بنفش بزنن و تدبیر و امیدی داشته باشن برای حقوق نجومی! شایدم با استعفاء دسته جمعی مدیران بخش های مختلف این عزیزان بردن برای مدیریت!

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بالاخره بعد از 8 بار روشن خاموش کردن مودم و صرف 30 دقیقه به اینترنت وصل شدم.
    قبلا با آسیاتک دعا می کردیم بعد از ری استارت مودم یه رنج IP خوب بهمون بیفته الان دارم دعا می کنم فقط به اینترنت وصل شه ها ها ها.
    خدایی کسایی که 10-20 صفحه ی آخر این تاپیک رو بخوندن و بازم بیان از آسیاتک سرویس بگیرن من به عقلشون شک می کنم چون دیگه اون دانلود شبانه هم داغون شده
    و شخصا دلیلی نمیبینم که تا کسی می تونه از شاتل و پارس و حتی مخابرات سرویس بگیره بیاد سمت آسیاتک.
    سرویس هاشون افتضاح بود و با افتتاح این مرکز جدید افتضاح تر هم شد.
    با عصبانیت زنگ زدم پشتیبانی بیچاره دختره هی میگفت تو رو خدا آروم باشید آقا من پیگیری می کنم.گفتم چیو پیگیری می کنی؟
    تبلیغاتتون همه جا هست با اینکه کمبود پهنای باند دارید بازم کلی کاربر جذب کردید.خلاصه قاطی کردم.
    این 195 عزیز هم دید هیچ گ..ی در مقابل شرکت های اینترنتی نمی تونه بخوره فکر کنم کاسه کوزه اش رو جمع کرده.

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بیزحمت سایت 195 چک کنید ببینید قسمت فیلد کارت ملی برای تخلیه خط کار میکنه ممنون
    سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اصلا بالا نمی آید، اما از طریق لینک زیر و مرورگر فایرفاکس وارد سایت ثبت شکایت شدم و فیلد کد ملی هم فعال بود، شما میتوانید با چند مرورگر مختلف امتحان کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وضعیت خرابه اندر خراب.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بالاخره بعد از 8 بار روشن خاموش کردن مودم و صرف 30 دقیقه به اینترنت وصل شدم.
    قبلا با آسیاتک دعا می کردیم بعد از ری استارت مودم یه رنج IP خوب بهمون بیفته الان دارم دعا می کنم فقط به اینترنت وصل شه ها ها ها.
    خدایی کسایی که 10-20 صفحه ی آخر این تاپیک رو بخوندن و بازم بیان از آسیاتک سرویس بگیرن من به عقلشون شک می کنم چون دیگه اون دانلود شبانه هم داغون شده
    و شخصا دلیلی نمیبینم که تا کسی می تونه از شاتل و پارس و حتی مخابرات سرویس بگیره بیاد سمت آسیاتک.
    سرویس هاشون افتضاح بود و با افتتاح این مرکز جدید افتضاح تر هم شد.
    با عصبانیت زنگ زدم پشتیبانی بیچاره دختره هی میگفت تو رو خدا آروم باشید آقا من پیگیری می کنم.گفتم چیو پیگیری می کنی؟
    تبلیغاتتون همه جا هست با اینکه کمبود پهنای باند دارید بازم کلی کاربر جذب کردید.خلاصه قاطی کردم.
    این 195 عزیز هم دید هیچ گ..ی در مقابل شرکت های اینترنتی نمی تونه بخوره فکر کنم کاسه کوزه اش رو جمع کرده.
    واقعا امروز وضعیت افتضاح بود.

12. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

واقعا امروز وضعیت افتضاح بود.
    امروز یکی از نرمالترین روزای اسیاتک بود
    پینگ 8.8.8.8 روی 130 تکون نمیخوره اوکیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •