سلام دوستان میخوام گوشی Xiaomi Mi Max 128GB بخرم،میخواستم بدونم فورجی پلاس رو ساپورت میکنه؟ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان میخوام گوشی Xiaomi Mi Max 128GB بخرم،میخواستم بدونم فورجی پلاس رو ساپورت میکنه؟ممنون میشم جواب بدید
من که چند ماه پیش امتحان کردم روی EDGE سرعت 3 کیلوبایت بود و پینگ هم 3500 با ایران
اخیرا هم ایرانسل شبا شدیدا با کمبود پهنای باند رو به رو میشه به صورتی که پینگ به گند کشیده میشه (نوسانش حدود 50 60 میشه) و سرعت دانلود من هم از 5 مگابایت روی باند 7 میشه 1 مگابایت و در همون زمان دوستم تو تهران کلا سرعتش میشه 20 30 کیلوبایت (که نشون دهنده اینه که به منطقه ما ربطی نداره و پهنای باندش کلا میاد پایین)
Last edited by Electronic-Arts; 09-06-2017 at 17:31.
پهنای باند که کم شده من اوایل 6 مگ بود الان تو بهترین شرایط از داخل ایران 3 مگ دانلود میکنه
و اغلب هم رو 1 تا 2 مگ هست
شده مثل adsl کمی بهتر
اره واقعا سرعت اومده پایین خیلی [emoji19]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
از بعد عید ایرانسل خیلی داغون شده، سرعت حداکثر 10 مگابیت روی فورجی و 1 مگابیت روی تریجی هست، در حالی که روی همراه اول سرعت فورجی 50 مگابیت و تریجی 12 مگابیت شده
من تا یک هفته پیش این مشکل رو داشتم. البته فقط مشکل من نبود و کاربران دیگه هم در همین تاپیک اطلاع داده بودن.
ولی حدود یک هفته هست که تقریباً همون 3 ساعت دانلود میکنم و مشکل قبل رو ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سرعت فورجی پلاس الان ، واقعا افتضاح ... [emoji52]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by Abolfazl-Star; 10-06-2017 at 01:41.
نه پشتیبانی نمیشه در کل کت ۴ هست و اگه هم کت ۶ ب بالا باشه فورجی پلاس فعال نمیشه روی شیائومی.
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)