2.185 بهترینه امتحان خودشو پس داده
2.185 بهترینه امتحان خودشو پس داده
سلام دوستان کسی از شما ها برنامه ای رایگان سراغ داره که کار تبدیل اینترانت به اینترنت رو انجام بده یعنی اینرنت شما رو به یه vps وصل کنه و شما آیپیتون عوض بشه و بشه آیپی اون vps ؟!
دقیقا نمیدونم منظورم رو بیان کردم کسی سوال داشت بگه تا بهتر توضیح بدم
با تشکر
خوبیش چیه؟؟؟
ماله دوستمم ۱۷۸تفاوتی بین شون ندیدم!!!
این 2.185
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بقیه هم خوب هستند قبلا تفاوت زیاد بود الان نه.
جدیدا ایپی 151 با 200 خورده ای میاد که هیچ سایتی رو باز نمیکنه، ای کاش های وب اینجا سرویس میداد از شر این حروم خور ها راحت میشدیم
منتقلمون کردن شاتل فقط ای پی شاتل 151 میاد که کیفیتشون افتضاحه نصف سایتا رو بزور باز میکنه 46 هم میاد ولی چه فایده اینقدر کنده تلگرام و اینستاگرام که تعطیل حتی یه عکس هم از تلگرام یا واتس اپ دانلود نمیکنه اون ای پی های شاتل هم فقط 10 درصد سایتا رو باز میکنه نصفو کند باز میکنه خیلی از سایتا هم اصلا باز نمیکنه
حالا دیگه قدر 2.185 رو میدونید قابل توجه شماها که میگفتید 2.185 با بقیه ای پی ها فرقی نداره![]()
Last edited by farshad0123; 29-10-2016 at 15:05.
سلام دوستان کسی میدونه این شماره مال کدوم قسمت مخابراته ؟ من شکایت کردم از این شماره باهام تماس گرفتن :
06133730096
احتمالا شماره فروش مال شعبه شیخ بها باشه
سلام
دوستان من براي اتصال يك سايت به دفتر تهران، احتياج به اينترنت در محل سايت دارم. سايت در 20 كيلومتري پتروشيمي مسجد سليمان واقع شده است.
متاسفانه من به منطقه آشنايي ندارم، يكي از دوستان ميتونه من را راهنمايي كند كه خوزستان چند ISP معروف دارد ؟ و كدام ISP مسجد سليمان را پوشش ميدهد ؟
ممنون
Last edited by Firebirds; 30-10-2016 at 08:03.
یعنی دیگه ای اپی 2.185 برات نمیاد؟؟؟
واسه من فقط 2.185وو 78 میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)