تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2944 از 4105 اولاول ... 1944244428442894293429402941294229432944294529462947294829542994304434443944 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,431 به 29,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من خدمتم و افتادم نروی زمینی ارتش حالا بگی نگی من یه اشنایی دارم تو ارتش من به اون اشنا بگم من و واسه چه مواردی سفارش کنه ؟بنظرتون چی کلا ازش بخوام؟؟
    اگر بتونه برای یگان بندازتت ستاد مشترک ( ارتش ) خیلی خوبه ! بعد خود ستاد مشترک خودش تقسیمتون میکنه !

2. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خبر ۲۲ فروردین ۹۴: مدت خدمت وظیفه امسال از ۲۴ ماه به ۲۱ ماه تغییر یافت/ افزایش مدت خدمت سربازی فعلاً منتفی شد:به گزارش خبرگزاری فارس، سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: با توجه به استقبال جوانان در نیمه دوم سال ۱۳۹۳ و برنامه‌ریزی‌های انجام شده جهت استفاده بهینه از خدمت کارکنان وظیفه فعلا بحث ضرورت افزایش مدت خدمت سربازی منتفی شد در همین راستا با موافقت سردار ریاست ستاد کل نیروهای مسلح سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی افزایش مدت خدمت دوره ضرورت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد و در سال ۱۳۹۴ نیز کماکان مقررات سال ۱۳۹۳ یعنی به مدت ۲۱ ماه ضرورت استمرار خواهد یافت.
    کمالی همچنین اعلام داشت: در اجرای بند الف ماده ۴ قانون خدمت وظیفه عمومی مدت خدمت دوره ضرورت ۲۴ ماه بوده و در صورتی که مشمولان مازاد و یا کم‌تر از تعداد مورد نیاز باشد ستاد کل می‌تواند آن را به کمتر یا بیشتر از مدت فوق تغییر دهد، لذا در سال ۱۳۹۳ با توجه به تعداد مشمولین اعزامی و نیاز نیروهای مسلح تصمیم گرفته شد برابر قانون از سال ۱۳۹۴ مدت خدمت دوره ضرورت ۲۴ ماه تعیین گردد.
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بر این اساس مدت خدمت دوره سربازی ۲۱ ماه بوده و در مناطق عملیاتی و امنیتی ۳ ماه مناطق محروم و بد آب و هوا ۲ ماه و نیز به ازای هر فرزند ۲ ماه کسر خواهد شد.
    این مقام مسئول در نیروهای مسلح در پایان افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاه‌های غیرنظامی به جز یگان‌های حفاظت و دژبان همچنان برابر مقررات سال ۱۳۹۳ مدت ۲۴ ماه خواهد بود و افزایش مدت خدمت سربازی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مالک اشتر اراک

هر کس 1 اردیبهشت 06 مالک اشتر افتاده این شماره رو اد کن توی وایبر یه گروه از هم پادگانی ها تشکیل دادیم

09365718071
    Last edited by arfnpm; 13-04-2015 at 10:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

در محيط هاى اموزشى شما بايد صابون مايع براى شست شوي شخصى خودت داشته باشى، يگان صابون مايع در سرويس هاى بهداشتى نمى گذارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    یعنی صابون مایع هم باید خودمون ببریم؟
    صابون مایع دیگه کوچترین چیزیش هم که من سراغ دارم باز بزرگه بعدشم امکان نشتی و کثیف کردن لباسای تو ساکت هم میره بالا اگه چیزیش بشه
    یهو بگن آفتابه هم بیارید ما نه شیلنگ داریم نه آفتابه!

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان تو این برگه سفید من مغایرت وجود داره هم گروه خونی هم وضعیت تاهل میخواستم بدونم باید کجا ببرم درسش کنم؟
    اگه درست کنم که محل خدمت رو عوض نمیکنن که؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از اهواز کسی هست 1 اردیبهشت اعزام باشه؟
    اگه هست جواب بده برگه سفیدش اومده یا نه

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    یکی هست که یک بار خودکشی ناموفق داشته . ایا معافیت میگیره ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی صابون مایع هم باید خودمون ببریم؟
    صابون مایع دیگه کوچترین چیزیش هم که من سراغ دارم باز بزرگه بعدشم امکان نشتی و کثیف کردن لباسای تو ساکت هم میره بالا اگه چیزیش بشه
    یهو بگن آفتابه هم بیارید ما نه شیلنگ داریم نه آفتابه!
    صابون مايع بايد از بوفه پادگان تهبه كنيد ، يگان در سرويس بهداشتى صابون مايع نمى گذارد ، يك يگان كه بالاى ١٠٠ نفر وظيفه داشته باشد بايد هر روز منبع صابون مايع را پركنند خوب مسلما براى صرفه جويي اين كار را نمى كنند

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

۱-از اغلب سربازهای صفر برای کارهای خدماتی در یگان ها اسنفاده می کنند اگر سربازی خوش شانس باشه به عنوان امربر یک فرمانده گروهان تعیین بشه.
    ۲-بله هر گروهان اسایشگاه مخصوص به خود را دارد.
    ۳-خیر شما باید از پزشک در بهداری پادگان یا بیمارستان ارتش نامه ای داشته باشید که شما را از رژه یا نگهبانی معاف کند.
    ۴-به نظر پزشک مرتبط است.
    ۵-خیر معاف از رزم که بود و نبودش در حال حاضر نقشی در خدمت ندارد معاف از نگهبانی مقوله حداست.
    ۶-به هبچ وجه به خاطر افسردگی یا مشکلات روانی معافیت نگیرید که بعد ار ان با محدودیت های زیادی درگیر خواهید بود.
    ۷-بله می توانید با توجه به قاری بودن در عقیدتی سیاسی باشید همیشه انها به یک قاری نیازمند هستند البته در عقیدتی خود فرمانده ان که یک روحانی است از شما سوالتی پیرامون قران بپرسد
    منظورم از سوال 2 این بود کسایی که مثلا عقیدتی - سیاسی یا سینما و مخابرات و ... هستند هم تقسیم گروهانی میشن و تو آسایشگاه گروهان می خوابن یا جای خواب مخصوص خود رو داره این جور کار ها؟؟
    چرا به خاطر افسردگی معافیت نگیرم؟؟ چه مشکلی میتونه در آینده به وجود بیاد؟ و راه حلش چیه؟
    در مورد سوال 7 : در این مورد خودشون میان میپرسن؟؟ و یا خودم باید زود تر اقدام کنم تا بتونم تو عقیدتی - سیاسی باشم؟؟

راستی پتو و محلفه رو با خودم ببرم یا اونجا پتو میدند؟؟
    فردا صبح قراره برم... .
    Last edited by Hans Christian; 13-04-2015 at 11:20.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    یکی هست که یک بار خودکشی ناموفق داشته . ایا معافیت میگیره ؟
    خير ، خودكشى ناموفق اگر با سلاح گرم يا سرد يا دارو باشه شما را به دادگاه نظام معرفى خواهيد شد اما اگر خودكشى ناموفق در حين نگهبانى باشه كه جرم سنگينى دارد اگر خداى نكرده سرباز خودكشى با سلاح گرم داشته باشه پول فشنگ را ا. خانواده ان مي گيرند بعد جسد را تحويل مى دهند كه هزينه بسيار بالايي است ، حال به فرض كه فرد به علت مشكلات روانى معافيت دائم بگيرد عملا از چاله افتاده در چاه ، با بسياري محدوديت در زندگى اينده اش روبه رو است

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •