سلام
از طریق برنامه ایرانسل من چطور میشه بسته های با قابلیت تمدید خودکار را غیر فعال کرد ؟
سلام
از طریق برنامه ایرانسل من چطور میشه بسته های با قابلیت تمدید خودکار را غیر فعال کرد ؟
دوستان اگر در یک نقطه ای تری جی ضعیف باشه فور جی هم ضعیف هست؟ یا بالعکس اگر فورجی ضعیف باشه تری جی هم ضعیف هست با ربطی به هم ندارن؟
تو خونه ما سرعت تری جی معمولا بین2 تا 3 مگابیت هست که سرعت دانلود میشه حداکثر بین 300-400 کیلوبایت
اگر گوشی فورجی دار یا مودم فورجی بگیرم چه سرعتی خواهم داشت؟ میشه تخمین زد یا معلوم نمی کنه؟
سلام از طريق بخش تنظيمات / Setting
نه ربطی به هم ندارند. تا تست نکنید نمیشه گفت بستگی به منطقه شما داره. من با 3g سرعت دانلود نهایت 1 برسه ولی با 4g سرعت دانلود 4/5 هست.
درسته ربطی نداره تازه برعکسش هم ممکن هست در خونه ما با 3g سرعت بهتر از 4g هست نمیدونم حالا تعداد کاربرهاش تو اون منطقه کمتره یا علت دیگه داره
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان من برنامه ایرانسل من رو نصب کردم و بسته تشویقی ۲۰۰ مگ یک ماهه پیشنهاد داد و زدم . اما ۶ ساعت استفاده، الان که مصرف نت رو بر اساس اون چیزی که گوشیم نشون میده با ایرانسل چک کردم متوجه شدم ایرانسل حجم دزدی داره ؟شما مشکل حجم.دزدی ندارید؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سيم کارتمو که تعويض کردم هنوز بسته اينترنتى هديه فعال نشده.. 72ساعتم شده
دزد سل ....................
این ایرانسل من نمیره قسمت بسته افزایشی عجب دردسری شد برامون
میتونه از گوشی باشه؟
راه دیگری نداره برا شارژ اینترنت؟
Last edited by shangil; 08-06-2017 at 20:05.
چند شبیه بسته 3 ساعته نامحدود حدودای 4.15 و 4.20 دقیقه قطع میشه و به جای سه ساعت 2 ساعت 20 دقیقه هست.
همه این مشکل رو دارن آیا؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)