تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2943 از 4428 اولاول ... 1943244328432893293329392940294129422943294429452946294729532993304334433943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,421 به 29,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نظر آقای netstat به نظر بنده نزدیکتره!

حالا چرا؟ توضیح میدم.

ISP یه لینک STM-1 رو به قیمت 24.....
    من هم نظرم به شما نزدیکتره!

چند نکته رو میخواستم اشاره کنم:
    من توی محاسباتم سود ISP رو در نظر نگرفتم به خاطر این که میخواستم بررسی کنم ببینم اگه ما میتونستیم مستقیم خط رو از زیر ساخت بخریم چی میشد. (دقت کنید که تجهیزات ADSL نسبتاً ارزون هستش و هزینه ی چندانی نداره)
    من اینترنت شبانه رو در نظر نگرفتم به خاطر اینکه توی سرویس نامحدود شبانه مجانی نیستش!

با این فرضیات قیمت هر گیگ ترافیک در ماه میشه حدود 490 تومن... (پس با 27 تومن میشه 55 گیگ ترافیک خرید)

البته در عمل قیمت هر گیگابایت ترافیک بیشتر از این مقدار خواهد بود به دلایل زیر:(این دلایل رو دقیق بخونید)

• خود ISP باید درآمد داشته باشه
    • کاربرها ممکنه همه با هم بخوان استفاده کنن یا همه با هم بخوان استفاده نکنن! این باعث میشه که خط STM1 توی یه زمانهایی به طور کامل استفاده نشه یعنی مثلاً شما خط رو مانیتور میکنی و میبینی فقط 80 در صد داره استفاده میشه این یعنی خط ترافیکش داره هدر میره(استفاده نمیشه) که دلیلش هم اینه که کاربرها تو اون ساعت از اینترنت استفاده نمیکنن مثلاً شب ها (البته نه تو ایران توی کشورهای خارجی ) در واقع خط STM1 چون dedicated هستش اگر از 100 درصدش استفاده نکنی ضرر میکنی و قیمت هر گیگ ترافیکش افزایش پیدا میکنه

البته ISP وظیفش اینه که ضرر ناشی از idle شدن خط رو به حداقل برسونه.... خوب حالا ببینیم وقتی ISP رو به این معادله اضافه کنیم چه اتفاقی میفته: قیمت از 490 تومن میشه 3600 تومن(البته ترافیک شبانه تو بعضی سرویسا رایگانه) و کاربرا توی تمام ساعتای روز مشکل افت سرعت تک کانکشن دارن و توی ساعات 8 تا 11 شب هم مشکل افت سرعت کلی(مولتی کانکشن) دارن!!!!
    Last edited by netstat; 18-03-2014 at 16:29.

2. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس 2 مگ دارم
    ولی سرعت شبانم روی 80 هستش
    در حالی که قبلا سرعت طرفای 250 بود
    حالا خواستم ببینم این مسئله طبیعیه یا پشتیبانی حقی داره که این مسئله رو توجیه کنه؟
    اگه اینطور باشه که چه فرقی میکنه من 512 بگیرم یا 1 مگ یا 2 مگ وقتی سرعت روزانه همه مثل هم هست
    و شبانه همگی هم قراره از 80 بالاتر نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من هم نظرم به شما نزدیکتره!

چند نکته رو میخواستم اشاره کنم:
    من توی محاسباتم سود ISP رو در نظر نگرفتم به خاطر این که میخواستم بررسی کنم ببینم اگه ما میتونستیم مستقیم خط رو از زیر ساخت بخریم چی میشد. (دقت کنید که تجهیزات ADSL نسبتاً ارزون هستش و هزینه ی چندانی نداره)
    من اینترنت شبانه رو در نظر نگرفتم به خاطر اینکه توی سرویس نامحدود شبانه مجانی نیستش!

با این فرضیات قیمت هر گیگ ترافیک در ماه میشه حدود 490 تومن... (پس با 27 تومن میشه 55 گیگ ترافیک خرید)

البته در عمل قیمت هر گیگابایت ترافیک بیشتر از این مقدار خواهد بود به دلایل زیر:(این دلایل رو دقیق بخونید)

• خود ISP باید درآمد داشته باشه
    • کاربرها ممکنه همه با هم بخوان استفاده کنن یا همه با هم بخوان استفاده نکنن! این باعث میشه که خط STM1 توی یه زمانهایی به طور کامل استفاده نشه یعنی مثلاً شما خط رو مانیتور میکنی و میبینی فقط 80 در صد داره استفاده میشه این یعنی خط ترافیکش داره هدر میره(استفاده نمیشه) که دلیلش هم اینه که کاربرها تو اون ساعت از اینترنت استفاده نمیکنن مثلاً شب ها (البته نه تو ایران توی کشورهای خارجی ) در واقع خط STM1 چون dedicated هستش اگر از 100 درصدش استفاده نکنی ضرر میکنی و قیمت هر گیگ ترافیکش افزایش پیدا میکنه

البته ISP وظیفش اینه که ضرر ناشی از idle شدن خط رو به حداقل برسونه.... خوب حالا ببینیم وقتی ISP رو به این معادله اضافه کنیم چه اتفاقی میفته: قیمت از 490 تومن میشه 3600 تومن(البته ترافیک شبانه تو بعضی سرویسا رایگانه) و کاربرا توی تمام ساعتای روز مشکل افت سرعت تک کانکشن دارن و توی ساعات 8 تا 11 شب هم مشکل افت سرعت کلی(مولتی کانکشن) دارن!!!!
    آقا در حد دیپلم بحرفین ما هم بفهمیم.اینایی که گفتین خوبه یا بده؟ چی گیر ما میاد؟

5. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    سرویس من 256 نامحدود هست.
    سرعت روز تا 500 هم میره
    اما 2 به بعد میشه 30.40 یعنی از 2تا7 صبح فقط 400 تا 450 MB دانلود دارم
    عادی هست یا مشکل داره؟
    ممنونم دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه سوال نامحدود شباشم رایگانه یا نه؟؟؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال نامحدود شباشم رایگانه یا نه؟؟؟
    این که سوال نداره 24 ساعته مجانیه ولی دقت کن ببین چرا بچه ها اینجا اینقدر ناراضین سرعت نامحدود بعد مدت کوتاهی پایین میاد طوری که عملا هیچ استفاده ای از نت نمیتونی بکنی وای به حال 2 تا 7 شب تقریبا با قطعی کامل هبچ فرقی نیست.

من خودم تجربشو هم داشتم که میگم ضمنا ظلمی که در حق من شد هیچ کس فکر نکنم تا اون حد دیده باشه اون زمان که قانون 20 گیگ بود بنده 7 گیگ که مصرف کردم سرعتم حتی زیر دیال اپ اومد !! به هرجا هم که اعتراض کردم بی فایده بود همه مبگفتن ساعتت شلوغی هست کاملا طبیعیه (اول صبح با آخر شب جفتش شلوغه به دید آقایون) !!!

البته ماه بعدش بنده دو مگ گرفتم و خوشبختانه تلافیشو سر پارس آنلاین در آوردم با 300 گیگ دانلود (متوسط شبی 10 گیگ) ولی این دوران خوش هم مدت زیادی طول نکشید و زر حال حاظر دانلودم به شبی 3.5 گیگ نهایت رسیده و دیشب هم برای اولین بار (از پارس افلاین مووچکریم !!!) دانلود به 2 گیگ رسید که واقعا افتضاحه این وضعیت اونم برای سرویس دو مگ جالبتر اینکه یکی از دوستان در همین شهر ما شبی 5 6 گیگ رو راحت دانلود میکنه. حالا چرا بین دو نفر اونم تو یه شهر اختلاف هست الله اعلم !!

در مجموع نمیدونم این نت خراب شده به چه قبرستونی داره حرکت میکنه از اون موقعی که من اومدم پارس آنلاین تا امروز فقط پسرفت دیدم امیدوارم سال دیگه وضعیت درست بشه که خودمون هم میدونیم نمیشه تا وقتی که جیب دزدان عزیز و کلاهبزداران گشاد هست پس بهتره خودمون رو گول نزنیم ضمنا از بحث کارشناسی دوستان هم دو مورد قیمت و کیفیت اینترنت تشکر زیاد میکنم استفاده کردیم و این حقیقت تلخ رو نشون داد که کاربران اینترنت ایران مظلوم ترین قشر کاربران اینترنت در دنیا هسنند

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

9. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rezahero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من چار پنج روز پیش 5 گیگ حجم خریدم ولی عملیات خریدش ناموفق شد ولی پول رو از حسابم کم کرد و در این مدتم برنگشت با پارس انلاینم که صحبت کردم جواب درستی بهم نداد از دوستان کسی هست که این مشکل براش پیش اومده باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsenmobile1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها به من گفتند 256 نامحدود روی 2 مگ تا 20 گیگ بسته میشه اما الان که حاظر شده بین 80 - 120 دانلود میده
    فعلا مشکل دارند یا روی 1 مگ بستند ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من چار پنج روز پیش 5 گیگ حجم خریدم ولی عملیات خریدش ناموفق شد ولی پول رو از حسابم کم کرد و در این مدتم برنگشت با پارس انلاینم که صحبت کردم جواب درستی بهم نداد از دوستان کسی هست که این مشکل براش پیش اومده باشه؟
    اگه 4-5 روز گذشته و پول به حساب برگشت داده نشده ؛ باید از طریق بانکی که از درگاه الکترونیکی اون اقدام به پرداخت کردید پیگیری کنید ، برای یکی از دوستان در شارژ 3 ماهه هم این اتفاق افتاده بود.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    سرعت سرویسی که میگیریم ربطی به پهنای باندی که برامون باز میکنن داره یا نه؟
    مثلا ممکنه من خطم روی 6 مگ پهنای باندش باشه، آیا تفاوت سرعت دانلود شبانه سرویس 512 و 1 مگ فرقی میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •