فکر نکنم اینجوری باشه فرشاد.. اگه اینجوری باشه که فرقی واسمون نداره رو چند ببندن !...
من فکر کنم منظور اینه که ساعت غیر شبانه سرعت بالاس شبانه میاد پایین.. چون در اون حالت هیچ فرقی نداره...
فکر نکنم اینجوری باشه فرشاد.. اگه اینجوری باشه که فرقی واسمون نداره رو چند ببندن !...
من فکر کنم منظور اینه که ساعت غیر شبانه سرعت بالاس شبانه میاد پایین.. چون در اون حالت هیچ فرقی نداره...
بر اساس وعده مسئولان مرکز آمار ایران اهدای ۲ گیگابایت اینترنت رایگان به شرکت کنندگان در سرشماری اینترنتی ۱۳۹۵ از روز شنبه ۲۴ مهرماه آغاز میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میشه یه برنامه بهم معرفی کنید که آیپی اینترنتم رو عوض کنه؟
با تشکر
دوستانی که تجربه دارن :
ایا امکان داره مودم مشکل پیدا کنه و مثلا کشش خط اگه 10 مگه مودم بزنه تا 1 مگ ؟ یا مثلا snr 20 باشه بزنه 5 ؟
دوستان کسی نیست جواب منو بده ضروریه کارم متشکر
اعصابمونوخورد کرد اصلا رو ای پی 2.185 نمیمونه تند تند ای پی عوض میکنم بعد 20-30 تا ای پی 46 یه ای پی 2میاد 2-3 دقیقه میمونه رو ای پی 2 بعد خودش اتوماتیک لینک میپرونه میره رو 46
46 هم که افتضاحه سرعتش
دلتون خوشه ها مخابرات هر روز یه بازی درمیاره هنوز هستین؟
من رفتم مودم TP-link-TL-MR6400 خریدم یه سیم کارت ایرانسل انداختم روش شبی راحت 90 الی 95 گیگ میگیرم فقط 4 تومن میدم حالا شماها از صبح تا شب حرص اینو میخورید که شب چطور 5 یا 6 گیگ دانلود کنیم
بابا ول کنید برید یکم هزینه کنید خودتون رو راحت کنید...
90 الی 95 گیگ با 4 تومن ؟
لطفا بیشتر توضیح بدید
یعنی کانکشن پایدار اینترنتت 30 مگ هست ؟
چطوری ؟
ایرانسل در بهترین اوضاع بتونی فوق فوقش 40گیگ دان کنی اونم تو تایم رایگانی که فقط سه ساعت می باشد
لابد سرعت دانلود شما 10 مگا بایت هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)