تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2942 از 4428 اولاول ... 1942244228422892293229382939294029412942294329442945294629522992304234423942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,411 به 29,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من سرویس 128 نامحدود دارم
    توی 10 روز اول میزان سرعت بالا رو مصرف کردم
    سرعتم محدود شد
    48 ساعت تا تموم شدن سرویس این ماهم مونده
    اما سرعتم دوباره رفت بالا
    الان با 120 داره دانلود میکنه
    نمیدونم چرا سرعتم بالا رفت دوباره
    کسی الان تست نکرده؟

بیخود خوشحال نشو! اینا زرنگ تر از این حرفان...
    شما الان داری از اون سه روز عیدی که بهت دادن استفاده میکنی! توی اون سه روز دیگه محدود نیستی دیگه....
    تا میتونی دانلود کن! بهشون رحم نکن! فکر کنم دیگه هیچ محدودیتی نداشته باشه...
    Last edited by netstat; 17-03-2014 at 18:28.

2. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بیخود خوشحال نشو! اینا زرنگ تر از این حرفان...
    شما الان داری از اون سه روز عیدی که بهت دادن استفاده میکنی! توی اون سه روز دیگه محدود نیستی دیگه....
    تا میتونی دانلود کن! بهشون رحم نکن! فکر کنم دیگه هیچ محدودیتی نداشته باشه...
    نه بابا فکر نمیکنم سرعت برگرده به روال اول
    تازه اگه به روال اول برمیگشت ایشون باید 200 خرده ای دانلود میکرد
    الان هم شاید دوباره یه باگ جدید پیدا شده

4. این کاربر از behzadee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه بابا فکر نمیکنم سرعت برگرده به روال اول
    تازه اگه به روال اول برمیگشت ایشون باید 200 خرده ای دانلود میکرد
    الان هم شاید دوباره یه باگ جدید پیدا شده
    اگه یه باگ جدید پیدا بشه من شیرینی میدم...
    فعلاً که دارم با سرعت فوق العاده ی 60 کیلوبایت واسه خودم حال میکنم!!!! تازه اونم 5 گیگ دیگه میپره!

6. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

داداش. خوب انتظار چی داشتی مگه؟
    کلاً من از پارس هیچ انتظاری ندارم!

سرویس 128 نامحدودت رو بعد از 10 گیگ مصرف با سرعت حدود 2Mbps طبق اعلام خودشون بستن روی 512kbps.
    فقط میخواستم به بقیه بگم دقیق سرعت چند میشه... آخه انگار یکی میگفت 70-80 میشه...

هنوزم که سرعتت چهار برابر سرعت اسمیه دیگه. حالا یه 5% کمتر از حداکثر سرعتش رو داری می‌گیری. من یادمه تا 3-4 سال پیش سرویس 128 نامحدود از سپنتا می‌گرفتم با سرعت دانلود 15 تا 16 کیلوبایت با همین قیمت حدود 30 هزارتومن در ماه، البته بدون قطعی و افت سرعت و پینگ. بعدن دیدم برام سرویسای محدود حجمی به‌صرفه‌تره.
    قیمت هر خط STM 1 ماهیانه 24 میلیون تومنه، هر کدوم از این خط ها به صورت dedicated هستش... یعنی پهنای باندش 24/7 در دسترسه و بنابراین ماهی حدود 48 ترابایت ترافیک داره...
    خوب حالا من ماهی 27 تومن میدم... یه مدت زمانی این خط مال منه که میشه 55 گیگ ترافیک تو این مدت گرفت... البته این در صورتی امکان پذیره که من خودم زمان استفاده از خطم رو انتخاب نکنم. ولی در عوض این 55 گیگ رو میتونم با هر سرعتی که دلم بخواد (تا 155 مگابیت) بگیرم و هیچ نوع افت سرعت چه مولتی کانکشن چه تک کانشن رو توی این مدت زمان نخواهم داشت
    خوب حالا پارس اومده میگه بیا خودت زمانش رو انتخاب کن در عوض سرعتش رو من انتخاب میکنم و فقط 15 گیگ ترافیک داری(عملاً وقتی سرعت میره رو 15 من دیگه نمیتونم استفاده کنم) و توی تمام ساعات روز هم مشکل افت سرعت تک کانکشن دارم!
    * در ضمن سرویسم از ساعت 2 تا 7 صبح هم تقریباً قطعه!

این شرکت‌های ISP سرویس‌های نامحدود رو بیشتر دوست دارن به شرکت‌ها بفروشن. چون معمولاً.....
    این سیاست های به اصطلاح شرکت های ISP در صورتی برای من قابل بحثه که یه شرایط رقابتی واقعی بین شرکت ها وجود داشته باشه و سیاست هاشون رو شرایط رقابتی تعیین کنه نه اینکه چند تا شرکت شبه دولتی همه چیز رو تو انحصار خودشون داشته باشن....

------------------------
    پ.ن: bilmazlar جان! آقا چرا یه چند وقت پست نمیدادی؟ دلمون برات تنگیده بود
    Last edited by netstat; 18-03-2014 at 02:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پ.ن: bilmazlar جان! آقا چرا یه چند وقت پست نمیدادی؟ دلمون برات تنگیده بود
    من مخلص شما هستم.

راستش مشغول گرفتاریهای آخر سال بودم. خونه تکونی و جمع و جور کردن کارا برای آخر سال. تازه همین تازگی‌ها مسؤولیت کارای ساختمون هم افتاده گردن من. واسه همین خیلی فرصت نمی‌کردم اینجا سر بزنم و مطلبی بنویسم. واسه همینم هر وقت اینجا می‌اومدم فقط می‌تونستم یه مرور اجمالی روی بحث‌ها بکنم. راستش، یه چند روزی هم بود که اینجا شده بود دیوونه خونه. ملت به هم گیر می‌دادن و فحش و فحش‌کاری که من آخرش نفهمیدم اصلاً واسه چی با هم درگیر بودن. امیدوارم با شروع تعطیلات فرصت بیشتری بتونم پیدا کنم.

راستی. پیشاپیش عید شما و بقیه دوستان هم مبارک. امیدوارم که سال 1393 سالی باشه که دولت به وعده‌هاش عمل کنه، ISPها هم دست از دزدی () بردارن، ما هم که نامحدود داریم بتونیم شبی 30 تا 40 گیگ دانلود رایگان کنیم، اونایی هم که نامحدود دارن بتونن با سرعت 20مگابیت در ثانیه بدون سقف از اینترنت استفاده کنن و حالشون ببرن.

آرزو که بر جوانان عیب نیست.

9. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قیمت هر خط STM 1 ماهیانه 24 میلیون تومنه، هر کدوم از این خط ها به صورت dedicated هستش... یعنی پهنای باندش 24/7 در دسترسه و بنابراین ماهی حدود 48 ترابایت ترافیک داره...
    خوب حالا من ماهی 27 تومن میدم... یه مدت زمانی این خط مال منه که میشه 55 گیگ ترافیک تو این مدت گرفت... البته این در صورتی امکان پذیره که من خودم زمان استفاده از خطم رو انتخاب نکنم. ولی در عوض این 55 گیگ رو میتونم با هر سرعتی که دلم بخواد (تا 155 مگابیت) بگیرم و هیچ نوع افت سرعت چه مولتی کانکشن چه تک کانشن رو توی این مدت زمان نخواهم داشت
    خوب حالا پارس اومده میگه بیا خودت زمانش رو انتخاب کن در عوض سرعتش رو من انتخاب میکنم و فقط 15 گیگ ترافیک داری(عملاً وقتی سرعت میره رو 15 من دیگه نمیتونم استفاده کنم) و توی تمام ساعات روز هم مشکل افت سرعت تک کانکشن دارم!
    * در ضمن سرویسم از ساعت 2 تا 7 صبح هم تقریباً قطعه!
    راستش منظور این بحثت رو زیاد متوجه نشدم. من هم تو خبرها خوندم که قیمت هر لینک STM1 با پهنای باند 155مگابیت در ثانیه شده 24 میلیون تومن. یعنی شرکت زیرساخت این لینک رو با این قیمت داره به ISPها می‌فروشه. این پهنای باند 155مگابیت می‌شه معادل 1240 تا باند 128کیلوبیت در ثانیه که با هم تداخل نداشته باشن. یعنی شرکت زیرساخت قیمت هر لینک 128 کیلوبیت رو حدوداً 19350 تومن داره به این شرکتا می‌فروشه. این شرکت‌ها هم با احتساب هزینه‌هاشون مجازن این لینک 128 کیلوبیت رو مثلاً با 35 تا 40 درصد قیمت بالاتر به کاربر نهایی عرضه کنن که می‌شه همین 27 هزارتومن شما. (به تناسب این افزایش قیمت کاری ندارم. چون حتماً با مجوز سازمان تنظیم مقررات و رگولاتوری انجام می‌شه و شرکت‌های ISP سر خود نمی‌تونن این قیمت رو تا هر جا که بخوان بالا ببرن.)

این قیمت برای یه سرویس به قول شما dedicated با سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه یا 16 کیلوبایت در ثانیه و به صورت 24 ساعته در طول یک ماهه. با این حساب شما در شرایط ایده‌آل، می‌تونی با این لینک حداکثر در ماه 39.55 گیگ ترافیک (نه مطابق حساب شما 55 گیگ) داشته باشی؛ البته به شرط عدم قطعی اینترنت و دانلود 24 ساعت در روز و 30 روز درماه.

در شرایط معمول ISPها باید همین سرعت مشخص رو از اول بهت بدن. چون سرویست dedicated‌ هستش. مثل شرایط 4 - 5 سال پیش خودم که برات مثال زدم. اما الآن ISPها با بررسی الگوی مصرف کاربرا دیدن که فرضاً 75 درصد کاربرا کمتر از 30 درصد این ظرفیت رو استفاده می‌کنن و عمده این مصرف هم در ساعت‌های 8 صبح تا 1 بامداده. با این شرایط، ISP برای این که رضایت بیشتری رو جلب کنن، اومدن سرویس‌های نامحدود رو با سرعت‌های بالاتری ارائه می‌کنن که کاربرای عادی موقع استفاده از اینترنت تجربه بهتری داشته باشن. اما همچنان اون محدودیت 40 گیگ ترافیک ماهیانه باید باقی باشه. واسه همین این سرعت بالاتر رو تا حدی می‌دن که مصرف شما مطابق الگوی مصرف اکثریت باشه. یعنی شما 30 درصد حداکثر ترافیک مجاز ماهیانه 40 گیگ رو به طور معمول در ماه استفاده کنی که می‌شه حدود 12 گیگ.

حالا اگه شما، جزو اون دسته از کاربرا باشی که الگوی مصرفت غیر از الگوی اکثریت باشه، یعنی اهل دانلود باشی و ترافیک ایجاد کنی، طبیعتاً ISP هم اگه مجموع پهنای باند کاربراش روی یه لینک STM1 برابر با اون 155مگابیت در ثانیه باشه (که فکر می‌کنم، در اکثر مواقع حتی از اون هم بیشتره)، نمی‌تونه و نباید به شما اجازه بده با سرعت بالاتر از سرعت اسمیت بدون محدودیت دانلود کنی. چون این جوری روی کیفیت استفاده از اینترنت بقیه کاربرا اثر منفی می‌ذاره. در نظر داشته باش که طبق قرارداد و تعهدات و الزامات، ISP برای سرویس 128 نامحدود موظفه حداکثر سرعت 16 کیلوبایت رو در 99درصد زمان‌ها برای کاربرش تأمین بکنه. یعنی حداکثر 40 گیگ ترافیک در کل ماه با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه.

با این سیاست جدید پارس‌آنلاین (یعنی همین که اسمش رو گذاشته هدیه سرویس‌های نامحدود)، شما 25درصد از این ترافیک 40 گیگ رو می‌تونی با سرعت 14 تا 16 برابر (2مگابیت) بگیری، یه بخش دیگه‌اش (یعنی 12.5 درصدش) رو با سرعت 4 برابر و باقی مانده‌اش رو با سرعت اسمی خطت. این طوری منطقی نیست که شما مجاز باشی اون 40 گیگ ترافیک خطت رو تو 2 روز اولت با سرعت 2مگابیت استفاده کنی و بعد 28 روز بقیه سرعتت صفر باشه.

11. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان سرویس 2 مگ محدود شبانه باید چقدر باشه؟
    من سرعتم روی 80 هست در حالی که دو ماه پیش روی 250 بود
    آیا حق دارن توجیه کنن این مسئله رو یا باید برام درستش کنن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

راستش منظور این بحثت رو زیاد متوجه نشدم. من هم تو خبرها خوندم که قیمت هر لینک STM1 با پهنای باند 155مگابیت در ثانیه شده 24 میلیون تومن. یعنی شرکت زیرساخت این لینک رو با این قیمت داره به ISPها می‌فروشه. این پهنای باند 155مگابیت می‌شه معادل 1240 تا باند 128کیلوبیت در ثانیه که با هم تداخل نداشته باشن. یعنی شرکت زیرساخت قیمت هر لینک 128 کیلوبیت رو حدوداً 19350 تومن داره به این شرکتا می‌فروشه. این شرکت‌ها هم با احتساب هزینه‌هاشون مجازن این لینک 128 کیلوبیت رو مثلاً با 35 تا 40 درصد قیمت بالاتر به کاربر نهایی عرضه کنن که می‌شه همین 27 هزارتومن شما. (به تناسب این افزایش قیمت کاری ندارم. چون حتماً با مجوز سازمان تنظیم مقررات و رگولاتوری انجام می‌شه و شرکت‌های ISP سر خود نمی‌تونن این قیمت رو تا هر جا که بخوان بالا ببرن.)

این قیمت برای یه سرویس به قول شما dedicated با سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه یا 16 کیلوبایت در ثانیه و به صورت 24 ساعته در طول یک ماهه. با این حساب شما در شرایط ایده‌آل، می‌تونی با این لینک حداکثر در ماه 39.55 گیگ ترافیک (نه مطابق حساب شما 55 گیگ) داشته باشی؛ البته به شرط عدم قطعی اینترنت و دانلود 24 ساعت در روز و 30 روز درماه.

در شرایط معمول ISPها باید همین سرعت مشخص رو از اول بهت بدن. چون سرویست dedicated‌ هستش. مثل شرایط 4 - 5 سال پیش خودم که برات مثال زدم. اما الآن ISPها با بررسی الگوی مصرف کاربرا دیدن که فرضاً 75 درصد کاربرا کمتر از 30 درصد این ظرفیت رو استفاده می‌کنن و عمده این مصرف هم در ساعت‌های 8 صبح تا 1 بامداده. با این شرایط، ISP برای این که رضایت بیشتری رو جلب کنن، اومدن سرویس‌های نامحدود رو با سرعت‌های بالاتری ارائه می‌کنن که کاربرای عادی موقع استفاده از اینترنت تجربه بهتری داشته باشن. اما همچنان اون محدودیت 40 گیگ ترافیک ماهیانه باید باقی باشه. واسه همین این سرعت بالاتر رو تا حدی می‌دن که مصرف شما مطابق الگوی مصرف اکثریت باشه. یعنی شما 30 درصد حداکثر ترافیک مجاز ماهیانه 40 گیگ رو به طور معمول در ماه استفاده کنی که می‌شه حدود 12 گیگ.

حالا اگه شما، جزو اون دسته از کاربرا باشی که الگوی مصرفت غیر از الگوی اکثریت باشه، یعنی اهل دانلود باشی و ترافیک ایجاد کنی، طبیعتاً ISP هم اگه مجموع پهنای باند کاربراش روی یه لینک STM1 برابر با اون 155مگابیت در ثانیه باشه (که فکر می‌کنم، در اکثر مواقع حتی از اون هم بیشتره)، نمی‌تونه و نباید به شما اجازه بده با سرعت بالاتر از سرعت اسمیت بدون محدودیت دانلود کنی. چون این جوری روی کیفیت استفاده از اینترنت بقیه کاربرا اثر منفی می‌ذاره. در نظر داشته باش که طبق قرارداد و تعهدات و الزامات، ISP برای سرویس 128 نامحدود موظفه حداکثر سرعت 16 کیلوبایت رو در 99درصد زمان‌ها برای کاربرش تأمین بکنه. یعنی حداکثر 40 گیگ ترافیک در کل ماه با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه.

با این سیاست جدید پارس‌آنلاین (یعنی همین که اسمش رو گذاشته هدیه سرویس‌های نامحدود)، شما 25درصد از این ترافیک 40 گیگ رو می‌تونی با سرعت 14 تا 16 برابر (2مگابیت) بگیری، یه بخش دیگه‌اش (یعنی 12.5 درصدش) رو با سرعت 4 برابر و باقی مانده‌اش رو با سرعت اسمی خطت. این طوری منطقی نیست که شما مجاز باشی اون 40 گیگ ترافیک خطت رو تو 2 روز اولت با سرعت 2مگابیت استفاده کنی و بعد 28 روز بقیه سرعتت صفر باشه.
    همونطور که خودت هم گفتی منظور من رو درست متوجه نشدی (شوخی دارم میکنما!)

یه خط STM 1 رو به روش های مختلفی میشه بین کاربر ها به اشتراک گذاشت... فلسفه ی وجودی ISP هم همینه که بیاد این کار رو طوری انجام بده که همه ی نیازمندی های کاربرا تامین بشه...و البته توی یه شرایط رقابتی بیشترین میزان درآمدزایی رو هم داشته باشه...
    اون بحثی که من برات کردم یه بحث مهندسی هستش که داره میگه امروز این کار تا چه حد بهینه داره انجام میشه... این طرز محاسبات توی این شرایط معمول هستش....

ولی اگه بخوام ساده بگم این شرایط رو در نظر بگیر: فرض کن شما با پولی که میدی به جای اینکه بری مثلاً یه 128 رو برای 24/7 بخری که به هیچ دردت هم نمیخوره( چون تو نمیخوای 24/7 از خطت استفاده کنی) میتونی بری یه سرعت دلخواه رو برای یه مدت زمان مشخص بخری طوری که حاصلضرب زمان در پهنای باند درخواستی شما برابر با همون ترافیکی بشه که از کل ترافیک باند خریدی... اگه این شرط رعایت بشه به احتمال خیلی زیادی یک روش زمان بندی تخصیص خط به کاربرها وجود داره که پهنای باند درخواستیشون رو بتونن برای مدت زمان مشخص شده در اختیار داشته باشن البته لازمش اینه که ساعت استفاده کردن رو خودشون انتخاب نکنن... برای همین گفتم شما خودت نمیتونی زمان استفاده از خطت رو تعیین کنی....(توجه: این مطلب ساده نیست و فهمش به فکر کردن نیاز داره!)

این شرکت‌ها هم با احتساب هزینه‌هاشون مجازن این لینک 128 کیلوبیت رو مثلاً با 35 تا 40 درصد قیمت بالاتر به کاربر نهایی
    دقت کن که توی این محاسبات هزینه ی خود ISP ها رو نباید در نظر بگیری.. بخاطر اینکه عمده ی پولی که این ISP ها میگیرن بابت همون سیاست های به اشتراک گذاری خط هستش و وقتی خط رو خرکی تقسیم کنیم مثل روش بالا یا همون روش 128 اختصاصی دیگه نباید این هزینه رو در نظر بگیریم

نمیدونم تا چه حد تونستم منظورم رو بیان کنم...

نیتجه این که: سرعت شما اهمیتی نداره، مهم ترافیک مصرفی شماست... اینکه شما چند درصد از اون ترافیکی که خریدی(همون 55 گیگ) رو میتونی استفاده کنی نشون میده تا چه حد ISP داره کارش رو درست انجام میده... در شرایط بهینه شما اون 55 گیگ رو باید بتونی استفاده کنی(به نظر من به حدود 70 درصد این ترافیک میشه رسید)... در ضمن دقت کن که این 55 گیگ اینقدر زیاده که خیلی از مشترکین یه مقدار از این رو هدر میدن! و در نتیجه بعضیا حتی باید بتونن بیشتر از 55 گیگ هم ترافیک داشته باشن....

اولاً دقت کن که خط هیچ وقت اختصاصی به من داده نمیشه و من همیشه مشکل افت سرعت توی ساعتای شلوغ دارم(سرویسم همیشه اشتراکی هستش) و من مشکل سرعت تک کانکشن رو توی تمام ساعات روز دارم(اگه خط اختصاصی به من داده میشد این مشکل رو نداشتم).... در ضمن همونطور که گفتم کار ISP همین سیاست گذاری ها هستش... و من معتقدم به دلیل شرایط غیر رقابتی اینترنت ایران این سیاست ها کاملاً احمقانه و در عین حال غیر بهینه(یعنی به ضرر خود ISPها) هستن.
    Last edited by netstat; 18-03-2014 at 14:34.

14. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

راستش، یه چند روزی هم بود که اینجا شده بود دیوونه خونه. ملت به هم گیر می‌دادن و فحش و فحش‌کاری که من آخرش نفهمیدم اصلاً واسه چی با هم درگیر بودن.
    فکر میکنم این یه اشاره ای به من داشته باشه... چون من توی تمام این بحثا و اتفاقات یه جورایی در گیر بودم...
    به هر حال اگر باعث ناراحتی کسی شدم صادقانه عذرخواهی میکنم.
    ولی توجه کنید که یه سری از مطالبی که مطرح شد صرفاً بحث و تبادل نظر در مورد یک سری موضوعات بود و اصولاً فوروم ها برای همین کار طراحی شدن...
    توی یک مورد دیگه هم که کار بالا گرفت و من هم به شدت عصبانی شده بودم.... من خودم رو واقعاً مقصر نمی دونم... ولی در هر صورت اگر با گفتن یه سری مطالب (که متاسفانه درست هستن) باعث ناراحتی کسی شدم عذرخواهی میکنم...(البته تمام پست های مربوط به اون روز الان حذف شده)
    Last edited by netstat; 18-03-2014 at 14:32.

16. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نظر آقای netstat به نظر بنده نزدیکتره!

حالا چرا؟ توضیح میدم.

ISP یه لینک STM-1 رو به قیمت 24 میلیون تومان از زیرساخت میخره.حالا ببینیم این 24 میلیون از دید کاربر صرف چه چیزی شده.اولا باید بگم که اینجا در ایران عملا کاربران اینترنت بابت ترافیک مصرفی پول میدن.برای همینه که سرعت 1 مگ با مثلا 256 از لحاط قیمتی فرق زیادی نداره.به عبارت بهتر شما پول میدی و ترافیک میخری.حالا یه ISP این ترافیکو با سرعت 2 مگ بهت میده یکی دیگه با سرعت 4 مگ.خب تا حالا متوجه شدیم که سرعت و ترافیک در ایران با همدیگه هم وزن نیستند یعنی ارزش ترافیک خیلی بیشتر از سرعته.بنابراین من از نظر ترافیک مصرفی به این موضوع نگاه میکنم.
    خب پس ISP 24 میلیون میده بابت یه خط 155 مگابیتی که باز هم به دلیل نا مناسب بودن بسترهای مخابراتی چیزی حدود 150 مگابیت از این لینک به ISP میرسه( یعنی 5 مگابیت در بستر مخابراتی به هدر میره).خب حالا فرض میکنیم این 150 مگابیت رو بخواهیم به صورت 150 لینک 1 مگابیتی اختصاصی تقسیم کنیم.میشه 150 خط adsl 1 مگابیتی اختصاصی.این 1 مگ اختصاصی در هر ساعت حدود 420 مگابایت ترافیک داره که در 24 ساعت ضرب کنیم میشه تقریبا روزی 10 گیگابایت ترافیک.این عدد رو در 31 روز ضرب میکنیم میشه 310 گیگابایت ترافیک یه خط 1 مگابیتی اختصاصی در طول 1 ماه.

خسته شدین؟خب عیبی نداره دیگه آخرشه.

گفتیم یه خط 1 مگ اختصاصی بیش از 300 گیگ ترافیک در ماه داره.

حالا به این محاسبات توجه کنید

24000000 تقسیم بر 150 مگابیت میشه 160 هزار تومان (برابر قیمت تمام شده یه خط اختصاصی یک مگ برای ISP)
    160000 ضربدر 1.5 (50 درصد سود ISP) میشه 240 هزار تومان.
    240 هزار تومان تقسیم بر 300 گیگابایت ترافیک هر خط 1 مگ که میشه 800 تومان (قیمت هر گیگابایت ترافیک مصرفی کاربر با احتساب سود 50 درصدی برای ISP میشه 800 تومان)

یعنی اگر شما به 24 هزار تومان گول بدید باید بهتون 30 گیگابایت ترافیک بدن.

یه مساله دیگه هم که من در نظر نگرفتم اینه که عملا یک سوم ترافیک هر پهنای باندی رو نباید در نظر گرفت (در هر روز 8 ساعت شب هست که 95 درصد کاربران خواب هستند) یعنی از اون 300 گیگ ترافیک اگه 1 سومش رو هم در نظر نگیریم قیمت هر گیگ حداکثر باید 50 درصد گرون تر بشه یعنی با در نطر گرفتن این مطلب هم قیمت هر گیگ ترافیک با در نطر گرفتن سود 50 درصدی برای ISP باید حداکثر 1200 تومان باشه.

حالا میتونید سود ISP رو حساب کنید.

برای کسانی که حوصله خوندن این مطلبو ندارن خلاصه بگم که قیمت هر گیگابایت پهنای باند حداکثر باید 1200 تومان باشه نه 3600 تومان.یعنی یه سرویس 1 مگ 10 گیگ باید حداکثر 12000 تومان باشه.
    Last edited by bagbagoo; 18-03-2014 at 14:54.

18. 5 کاربر از bagbagoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •