لنز واسه اینه که شما همیشه یه بسته فعال داشته باشی
لنز واسه اینه که شما همیشه یه بسته فعال داشته باشی
این پست من رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من هرکاری میکنم نمیتونم از گوشی به عنوان مودم استفاده کنم . گوشی سامسونگ مدل galaxy j5 دارم . درایور گوشیم رو نصب و آپدیت کردم . تمام مراحلم درست انجام میدم . روی گوشیم هم اینترنت راحت وصله . ولی وقتی متصلش میکنم به کامپیوتر روی کارت شبکه یه مثلث خطای زرد رنگ میاد و میگه DNS مشکل داره . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . در ضمن در منطقه ما ایرانسل پوشش اینترنت ثابت نداره و مجبورم از فورجی معمولی استفاده کنم . آیا دستگاهی چیزی هست که سیمکارتو بزارم توش و وصلش کنم به کیس کامپیوتر تا بشه از اینترنت استفاده کنم ؟ شنیدم دانگل هست برا این کار .
سلام.
من شبها بسته میگیرم و دانلود میکنم 2-3 شبه بعضی اوقات سرعت دانلود از یک یا دو مگ به چهار تا پنج مگ میرسه و بعد دوباره به همون سرعت اولیه بر میگیرده.راهی هست که این سرعت به همون حد برسه یا نه؟
مودم 4G تهیه کنید. مثل فلش هست و به usb وصل میشه و به اینترنت متصل میشید. تو دیجی کالا، بامیلو و خود سایت ایرانسل انواع مودم ها رو گذاشته.
به دوستانی که بسته نامحدود میگیرن توصیه می کنم حدودا 10 دقیقه مانده به زمان اتمام اینترنت رو قطع کنن
ایرانسل دزد 2 بار شارژ من رو خورد
حالا می فهمم چرا بسته نامحدود گذاشته
از میزان بسته هم حدودا من یک سوم از ترافیک رو مصرف می کنم و سرعتم بیشتر اجازه نمیده(فکر کنم فقط خونه خود اون مدیر دزدش جواب بده)
برای منم سرعتش میانگین روی 1.5 هستش
شما اگر طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنی دیگه به این مشکلات نمیخوری
وقتی بسته تمام میشه اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه
اینا رو توی cmd اجرا کن و سیستم رو ریبوت کن ببین حل میشه
netsh winsock reset catalog
netsh int ipv4 reset reset.log
می تونی برای سیستمت دانگل وایرلس بگیری و راحت هات اسپات کنی از طریق وای فای
برای اینکه ببینی درایورها روی سیستمت اوکین نهایتا wondershare mobile نصب کن
Last edited by ak313; 07-06-2017 at 16:29.
دوستان چرا نمیتونم خرید بسته افزایشی بکنم از ایرانسل من؟
نمیره توش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)