ریش تراش حتی اگه بزارن هم ببریم به نظرم جالب نیست
بیایی برق جلو آینه پیدا کنی و بیایی ریش تراشت رو تمیز کنی و... کلی طول میکشه
با همون ژیلت دو سوته میزنی
دوستانی که 01 بودن
بوفش ژیلت هم میفروشه؟
آینه داره که جلوش ریشامون رو بزنیم؟
بیایی برق جلو آینه پیدا کنی و بیایی ریش تراشت رو تمیز کنی و... کلی طول میکشه
دوستانی که 01 بودن
بوفش ژیلت هم میفروشه؟
توی تقسیم گروهانی همه باید عملیات نامتقارن انجام بدن یا عده ای رو برای کار های خاص مثل دژبانی و بوفه و سینما و عقیدتی و سیاسی و رانندگی و ... هم سرباز میفرستند؟؟
اگه می فرستند اون ها تو گروهان خودشون می خوابند و استراحت میکنند یا در جای دیگه ای؟؟
دو تا مشکل جسمی (چشم ضعیفی و واریس) که داشتم رفتم بهداری شهر خودمون و تایید کردند و تو دفترچه تامین اجتماعی خود ارتش هم نوشته اند نمیدونم این کار رو حل میکنه یا نه؟؟
اگه برم بهداری اونجا میفرسته برای بیمارستان برای معافیت یا...؟؟؟
منظورتون معاف از نگهبانی همون معاف از رزم هست؟؟
همونطور که قبلا هم گفتم چشمم ضعیفه (شماره چشم : 3) - و تازگی ها به خاطر تمرین های دوره آموزشی واریس گرفتم و افسردگی شدیدی هم دارم و پیش روانپزشک و روانشناس هم قبلا رفتم و مدتی دارو هم خوردم
سوالم اینه که میتونم به خاطر این موارد معاف داعم یا معاف از رزم بشم یا نه؟؟؟؟؟
راستی من قاری قرآن هم هستم به وسیله این تخصصم میتونم بیفتم عقیدتی سیاسی یا تو مسجد و حسینیه و این ها یا نه؟؟
ببخشید سوالاتم یکم زیاد شد.. خیلی استرس دارم
بیایی برق پیدا کنی بعد آینه پیدا کنی و بیایی ریش تراشت رو تمیز کنی و... کلی طول میکشه
دوستانی که 01 بودن
بوفش ژیلت هم میفروشه؟
بنده در نیروی دریایی سیرجان افتادم ولی نمیدونم اگه اول اردیبهشت برم چند نفر مثل من هستن که سیرجان افتاده باشن از گیلان . . .به همین دلیل قطعا اگه تعداد کم باشه وسیله نقلیه ای واسه ما تهیه نمیکنن که به موقع اونجا برسیم و بنده دچار مشکل بشم بعد اونجا( دیر برسم یا درگیر پیدا کردن راه پادگان این جور چیزا بشم )
داداش مگه می خوای آپولو هوا کنی؟ من اگه ریشام کوتاه باشه سر جمع با تمیزکردنش 15 دقیقه هم طول نمی کشه. برا آینه هم خوب خودتون یه دونه قابل حمل کوچیکشو ببرید. یه چیز دیگه هم هس و اون اینه که خودمون رو باید برا کارای سریع آماده کنیم. یکی از دوستان اینجا می گفت دستشویی اجازه میدن وسط کار بری ولی بشمار 3 هس.![]()
Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 19:58.
منظور از سرباز عقیدتی همون سرباز عقیدتی-سیاسی هست یا نه؟؟
من قاری قرآن هستم و میتونم قرآن تلاوت کنم و اذان بگم...فکر میکنم اگه سرباز عقیدتی بیاد سوال کنه باید این مورد رو بهش بگم
میتونم با استفاده از این تخصصم بیفتم عقیدتی - سیاسی یا مسجد و حسینه یا نه؟؟؟
بستگی به شانس خدمتیت داره فکر معافیت هم نباش وایسا قشنگ خدمتتو انجام بده
بستگی به شانس خدمتیت داره فکر معافیت هم نباش وایسا قشنگ خدمتتو انجام بده
ناراحت نباش.حتما واسه شما وسیله تهیه میکنن یا پولشو میدن تابا اتوبوس برین .
Sent from my GLX G3
۱-از اغلب سربازهای صفر برای کارهای خدماتی در یگان ها اسنفاده می کنند اگر سربازی خوش شانس باشه به عنوان امربر یک فرمانده گروهان تعیین بشه.
۲-بله هر گروهان اسایشگاه مخصوص به خود را دارد.
۳-خیر شما باید از پزشک در بهداری پادگان یا بیمارستان ارتش نامه ای داشته باشید که شما را از رژه یا نگهبانی معاف کند.
۴-به نظر پزشک مرتبط است.
۵-خیر معاف از رزم که بود و نبودش در حال حاضر نقشی در خدمت ندارد معاف از نگهبانی مقوله حداست.
۶-به هبچ وجه به خاطر افسردگی یا مشکلات روانی معافیت نگیرید که بعد ار ان با محدودیت های زیادی درگیر خواهید بود.
۷-بله می توانید با توجه به قاری بودن در عقیدتی سیاسی باشید همیشه انها به یک قاری نیازمند هستند البته در عقیدتی خود فرمانده ان که یک روحانی است از شما سوالتی پیرامون قران بپرسد
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)