برای منم از تقریبا 2-3 روز از قبل از 25 بهمن تا الان از سرورهای دیگه هم اگه rar نباشه با 23 دیگه اخرش دان میکنم نوسان هم که شدید!!شبا هم که میشه همون 16-17 .گند زدن به art 1
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای منم از تقریبا 2-3 روز از قبل از 25 بهمن تا الان از سرورهای دیگه هم اگه rar نباشه با 23 دیگه اخرش دان میکنم نوسان هم که شدید!!شبا هم که میشه همون 16-17 .گند زدن به art 1
شما هم بیا یه فایلی رو معرفی کن که الان بشه دانلودش کرد
متاسفانه شاتل هم داره از این جریان سو استفاده می کنه
اون که فیل شده کاره شاتر نیس، و شما از U استفاده کن حل میشه
**جالبه ساعت فروم 2 ساعت جلوتره**
خوش خبری دادی بابا
البته فعلا یاهو به هیچ شکلی باز نمی شه
سلام دوستان ظاهرا اوضاع خیلی خرابه؟ توخیلی از سایتا به زور میره یا اصلا نمیره. میل یاهو من که خیلی کند باز میشه. مسنجر skype اصلا توش نمیره. پورت ویP ان هم که یسته شده؟ امروز توسایت" خبر آنلاین " هم با شاتل نمیره ولی با اینترنت دیگه ای امتحان کردم رفت. کسی این مشکلات رو داره یا فقط واسه من اینطوری شده؟ خدا کنه که زودتر رفع بشه. قبلا دانلود شبانه مون محدود شد زدیم تو کار وبگردی الان که دیگه خدارو شکر نعمت شاتل بر کاربراش دیگه کامل شد!!
اره برای منم مثل شما هست حالم گرفتسدانلود خونم کم شده
![]()
منم مسنجرم باز نمیشه
جی تاک هم بگیر نگیر داره
وب هم که ترکیده ، فقط سایت خودمو میتونم باز کنم
https رو باید کلی رفرش کنم
فعلا از اینترنت ، فقط ترنت مونده ! :|
من قبلا گفتم . برای همه کم شده و سرعت ART1 همینه که شما میگی. حداکثر 25 روز و 16 شب و ماله همست.
بی خودی با پشتیبان منطقه صحبت نکن. سیاست کلی هست که آرت رو پایین آوردن.
چیز پی ان من که فعلا تعطیله !
در مورد Skype هم فکر کنم اونا IP ایران رو بن کردن مطمئن نیستم ! قبلا شنیده بودم می خوان اینکار رو بکنن.
برای من که خیلی شبانه افتضاح شده...
دیروز چندتا فایل داشتم که تا نصفه دان شده بودند توی idm اومدم رزوم دانلود کنم دیدم نه.... دانلود نمیشه به پشتیبانی گفتم
آخرش گفت مشکل سراسری است و به یک مشکلاتی برخورذیم....
برای شما دوستان مدیا فایر باز میشه؟
هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)