سرور باکو
سرور ایران
این است اینترانت ملی
سرویس جشنواره یکساله 60 گیگ
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرور باکو
سرور ایران
این است اینترانت ملی
سرویس جشنواره یکساله 60 گیگ
از خداوند میخام تا اون دنیا منو دچار عذاب شدید کنه که بنده خدارو (خودم) رو با این اینترنت آسیافا-- عذاب دادم![]()
در مراکز حومه شهر تهران اینترنت آسیاتک راه اندازی شد:
15-1خرداد ورامین
2-میان آباد اسلامشهر3-قندی اسلامشهر4-واوان اسلامشهر5-انبیا اسلامشهر6-شمس آباد7-گلستان رباط کریم8-اندیشه 4-5 شهریار9-اندیشه 1 شهریار10-بهشتی اسلامشهر11-قائمیه اسلامشهر
جهت ثبت نام پ.خ بدید
آخه این عکس چیه که نمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال شمام اینطوریه؟؟؟ با ایرانسل میزنم اصلا نمیفهمی کی میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دو روزه دوباره snr ها اومده پایین نمیدونم چرا من دو روز پیش snr 22 داشتم الان اومده روی 18 با همون تنظیمات قبل adsl plus کلا چرا هر بار میان کاریش میکنن که بدتر بشه رو نمیدونم!!
دوستانی که ده مگ آساتک شبانه رایگان دارن
امشب سرعتشون از سرورای خود اسیاتک پایین اومده بود
مال من امشب سرعتم 700 و بالا پایین میشه در حالی که همیشه هزار کیلو یا همون 10 مگ بود
Last edited by L.O.N.E.L.Y; 30-06-2016 at 02:56.
وقتی کیفیت خط بیاد پایین بطور اوتوماتیک مودم هم رنج کشش خط رو میاره پایین snr هم کاهش پیدا میکنه و همچنین دانلود سرور داخلی هم از روی 10 مگا بیت میاد روی 6 مگابیت که به طبع با 6 مگابیت بالاترین دانلود حتی از سرور داخلی هم روی 700 قرار میگیره.
منتها تنها کسی که اینجا این دو روزه فهمید که کیفیت خط ها پایین اومده و مشکلش هم از خود اسیاتک هست فکر کنم بنده بودم چون بقیه حرفی نزدند از کاهش کیفیت خط و کاهش ریت خطشون در ساعت های مختلف
Last edited by amin885; 30-06-2016 at 08:58.
روز گذشته نهاد Akamai که یکی از معتبرترین نهادهای بین المللی در حوزه رصد وضعیت اینترنت در سراسر جهان است، گزارش فصلی خود برای فصل اول سال ۲۰۱۶ را منتشر کرده است. این گزارش مختص بررسی وضعیت جهانی سرعت اینترنت است که در حال حاضر از اهمیت بسزایی برخوردار است. کد خبر: ۶۰۱۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰ 30 June 2016
Last edited by amin885; 30-06-2016 at 10:11.
باز دزدی بزرگ حجمی آسیاتک از طرح صبحانه!
یکروز در ساعت رایگان پای سیستم بودم 800 مگ استفاده کردم مودم 10:2 خاموش کردم دیدم حساب کرده! رفتم ریز مصرف ببینم دیدم قبلا هم همینطور بوده نزدیک 1 گیگ در روزهای مختلف بالا کشیده دیگه IDM روی 9:50 گذاشتم که زودتر خاموش بشه 1 هفته درست شد ولی باز شروع کرد به حجم خوردن نزدیک 600 مگ خورد امروز که دیگه به اوج رسید! 17 گیگ دانلود کردم 10 گیگ رایگان حساب کرد! 7 گیگ به حسابم گذاشت حالا جالبه 3.800 داشتم اونم صفر کرد 4 گیگ هم برام منفی زده!!!
حالا من از زمان دایلاپ ایترنت داشتم که سریعترین سایت هم همین پی سی خودمون بود!بی تجربه نیستم برنامه تنظیم کردم شب ها خاموش میشه بعد صبح روشن شروع به دانلود میکنه ساعت 9:50 IDM خاموش میکنه اگر یک وقتی خاموش نکرد باز نرم افزار دیگه 9:53 خاموش کنه که طی این 3 هفته آسیاتک بود همیشه سیستم خاموش بوده ولی لز شانسم دیروز ویندوز 10 وصل کردم بخاطر بازی Quantum Break اصلا حواسم نبود از NetWorx عکس بگیرم امروز وصل نبود شانس من!
دیگه هیچی خط تخلیه کردم چون کاملا مشخصه این باگ برای طرح صبحانه طراحی شده! قبلا دیگران همینجا گفتن! اندازه 9 هزار تومان از آسیاترررر استفتده کردم بعد خیلی زور داره ایترانت میده اونم همه سایت ها در سرور خود آسیاتک بعد 4 هزار تومان پول حجم ایترنت میخواد بگیره در صورتیکه ایترانت میده! همههم اینجا میدونیم صفحات قبل هم گفتن! مشکلات دیگه و از همه جالب تر SNR هی بالا و پایین شدن!
بعد 23 روز از آسیاترررررر رفتم!
هر کی طرح صبحانه داره مواطب باشه و ممنون
![]()
Last edited by ali-aza; 30-06-2016 at 12:41.
جناب نماینده آسیاتک اگر این باگ طرح صبحانه! اگر ناخواسته هست که به همکاران خودتون بگید درست کنن چون فقط من نبودم تا حالا چند نفر در همینجا گزارش دادن این باگ در سرویس صبحانه آسیاتک هست و خوب خیلی از خانواده ها اصلا از این موضوعات ریز مصرف و نگاه کردن سر در نمیارن و همنیطور حجم میخرن ! پول سرازیر میشه بحساب آسیاتک اونم بخاطر ایترانت و سرور های خود آسیاتک
اگرم باگی هست که خودشون تنظیم کردن تا پول تخفیف خود سرویس در بیاد که هیچی نوش جون مدیران آسیاتک که ماشا.... عکسشون دیدم چقدر تپل و مپل هستند چربی های صورت گردن و شکم آویزون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)